A Aysenimi Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 15.175 Emoji Skoru 15.714 Puanlar 248 Yaş 32 19 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi kendimevsimim #21 kendimevsimim .!.: ben tek başıma dışarıya çıkmaktan utanıyorum insan bazen de küçük te olsa muhabbet edecek birini arıyor Genişletmek için tıkla... Eee tabi iyi olur ama yoksa da yapacak birşey yok.bir kere şeytanin bacağini kırsan sonra hiç takmıyorsun valla
kendimevsimim .!.: ben tek başıma dışarıya çıkmaktan utanıyorum insan bazen de küçük te olsa muhabbet edecek birini arıyor Genişletmek için tıkla... Eee tabi iyi olur ama yoksa da yapacak birşey yok.bir kere şeytanin bacağini kırsan sonra hiç takmıyorsun valla
R Rougenote Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 17 Nisan 2026 Mesajlar 15 Emoji Skoru 1 Puanlar 1 11 Ağustos 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi kendimevsimim #22 Denizlide belediyenin kursları var zumba, step aeobik ,yüzme , ben yüzme ve stepe gitmiştim , stepte arkadaş edinebilirsiniz fakat gidenler genelde ev hanımları , koşu kluplerde genel olarak zaten arkadaş edinmek için umarım herşey gönlünüzce olur
Denizlide belediyenin kursları var zumba, step aeobik ,yüzme , ben yüzme ve stepe gitmiştim , stepte arkadaş edinebilirsiniz fakat gidenler genelde ev hanımları , koşu kluplerde genel olarak zaten arkadaş edinmek için umarım herşey gönlünüzce olur