Hiç arkadaşım yok

sumeyyecim

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
18
0
16
Mardin
Ya ben evliyim ve arkadaşım yok hiç bi sosyal ortamım yok bi arkadaşım olsun istiyorum onunla sohbet etmek derdimi paylaşmak akıl danışmak tabi o da bana yani gerçek samimi bi arkadaş istiyorum

Bu devirde en yakın arkadaşın sırdaşın eşin olur.. O da belli bir ölçüde.. Kimseye sır vermeye,dert anlatmaya gelmez..İnsan artık mutluluğunu bile paylaşamıyor nazar değdiriyorlar...

Sabah sabah dertlenmeyelim... Güzel arkadaşlıklar kurmak dileğiyle

İnsanlarla emir kipiyle konuşuyorsan olması zor açıkcası. Bkz: başlık. Karşı taraftan beklememek lazım; komşularından olsun, tanıştığın insanlardan olsun beğendiklerinle sık görüşüp, içine sinenlerle yakın arkadaşlık kurabilirsin. Yalnız dikkat etmen gereken nokta sırrını iyice tanımadan vermemen. Yoksa çok pişman olabilirsin.

Bu yaşına kadar hiçmi arkadaşın olmadı? Benim en yeni arkadaşım en az 10 yıllıktır. Yakın arkadaş dediğin eskiye dayanır.
Tabiki daha yeni tanıdığım arkadaşlarımda var özellikle anne olmamla hayatıma giren arkadaşlarım oldu çokda samimiyim hepsiyle.
Ama hiç arkadaşım yok deyince garibime gitti. Acaba şehir falan değiştirdiğin için mi arkadaşım yok dedin anlamadım.
En yakın arkadaşımla 14 yıldır ayrı şehirlerde yaşıyoruz ama 14 yıldır birbirimizle konuşmadığımız birtek gün bile yoktur.
Her fırsatta bir araya geliriz tatillerimizi beraber yaparız eşlerimizde arkadaş oldu. Yani gerçek dostluğu mesefeler bile engelleyemez

tabi arkadaşlarım oldu çok samimi arkadaşlarımda oldu evlendikten sonra onlarla pek görüşemedim ortamım ise hiç arkadaş kuracak bi yer değil aslında bende pek ortamlara katılamıyorum anlacağın biraz karışık...

tatlım bu devirde arkadaşı olanda arkadaşından dertleniyor iyisimi sen kimseciklere derdini söleme )

artık eski dostlar bile arayıp sormuyor maalesef. öyle bir dünyadayız ki herkes kendi derdine düşmüş.
bende çok üzülüyorum zamanında kankim olanlarla ancak mesajla oda bayramdan bayrama yılda birkaç kez de tlf görüşmesi.. hepsi bu
umarım sen kafana göre vefalı bir dost bulursun.
akraba, komşu vs bak bakalım çevrene

Hanımlar 38 yasındayım, Ankara da yasıyorum arkadas cevremi degıstırmek&genısletmek ıstıyorum..buradan tanısmak ısteyebılecek kısılerle önce yazısıp tanısabılırız.. (internetten karsıcınslerın tanısmasını cok da saglıklı bulmuyorum ama hemcınslerımle tanısmaya gercekten kafa arkadaslar edınmek ıcın sıcak bakabılırım...)

Benimde arkadaş çevrem geniş değildir zaten işim gereği hep orta yaşlı ilkokul mezunu insanlarla çalışıyorum aralarında tek üniversite mezunu ve 25 yaşında benim hani hep iş arkadaşları haftasonları falan takılırya çok özenirim inşallah bir gün nasip olur aslında benim en iyi arkadaşım sevdiğim biz onunla her konuda dertleşiriz çok anlayışlı bir insandır

nerde yaşıyorsun ben istanbulda yaşıyorum evliyim bi oğlum var

benim de bir arkadaşa ihtiyacım var kanım ısındı sana istersen mesajlaşabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…