• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

eylül kız aynı şeyi sormuşuz :27::27: sosyal bi araştırma peşindeyim ilk araştırma konumsa "uzun süreli ilişkilerin evlilik üzerindeki etkileri":27::27::27:
işsiz miyim neyim hayır bi sürü işim var ama sadece bi işle uğraşmak bana göre değil aynı anda bikaç iş yapmam gerek:27::27:
aynenn noluyo kızzz kalplerimiz ne kadarda birrr :9::76:

eylül kız noluyoo ikidir aynı şeyleri yazıyoruz :27::27: bi de evlilik teklifi bi kızın aklına gelebilecek ilk şey bence:27::27: ben olsam ilk aklıma o gelirdi yaneee:32::32:

bilmemmm daha önce ki sürprizlerind eaklma gelmemiştii ama hala erken teklif için gerçi ama bilmemmm olur mu olurrr :32::32:

Son düzenleyen: Moderatör:
elif merhaba:3: 7 yıllık ilişkiden sonra evlenmiş olmanızın farklı bi etkisi oldu mu ilişkinizde? ilgi alanıma giriyo da uzun süreli ilişkiler:1: bizde nişanlımla evlenince 6. yılımıza girmiş olucaz acaba nötr bi etkisi var mı evliliklerde uzun süren ilişkilerin merak ettim:31:

hay ağzına sağlık. bende sormak istedim bunu ama daha yeni geldi biraz kaynaşalım öyle sorarım demiştim :27:

ayy çok sevindim tatlımmm :29:allah daim etsinn mutluluğunuzuuu :16::16:

birazdan çıkıyorum ama sen detayları anlattt gelince okuyacağımmm :21::21:
Aaaa Eylül ben neler okuyorum beni boşverde seninki pişman mı oldu durum ne ayyyyy çok sevndm:16:
ohhh sevndm kuzuummmmmmmmmm
belliydi zaten barışacağınz :1::1:

Ben sözde bu sefer kararlıydım ama yine yüzünü görünce yelkenleri indirdim:1:

hmm bence sen davanda haklısın baban ben size haber verdi zannediyordum der babana brşey sorarsa ki çocuk gibi gidip babana seni şikayet edecek değil ya :):):)

ohh iyiki gönderilmişsin oraya . aldığı ahların karşılığı bile değil senin yaptığın az bile ama kalanını Rabbim verir zaten ona .işte böyle senin gibi kulları aracılığı ile :1:
kız yapmışlığı var onuda hee:27::27: zam istedim diye gitti babamı aradı çağırdı 3 müz konuşacakmışız dedim veli toplantısı mı yapıyoruz:27::27: var öyle saçmalıkları bu adamın:27:
araştırma merkezi kurun bari :27::27:

hemen ilginizi çeknce nasıl da merk ediyosunuz :1::1:
sıkıntılıyım yavrum göz kapaklarım ağırlaştı eğlence arıyorum kendime:27::27:

aynenn noluyo kızzz kalplerimiz ne kadarda birrr :9::76:

bilmemmm daha önce ki sürprizlerind eaklma gelmemiştii ama hala erken teklif için gerçi ama bilmemmm olur mu olurrr :32::32:
hadi bakalım ilk fırsatta gir yaz neymiş o sürprizi bakalım:31:

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar:52::52::52:

lunnammmmmm gülüşünden belli zaten ohh çok şükür size de böylesi yakışırdı küslük neymiş :20:

Aaaa Eylül ben neler okuyorum beni boşverde seninki pişman mı oldu durum ne ayyyyy çok sevndm:16:

Ben sözde bu sefer kararlıydım ama yine yüzünü görünce yelkenleri indirdim:1:

:1::1::1::1:hep öyle olur zaten bilmiyo musun heheheh
ama sizinkilere rezil olması kötü olmuş o balkon olayı açıkladı mı onu :44:

kız yapmışlığı var onuda hee:27::27: zam istedim diye gitti babamı aradı çağırdı 3 müz konuşacakmışız dedim veli toplantısı mı yapıyoruz:27::27: var öyle saçmalıkları bu adamın:27:

:20:

:1::1::1::1::1::1: yok artık yaaa iş bu iş okul müdürü yada öğretmen falan zannetti kendini heralde :1:

iyi ozaman madem sorarsa babanda ben söyledi zannediyordum ne bileyim desin .. hey allahım yaaa:9: cins adam :41::41::41:

Back
X