Ha diyince olunuyormu ki? çok oldu böyle bir süre sonra ses seda gelmedi bazıları da hep sanal kimse gorusmek buluşmak istemiyorDert ettigin seye bak?
Ozelden yaz. Arkadas oluruz.
Peki nasıl bir arkadaşlık? Senin eminim başka bir sürü arkadaşın vardır bende onların arasında yok olup giderim bir süre sonra zaten buluşmak da istemiceksinİstediğin şey arkadaşlık olsun, ben de varım burada. :)
Aynen öyle oldu. Biseksüel çıktılar tabi hepsi dediğim 3 kişi sadeceErkekli kızlı hepsi seni farklı şekilde mi istedi,kızlarda mi?
Diger konun gibi bu da sırlar kapısına bağlanacak bence.hadi hayırlısı.
Ha diyince olunuyormu ki? çok oldu böyle bir süre sonra ses seda gelmedi bazıları da hep sanal kimse gorusmek buluşmak istemiyor
Sendeki de ne şansmış dostum böyle.Aynen öyle oldu. Biseksüel çıktılar tabi hepsi dediğim 3 kişi sadece
Sendeki de ne şansmış dostum böyle.
Ben genelde buralarda oluyorum, konuşmak istersen özel mesaj atabilirsin mesela, genelde müsaitim. Ben İzmir'deyim, buralara yolun düşerse buluşmak için bir engelim yok.Peki nasıl bir arkadaşlık? Senin eminim başka bir sürü arkadaşın vardır bende onların arasında yok olup giderim bir süre sonra zaten buluşmak da istemiceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?