hic belirti olmadan pozitifi goren var mi ya🐸

halleluyaa

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2023
121
42
13
32
yalniz bazilari diyo ya hic belirtim yoktu sonra devaminda diyo kasiklarimda batma hissi vardi sadece falan oyle degil bak cidden hic ama hic bi belirti olmadan cift cizgiyi gorenleri merak ediyorum var mi cidden boyle bi sey

Sanırım zayıf bayanlar hassas olduğu için en ufak ağrı sızıyı hissediyor yoksa mikroskopla görünen bişeyin batma hissi yaratması bana mantıklı gelmiyor
ayy ne bileyim ben de anlamiyorum ben de zayifim bende hic batma hissi falan olmuyo ilk denemede de olmadi tutmadi simdi bu 2. deneme yine yok korkuyorum onun icingenelde batma hissi olanlar hamile kaliyo hep bakiyorum da

ayy ne bileyim ben de anlamiyorum ben de zayifim bende hic batma hissi falan olmuyo ilk denemede de olmadi tutmadi simdi bu 2. deneme yine yok korkuyorum onun icingenelde batma hissi olanlar hamile kaliyo hep bakiyorum da
Evet öyle bi durum var. Bilemedim ben de benim tezimi çürüttünüz şimdi

yalniz bazilari diyo ya hic belirtim yoktu sonra devaminda diyo kasiklarimda batma hissi vardi sadece falan oyle degil bak cidden hic ama hic bi belirti olmadan cift cizgiyi gorenleri merak ediyorum var mi cidden boyle bi sey
Ben ben bennn 14. Günüm halaaa ne bel kasık bacak karın ağrım oldu ne sancım oldu ne lekelenmem hiçbir şeyim olmadııı halaa yokkkk

Ben ben bennn 14. Günüm halaaa ne bel kasık bacak karın ağrım oldu ne sancım oldu ne lekelenmem hiçbir şeyim olmadııı halaa yokkkk
turunun tek ornegi olabilirsinne guzel valla keske benim de oyle olsa ama sanki hersey bosa givi geliyo simdiden daha demin gobegime igneyi yerken bile oyle dusundum yine mi bosa kurek cekiyoruz bunca emek

turunun tek ornegi olabilirsinne guzel valla keske benim de oyle olsa ama sanki hersey bosa givi geliyo simdiden daha demin gobegime igneyi yerken bile oyle dusundum yine mi bosa kurek cekiyoruz bunca emek
İçinde sanki boşluk hissi varmış gibi değil mi ?

Eveet bende daha önce gebeliğin g si kadar tecrübem yaşanmışlığım yok bu ilk 3. Günüm transferden sonra ilk gününden beri zaman zaman karın kasık ağrım oluyor dün sol bacağıma kadar ağrısı vurdu şuan hiçbir şeyim yok mesela öyle boş boş dinleniyor gibi hissediyorum

yalniz sen belirti yasamissin bu yazdigina denk geldim 3.gunun transferden sonra ilk gynunden beri zaman zaman karin kasik agrin olmus sol bacagina kadar da agrisi vurmud tam da pozitif olan bircok kisidede olan belirtiler gibi iste belirtin olmus yani..

Bu ilk transferimdeydiii Transferimin 8.günü regl oldum progeston kullanıyor olmama rağmen Ağrılarım oldu ama tutmadı ne yazıkki o zamanda 5AA 4BB çift embriyo transfer edilmişti bu ikinci transferimde de. Belirtim olduğunda negatif hiçbir belirti yaşamadığımda pozitifi gördüm bennn

Boşaa değildirre inanıyorum kiiiiii Benim iğnem vs yok coraspin folbiol progeston fitil ve estrofem kullanıyorum sadece

oyy pardon o zamanha simdi anladim tamam alla alla seninki de ilginc olmus hakkaten ama guzel olmus sonundakeske benim de bu sefer olsa ya

Boşaa değildirre inanıyorum kiiiiii Benim iğnem vs yok coraspin folbiol progeston fitil ve estrofem kullanıyorum sadece
umarim

ooh ne guzelniye igne vermedi ki doktor acaba sana benim iki igne var transfer sonrasi yuh ki ne yuh hem oksapar hem progestan dex ikisi de gobekten gobegim delik desik oldu ayrica progestan fitil ve corasprin de varigneler ve fitil cok zor

oyy pardon o zamanha simdi anladim tamam alla alla seninki de ilginc olmus hakkaten ama guzel olmus sonundakeske benim de bu sefer olsa ya
Eveet ilginç olduuu ki ilkinde evde yatttım dinlendim falan hep amaa bunda ertesi gün bir başladım evden çıkmaya hala yatıp dinlenmem bi gece uykularım Tutarsa mucize diyordum kaç defa yolculuk yaptım valiz hazırla valiz yerleştir alışveriş düğün bayram derken bugünlere geldim çok şükür insallah canım benim insallaahh

umarim

ooh ne guzelniye igne vermedi ki doktor acaba sana benim iki igne var transfer sonrasi yuh ki ne yuh hem oksapar hem progestan dex ikisi de gobekten gobegim delik desik oldu ayrica progestan fitil ve corasprin de varigneler ve fitil cok zor
Bilmiyorum ki yani ekstra ihtiyacım yok herhalde öncekinde estrofem de yoktu taze transferdi bunda estrofem de kullanıyorum iğneleri birtek opu öncesi kullandım çok şükür şimdi yok bir fitille uğraşıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…