- Konu Sahibi prospectingkit
- #741
canımm ya bende sabah sabah cumartesi cumartesi çalışıyorum hafta sonuda çalışmak zor oluyo zaten![]()
alıştım artık gerçi ben =)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımm ya bende sabah sabah cumartesi cumartesi çalışıyorum hafta sonuda çalışmak zor oluyo zaten![]()
kızlar alakasız olcak ama bu benım mınnosum özledım sizde gorun ıstedım![]()
Herkese günaydın.Yeni katılan herkese de hoşgeldiniz ve merhaba.Dünkü arkadaşlar da kusura bakmasın.Dün patron aniden gelince apar topar çıkmak zorunda kaldım.Biraz asabidir kendisi:)
Günaydın kızlaaarr![]()
Sabah-ı şerifiniz hayr olsuuunn![]()
Günaydınnnn:)teşekkürler efenim sizin ki de hayırlı osun inşallah.
İnşallah can , nasılsın bakalım :)
Valla iyi diyelim iyi olsun.Sabah sabah geldim çalışıyom işte,klasik çalışan bayan sendromu yani:))sen neler yapıyosun?
Bende aynı sendromu yaşıyorum
Ne iş yapıyordun![]()
Geçmiş olsun bacım:)her işi yapıyorum patronum sağolsun:)Telefona bakıyorum,çayını hazırlıyorum,bulaşığını yıkıyorum,muhasebesini tutuyorum..ben de iş çok anlayacağın.
Haaa bir de üstüne üstlük karnımda çocuğunu taşıyorum..
Ekmek parası bacım ne yaparsıın![]()
valla öyle bacım ,sen ne iş yapıyorsun?
Ha birde patron eşinmi![]()
Benim patronumda anacığım
Annemin iş yeri var ona yardım ediyorum , okumayana ekmek yok bari benimle çalış dedi
1 hafta sonra sınavım var bakalım kurtulurum inşallah![]()
evet ya sorma aynen öyle:))hem ev de hem işte çalışıyorum yani anlıycan:)sürekli kocalara hizmett.Yapı kredi bankası gibiyim valla HİZMETTE SINIR YOKTUR:)))
Annenle çalışmak daha kolaydır ya.ne güzel valla.Benim anacım yanımdaydı ama bugün dönecek evine.Başka şehirde o .bu arada sen de açıköğretimlisin galiba?
Çokta kolay değil ama idare edip gidiyoruz, annenden uzakta mısın
Yok canım ama olmayı düşünüyorum
Üniversite sınavına giricem haftaya![]()