hiç beğendiğiniz bir erkeği ayarladınız mı?

Birderyadeniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
46
35
38
28
evet bayanlar ben bunu cok merak ediyorum. ilk adımı siz atıp bir erkeği elde ettiniz mi? ben seçilmem seçerim hesabı. bu karşıda kötü bir izlenim bırakır mı sizce?

Ben 🖐🏻 beğenirim seçerim istersem sevgili olurum. İlk adımı atan taraf olmaktan hiç gocunmadım.
Eşimle tanışınca da evlenmek için daha girişken taraf bendim. Şidmi bazen diyorum "iyi ki seni beklemedim mıy mıy kimbilir ne zaman evlenirdik" 😅

Valla hayatım böyle geçti heralde 😂😂😂

Eşimde işe eşim bana geldi bı müddet konuştuk .zaten buluştuktan sonra da bende aşık oldum o gün

Tabiki Ben. Canım kocamı ben gördüm ilk. Garibim o beni ilk gördüğünü sanıyor. Halbuki o anı ben ayarlamıştım önceki ilk gördüğümde. Benim dedim görür görmez 😂

Genelde kadın seçerse olur zaten bence. Erkekler seçmeyi bilmediği için :)) bende seçtim hep. Önce uzaktan izledim. Hal tavır zaten ilgimizi çekince kadraja giriyor. Sonra ilgiyi belli edecek bişey yapılmalı. Bir tatlı gülüş. Yada bir laf. Yani kadın sinyali vermeli. Eğer erkek sinyali alıp adım atmıyorsa ya begenmemiştir yada hayatında biri vardır. Yada anlamıyordur daha büyük sinyal vermeli :)) yani kadın adımı atmalı adam yürümeli bence

Back
X