• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

ama sitede belirtmişler 7 iş günü diye :27:
olsun gelsin de 7 güne gelsin önemli değil :27:
kardeşim e t shirt almıştım. çok beğendi.
3-4 tane daha aldım
ben sabredemiyorum hemen elimd e olmalıı ahh ahh giyemedim yarınnn :ssz::8:
güle güle giy canımmm:21:

yok canım benimki ilk gördüğünde beğendiyse söyler çok yakışmış yeni mi aldın diye ondan sonra biraz zaman geçer hani şunu giymiştim ya derim hatırlamaz :51:

hee evett bir kere bir şey için konu olmuşt da o gün giydiğim gömleği hatırlatana kadar canım çıkmıştı en son resmimiizi bulmuştumda göstermiştim hee tamam bu muydu biliyorum diyo :23::27:

hee evett bir kere bir şey için konu olmuşt da o gün giydiğim gömleği hatırlatana kadar canım çıkmıştı en son resmimiizi bulmuştumda göstermiştim hee tamam bu muydu biliyorum diyo :23::27:

kamerada konuşurken giyersin o zaman :35:

sağol canııms güle güle giysiiinnn:1:

Son düzenleyen: Moderatör:
kemarada konuşamıyoz kii tühh şimdi bakk :51:

hee kardeşin giysin tabii :1:

vayy bee 8.sınıfta hee :9: çok şaşırdım kızzz evlilik olsun o zaman artıkk seninki gelincee :32::16:

Herşey bana 4 göz demesiyle başladı :19:

beraber büyüdük biz.:16: askerden gelsin de bi, olcak inşallah :16:

biraz kitap okuyayım , sonra gelirim.:51:

Durr kız gitmeee :4::4:

yaa kızlarr herkes cumaya gitti karşı ki odadakilerde gitti ordan gidip bardak su alsam ayıp mı olur ki hazır kimse yokken bizim odada kalmamış bayılıcam yaa :17::44::
44:

Son düzenleyen: Moderatör:
aslında kedi köpek gibiyiz, didişip dururuz ama kopamıyoruz:16:

:nazar:
hiç kopmayın zaten sizi evlilik paklar:16:

alıştım artık bebek :51: giydiğimi hatırlamayıversin ama bana değer verdiğini sevdiğini hissediyim yiterrrr:31:

Durr kız gitmeee :4::4:

yaa kızlarr herkes cumaya gitti karşı ki odadakilerde gitti ordan gidip bardak su alsam ayıp mı olur ki hazır kimse yokken bizim odada kalmamış bayılıcam yaa :17::44::
44:
kız git al kimse yok madem allah seni napmasın kurudu kaldı:27::27:

hiç kopmayın zaten sizi evlilik paklar:16:

alıştım artık bebek :51: giydiğimi hatırlamayıversin ama bana değer verdiğini sevdiğini hissediyim yiterrrr:31:

kız git al kimse yok madem allah seni napmasın kurudu kaldı:27::27:

eneemm mescidde varmış yaa bunca zaman boşuna kurudumm , son gün farkettim iyi miii :76:::77:

Öyle valla tatlımm bende çok mutluyum ve şükrediyorumm :16: herşeyiyle güzel bir duyguu :16:
heee iyi bakalımm kan sonuçlarınnızı da aldınızzz bende istiyorumm :63:
benim teyzemde de kanında bir şey çıkmıştı adını hatırlamadım şimdi erkeğe geçebilir demişti doktor hatta ağlayarak bize gelmişti çocuğa da geçerse falan diye ama , sonra ilaç falan kullanmıştı geçtii :31:

günaydınn canımmm aayy ne güzell neler hazırlıycaksın bakalım sevdiceğine :21:

hadi bakalım akşama güzel yemekler döktürürsün artık gelin hanım:23::23:

yok çok şükür bi sıkıntı yok işte benim demir eksikliğim var sadece o da çok önemli değil:21: kız du bakalım sevgilin bi evlenme teklifi ederse başlarsınız belki hemencecik evlilik işlemlerine:27::27:

Eveeet bugün çok güzel ve çooook sıcak bugün:21:

Aman ne güzel pembegelinimiz döktürücek desene. Menü hazır mı bari tatlım

evet menümüz hazır :1:
güzel güzel mamalar yapcaz sevdicegime :16:
çayın yanına da tatlılar börekler:32::32:
özledim zaten bugün ezandan cok onun gelmesini bekliyorum :9:

Back
X