- Emoji Skoru
- -30
- Puanlar
- 98
- Konu Sahibi yyenibiriileri
-
Okuma grupları mantıklıymıs, tesekkur ederimIlginizi çeken bir vakıfta gönüllü olabilirsiniz veya gönüllü olmasanız bile onların düzenledikleri etkinliklere katılabilirsiniz. Grup etkinlikleri, günübirlik geziler, piknik organizasyonları falan güzel oluyor. Şehrinizde okuma grupları bulup onlara katılabilirsiniz.
O nedirtrekking grupları var
Spor salonuna yazıl sosyalleşirsin. En rahat arkadaş edinme yerleri okullar ve iş yerleri. Komşun vs yok mu28 yaşındayım ve hiç arkadaşım yok.
Nasıl arkadaş bulabilirim? Sizin arkadaşlarınız nerelerden? Evden çalışıyorum, ofisten bir işe mi girsem diye düşündüm ama işyerindeki arkadaşlıklar da çok iyi olmuyor genelde, şans biraz.
1 tane liseden arkadaşım vardı onunla aram açıldı. 1 tane de işyerinden vardı çocuk yapınca bir daha hiç göreşemedik.
Nasıl samimi, iyi bir arkadaş bulabilirim ben?
Dağcılık kulübü ya da sup kulübü gibi spor etkinlikleri yapan yerler varO nedir
Komsumuz yok pek, aslında aradıgım kitle beyaz yaka kız arkadas ama iste cok zor sanırımSpor salonuna yazıl sosyalleşirsin. En rahat arkadaş edinme yerleri okullar ve iş yerleri. Komşun vs yok mu
Dil zaten cok iyi bir sekilde ingilizce biliyorum, baska bir dil ogrenmeyi su an dusunmuyorum, yuksek lisans hic dusunmuyorum ama guzel fikirmis, aslında ben biraz kaliteli bir cevre istiyorum, benim gibi eğitim seviyesi vs iyi olan akıllı bi cevre, nasıl kendim gibi insanlar bulabilirim pek bilmiyorum
O nedir
Pardon da neden lisans okumamıs biri cahil mi oluyor direkt? Ben kendini halen çok iyi şekilde yetiştirmeye çalışan insanım, iyi bir iş bulunca çalışmaya başladım lisansımı bitiremedim bu yüzden. Maddi sebepler de vardı.Kriterlerinin kendinle uyumlu olduğunu düşünmüyorum şu okuduklarımdan. Bence sorun kriterlerinde. Biraz kendini dev aynasında görmüşsün gibi. Önce lisansını tamamla 'eğitim seviyesi iyi, kaliteli' bir okulda. Zaten o sırada 'eğitim seviyesi iyi, kaliteli çevre' edinirsin.
İt's really, very very hard to trust someone also by getting older you're getting more careful about relationships. People can easily misundertand you. The most of people had dirty hearts, they can even have any jelaousy against you and that is their reason to broke youPardon da neden lisans okumamıs biri cahil mi oluyor direkt? Ben kendini halen çok iyi şekilde yetiştirmeye çalışan insanım, iyi bir iş bulunca çalışmaya başladım lisansımı bitiremedim bu yüzden. Maddi sebepler de vardı.
Mesaj attim size, i sent you a messageİt's really, very very hard to trust someone also by getting older you're getting more careful about relationships. People can easily misundertand you. The most of people had dirty hearts, they can even have any jelaousy against you and that is their reason to broke you