Hic arkadasim yok:((

yaqmurr001

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
1.466
146
363
Merhaba arkadaşlar ben 4senelik evliyim, başka sehire gelin geldim. ikizlerin var önceden de arkadasim yok denebilirdi. ama simdi cocuklarim var diye iyice eve kapandim, çocuklar 3yasinda biraz simarik biyere gidimce biri gelince rahat edemiyorum.
akraba fln var ama kafa dengi arkadasim hic yok çocuklarla biriyle gidis geliş yapmaya cekiniyrm.
evim heran toplu düzenli olmuyor. Ama coook sıkılıyorum nazil arkadaş bulabiliriz.

Kurslara, dil kurslarına vs giderek çevre edinebilirsin.
8buçuk senelik evliyim şurda 3 yıldır arkadaşım var oda çok gidip gelmem laubaliliği sevmiyorum çat kapıları.
Çocuklar kreşe gidince işe başlayın hem size iyi gelir hem çevre edinirsiniz.

Kurslara, dil kurslarına vs giderek çevre edinebilirsin.
8buçuk senelik evliyim şurda 3 yıldır arkadaşım var oda çok gidip gelmem laubaliliği sevmiyorum çat kapıları.
Çocuklar kreşe gidince işe başlayın hem size iyi gelir hem çevre edinirsiniz.
Şuan için çocukları birakip kursa vs gidemem bende laubaliligi çat kapiyi sevmem ama bi tane bari olsa diyorum skliyorum bi sakalasip birşey paylasicagim biri olur calismamada eşim izin vermiyo

Şuan için çocukları birakip kursa vs gidemem bende laubaliligi çat kapiyi sevmem ama bi tane bari olsa diyorum skliyorum bi sakalasip birşey paylasicagim biri olur calismamada eşim izin vermiyo
Çocukları haftada 2 gün ver oyun grubuna sen git kursa. Maddi imkanınız varsa yapın kesinlikle.

Oturduğun yer müstakil mi apartman mı bilmiyorum ama çevrende illaki senin gibi evde sıkılan birileri vardır. Oturduğun yerde yaşıtın birileri varsa kek kurabiye vs. yapıp götürebilirsin kendini tanıtırsın beşki vesile olur.

Oturduğun yer müstakil mi apartman mı bilmiyorum ama çevrende illaki senin gibi evde sıkılan birileri vardır. Oturduğun yerde yaşıtın birileri varsa kek kurabiye vs. yapıp götürebilirsin kendini tanıtırsın beşki vesile olur.
Apartmanda oturuyorum geneli yaşça büyük benden illaki vardir ama çocuklarla da cekiniyorum ben biraz giriskende değilim çok ama deniycem tesekkur ederim

Bende 1senelik evliyim ve yaşadığım apartmandada hepsi yaşca büyükler o yuzden görüşmüyorum hiç bende biraz çekingen bi yapım olduğu için hemn bi ortama alışamıyorum benimde arkadaşım yok malesef

ben de böyleyim canım yaa 4 yıllık evliyim hala da yok ama burası bana çok iyi geldi sanal da olsa seviyorum arkadaşlarımı belki çağırıp bi çay içemiyoruz ama olsun kafam dağılıyor

çocuklarının kreş çağı geliyor...kreşe başlayınca anneler grubuyla kaynaşırsınız etkinlikler vs düzenlenir..eğlenceli geçiyor hem çocukların hem sen güzel vakit geçirirsiniz

Bende 1senelik evliyim ve yaşadığım apartmandada hepsi yaşca büyükler o yuzden görüşmüyorum hiç bende biraz çekingen bi yapım olduğu için hemn bi ortama alışamıyorum benimde arkadaşım yok malesef
Canım ankarada mı oturuyorsun Ankaralı yazısını görünce hemen atladım bende Ankaradayım :KK24:

bulunduğun yerde park bahçe gibi biryer yokmu havalar güzelken cıkıp dolaştırabilirsin bebişlerini orada emimin birileri ile tanışıp sohbet edebilirsin

Çocukların okuluyla veya kurslariyla haşir neşir olun bence. Okulunda okul aile birliği falan var ya gidip gelin. Diğer velilerle de tanışma şansınızda olur hem de okuldaki olaylari falan da yakından takip edersiniz. Arkadaş da kolay bulunur çünkü o okuldaki veliler de yakın çevrede oturur. Aklıma bu geldi şimdi

Ne tuhaf ayni kaderi paylasiyoruz bende taşinali 2 yil oldu hic arkadas edinmedim birak edinmeyi cevrem huzur evi gibi hepsi yaşli kimseyi tanimiyom pazara bile gitmek istemiyom tek başima cok sıkılıyorum hemde cok :KK64:

bende bi yildir yasadigim yerden kucuk bi ilceye geldim.hic akrabam arkadasim yoktu.basta cok sıkiliyodum ama simdi alistim.kizimla geziyoruz parka gidiyoruz.evde zaman gecirmeyi ogrendim.yakinda okulda baslayacak gecer sikintim.cocuklariniz krese baslasa rahatlarsiniz

Bende izmire ilk taşındığım zaman böyle olmuştum.
Birisi kek börek yazmış işe yarıyor gerçekten ben komşularımı öyle tanıdım ama ilk adımı ben atmamıştım üst komşum açmıştı. Kendisi benden yaşça büyktü ama şuan en iyi komşum diyebilirim çok kafa dengi :)
Yaşça büyk olmalarına takılmayın belki kafa dengidir.

Back
X