- 20 Kasım 2018
- 12.908
- 47.097
- 598
- 35
Ahshd niye hep zorbalanan ben oluyorum ama yaaEn güzel arkadaşlık birbirini zorbalayandır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahshd niye hep zorbalanan ben oluyorum ama yaaEn güzel arkadaşlık birbirini zorbalayandır![]()
Malzeme var demek kiAhshd niye hep zorbalanan ben oluyorum ama yaa![]()
“Sonra biri damarına basan bir mesaj yazıyor “Yahu direkt söyledim, direkt. Laf sokmam için alttan alta söylemem gerekirdi. Ha illa soktun diyorsanız sokmuş olayım napalım.
Yooo kontrol ettim, sıklıkla forumdaydınız, başka konulara falan da baktınız. Evet işim yok, bugün pazar çünkü.
Akrabalarınız da eminim çok üzülüyorlardır size yakın olamadıkları için.
Sinirlendiğiniz mesajımda bahsettiğim tam olarak buydu. Arkadaşsızlıktan yakınan konu sahipleri genelde iletişim kurmadan konuyu izliyor, iletişim becerisi zayıf çünkü. Sonra biri damarına basan bir mesaj yazıyor ve istisnasız hepsi sizin gibi anında o mesajı alıntılayıp yardırmaya başlıyor. Tezimi desteklediğiniz için teşekkür ederim![]()
Arkadaşım sevgilisinden ayrıldı kızı öyle bir zorbaladık ki ciddi anlamda başkası duysa düşmanı mısınız der
En güzel arkadaşlar zorba olandır. (Melodiyle oku)
Beğenmeyen göz ardı edebilir“Sonra biri damarına basan bir mesaj yazıyor “
O kişi her defasında siz olmak zorunda değilsiniz.
Bakıyorum her konuda illa bir iğneleme veya alaycı tavrınız var. Cidden rahatsız edicisiniz.
Mantıklı yorumlarınızı da görüyorum ama gün sonunda mutlaka bir tartışmaya yol açıyorsunuz.
Off ben senelerdir neler cekiyorum bunlardan. Bazen diyorum bdvye baslik acacagim ahshdArkadaşım sevgilisinden ayrıldı kızı öyle bir zorbaladık ki ciddi anlamda başkası duysa düşmanı mısınız derama arkadaş ağlamayı bırakıp gülme krizine girdi
![]()
Diğeri de iş yerindeki bir sıkıntıdan bahsediyordu , sinirden kulaklarından ateş çıkıyor falan dedim ki ;" Offf bacım asgari ücret alıyon 22 binlik sinirlen , 22 bine bu kadar dinleyebiliyorum sus "![]()
Ağlayarak gunlugume yazicam ahshdEn güzel arkadaşlar zorba olandır. (Melodiyle oku)
Off ben senelerdir neler cekiyorum bunlardan. Bazen diyorum bdvye baslik acacagim ahshd
Yemin ederim eximden bahsedemiyorum, adamin adini sansurluyorlar yazarken. Anamdan bu kadar cekinmiyorum ben
Neyse ki cok seviliyorlar, kiz kardeslik boyle bir sey iste. Yeri geldiginde zorbalamak da sevdaya dair![]()
Bence deOff ben senelerdir neler cekiyorum bunlardan. Bazen diyorum bdvye baslik acacagim ahshd
Yemin ederim eximden bahsedemiyorum, adamin adini sansurluyorlar yazarken. Anamdan bu kadar cekinmiyorum ben
Neyse ki cok seviliyorlar, kiz kardeslik boyle bir sey iste. Yeri geldiginde zorbalamak da sevdaya dair![]()
Ahshdh olm olur mu oyle sey ya. Canlarimsiniz siz benim. Iyi ki varsiniz. Yeterince aşk yasadiysak basligi terk edek artik ahshdHerifin adı küfür gibi geliyor, sansürleme ihtiyacı hissediyoruz.![]()
Ama cidden çok seviyomEn yakının kim deseler ilk aklıma gelen siz olursunuz
sen her ne kadar bizi “yol arkadaşın” olarak görmesen de
![]()