- 24 Nisan 2018
- 75
- 22
- 3
- 26
- Konu Sahibi Okuryazar123
-
Bu zamana kadar olmadigina sevinmelisin. Cunku insan sevdigi zaman kavusamayinca gecmisi hep huzunle hatirliyor. Senin icinsr asik olma zamani daha gelmemis femek kiMerhaba kızlar ben üniversiteli bir kardeşinizim şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı ve eksikliğini de hissetmedim açıkçası ama şu 1 senedir kendimi tamamlayacağım bir aşk istiyorum çevremdeki çoğu insanın güzel ilişkisi var ben biriyle bir şeyler paylaşmak istiyorum aşka ve sevgiye dair sevilmek istiyorum ama bu isteyince olan bir şey değil...acaba benim kismetim mi kapalı diyorum kaç yaşına gelmiş insanın hiç mi sevgilisi olmaz ya da birini sevnez neyse içimi döktüm,yorunlarsanuz sevinirim
aynı bnim gibisin canım ya benim de hiç sevgilim olmadıve cevremdeki butun knkalarımnişanlandı bu yaz evleniyorlar bir sap gibi bn kaldım ya senden istersen tanışmak isterim seninleMerhaba kızlar ben üniversiteli bir kardeşinizim şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı ve eksikliğini de hissetmedim açıkçası ama şu 1 senedir kendimi tamamlayacağım bir aşk istiyorum çevremdeki çoğu insanın güzel ilişkisi var ben biriyle bir şeyler paylaşmak istiyorum aşka ve sevgiye dair sevilmek istiyorum ama bu isteyince olan bir şey değil...acaba benim kismetim mi kapalı diyorum kaç yaşına gelmiş insanın hiç mi sevgilisi olmaz ya da birini sevnez neyse içimi döktüm,yorunlarsanuz sevinirim
benim ilk sevgilim olduğunda 29 yaşındaydım ilk kez öpüştüğümde donmustum ve tepki verememiştimMerhaba kızlar ben üniversiteli bir kardeşinizim şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı ve eksikliğini de hissetmedim açıkçası ama şu 1 senedir kendimi tamamlayacağım bir aşk istiyorum çevremdeki çoğu insanın güzel ilişkisi var ben biriyle bir şeyler paylaşmak istiyorum aşka ve sevgiye dair sevilmek istiyorum ama bu isteyince olan bir şey değil...acaba benim kismetim mi kapalı diyorum kaç yaşına gelmiş insanın hiç mi sevgilisi olmaz ya da birini sevnez neyse içimi döktüm,yorunlarsanuz sevinirim
Er yada geç herkesin bir kısmetinin olduğunu
Dysunüyorum. Hicmi seninle ilgilenen yok.
Yada sogukmusun? Öyle oluncada erkekler cesaret edip ysklasamiyor
ne güzel bulmuşsun valla ben de konuyu açtıktan sonra bir şeyler oldu ama bilemedim garip geliyorAman bacım çok tehlikeli bı dönemdesin. Üni 1de ilk aşkımı yaşadım. Senin gibi hislerle birini sevme ihtiyacı duydum. Baya bı seviyormuş gibi yaptı falan oynadı benle. İlk aşklar biraz vukuatlı olur. Gönlün istemiş bı kere seviceksin birini çok yakında. Dogru kişi olmasına dikkat et. Ya da boşver sana çok zarar vermediği sürece aşk acısını da deneyimle. Sonradan hiçbir aşk olayları etkilemiyor insani. Ha bir de karşılıklı aşkı 5 yıl sonrasında buldum anca
HaklısınızBende Yen’i mezunum benimde hiç sevgilim olmadı :) Bence bu çok güzel bir şey, kafamız rahat hiç değilse :) Daha hayat için çok genciz olur elbette . Bir ara bende çok olsun istiyordum ama isteyince gerçekten olmuyor . Hayatın tadını çıkarmaya çalışın :)
Yani derdin olursa dinlerimaynı bnim gibisin canım ya benim de hiç sevgilim olmadıve cevremdeki butun knkalarımnişanlandı bu yaz evleniyorlar bir sap gibi bn kaldım ya senden istersen tanışmak isterim seninle
Teşekkür ederim çok güzel bir cevap haklı olduğunuz noktalar var biraz çekingenim ondan kaynaklanıyor olabilir ama çok sessiz de degilim ama bilmiyorum nasıl bir izlenim bıraktığımı acikcasiKısmetinin kapalı olduğunu sanmıyorum öncelikle
Ama dışarıya karşı kapalı olabilirsin.Belki sen farkında değilsin ama öyle bir izlenim yaratıyor olabilirsin.
Hep ayı insanlarla takılma.Sınıfta olsun dışarıda olsun farklı insanlarla da tanış.Kendini kısıtlama.
Biriyle tanıştığında da çok kasılma.Bırak normal arkadaşlık seviyesinde seyretsin.Zamanla olacaksa olur.
En önemlisi de kendini asla başkalarıyla kıyaslayıp umutsuzluğa kapılma.Başarısız ilişkilerin sayısı insana bir şey katmıyor.Bir tane olsun sonu mutlu olsun yeter.
Biz aşık olduk da ne oldu ?Merhaba kızlar ben üniversiteli bir kardeşinizim şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı ve eksikliğini de hissetmedim açıkçası ama şu 1 senedir kendimi tamamlayacağım bir aşk istiyorum çevremdeki çoğu insanın güzel ilişkisi var ben biriyle bir şeyler paylaşmak istiyorum aşka ve sevgiye dair sevilmek istiyorum ama bu isteyince olan bir şey değil...acaba benim kismetim mi kapalı diyorum kaç yaşına gelmiş insanın hiç mi sevgilisi olmaz ya da birini sevnez neyse içimi döktüm,yorunlarsanuz sevinirim
Keşkelerle pişmanlıklarla dolu yaşanmamasını dileyeceğin eski aşkların olmasındansa, doğru kişiyle tek bir aşk yaşamak çok daha iyidir bence. Bence bu yönden şanslısın, umarım karşına çıkacak insan senin için en doğru insan olurMerhaba kızlar ben üniversiteli bir kardeşinizim şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı ve eksikliğini de hissetmedim açıkçası ama şu 1 senedir kendimi tamamlayacağım bir aşk istiyorum çevremdeki çoğu insanın güzel ilişkisi var ben biriyle bir şeyler paylaşmak istiyorum aşka ve sevgiye dair sevilmek istiyorum ama bu isteyince olan bir şey değil...acaba benim kismetim mi kapalı diyorum kaç yaşına gelmiş insanın hiç mi sevgilisi olmaz ya da birini sevnez neyse içimi döktüm,yorunlarsanuz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?