- 23 Haziran 2023
- 121
- 42
- 13
- 32
- Konu Sahibi halleluyaa
bu durumu yasayan var mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var ben belirti olmadan pozitif oldu 10. Günden sonra kasık ağrıları bel ağrıları başlıyor negatif sonuçlarımda hep ağrı oldu ilk günden pozitifte 10 güne kadar normaldim...bu durumu yasayan var mi?
ne denir bilemedim gecmis olsun basiniz sagolsun..Var ben belirti olmadan pozitif oldu 10. Günden sonra kasık ağrıları bel ağrıları başlıyor negatif sonuçlarımda hep ağrı oldu ilk günden pozitifte 10 güne kadar normaldim...Ama düşük yaptım 5. Haftada
![]()
Hayır göğüs hassasiyetim hele hiç olmadı ben 5. Gün başladım erken gebelik testi yapmaya ve onda çıktı diyorum ya hepsi sonra başladı bende hele bel ağrısı sabaha kadar uyutmadığını bilirim tek belirti olarak bacaklarım ağrıdı benim test gününe kadar sonrasında da hep devam etti kaçıncı gününüz şuan ve kaçıncı gün emriyosu..ne denir bilemedim gecmis olsun basiniz sagolsun..umarim yuzunuz guler en yakin zamanda
gercekten hic bi belirti olmamis miydi kasikta bastma gogus hassasiyeti vs.
5.gun embriyosu yarin test gunu bugun transfer gununu saymazsak 9.gun ve hic belirti yok..Hayır göğüs hassasiyetim hele hiç olmadı ben 5. Gün başladım erken gebelik testi yapmaya ve onda çıktı diyorum ya hepsi sonra başladı bende hele bel ağrısı sabaha kadar uyutmadığını bilirim tek belirti olarak bacaklarım ağrıdı benim test gününe kadar sonrasında da hep devam etti kaçıncı gününüz şuan ve kaçıncı gün emriyosu..
Erken gebelik testi yapsana çıkıyor onda onda çıkan kanda çıkıyor daha az stres olursun ben öle düşünerek yaptım kanda daha panik oluyordum önden göreyim ki ona göre kendimi hazırlayayım transfer günü sayılmıyor bende bide kalbim çok hızlı atıyordu bide ayaklarımın altı yanmıştı tabi bunları belirti sayarsak onun harici kasık ağrım brl ağrım olmadı canım hakkında hayırlısı olsun hatta ben ilk 5. Gün kasette yaptım baktım onda çıkınca hemen erken testi de yapmıştım ama sonu hüsran oldu işte5.gun embriyosu yarin test gunu bugun transfer gununu saymazsak 9.gun ve hic belirti yok..ilk denemede de hic belirti olmamisti tutmamisti
![]()
evde olsaydi erken gebelik coktan yapmistim ama yok iste siparis verdim ama gelmedi daha is isten gecmis olduErken gebelik testi yapsana çıkıyor onda onda çıkan kanda çıkıyor daha az stres olursun ben öle düşünerek yaptım kanda daha panik oluyordum önden göreyim ki ona göre kendimi hazırlayayım transfer günü sayılmıyor bende bide kalbim çok hızlı atıyordu bide ayaklarımın altı yanmıştı tabi bunları belirti sayarsak onun harici kasık ağrım brl ağrım olmadı canım hakkında hayırlısı olsun hatta ben ilk 5. Gün kasette yaptım baktım onda çıkınca hemen erken testi de yapmıştım ama sonu hüsran oldu işte![]()
Olumlu düşün inşallah sağlıcakla gebe kalıp doğumun olur kaçıncı deneme bu sizin ben hiç pes etmedim ana çokda yıkıma uğradım hem umut ettim hem yıkım yaşadım yıllardırevde olsaydi erken gebelik coktan yapmistim ama yok iste siparis verdim ama gelmedi daha is isten gecmis olduben de oyle dusunuyorum onden idrardan bi gorup hazirlikli olmak bana da daha mantikli geliyo su an neyse o cikar zaten idrarda da..sende yine bazi belirti tarzi seyler olmus
evet husran bazen rn basta bazen sonunda hepimizde ahri husran var..
![]()
olumlu dusunmeye calisiyorum da iste..insallahOlumlu düşün inşallah sağlıcakla gebe kalıp doğumun olur kaçıncı deneme bu sizin ben hiç pes etmedim ana çokda yıkıma uğradım hem umut ettim hem yıkım yaşadım yıllardırHerşey Allahın elinde o ol derse oluyor..
Hiçbir belirtim yoktu ve sonuç negatifti maalesefbu durumu yasayan var mi?
Hiç belirtim olmadı denilebilir . Çünkü yumurtlama pozitif gördükten 14 gün sonra kan verdim 34 çıktı. Tamamen hisle gitmiştim kan vermeye sabahın köründe. Sadece 2 haftada 2 yada 3 kere sadece saniyelik iğne batması gibi olmuştu.bu durumu yasayan var mi?
İlk negatifimde tüm belirtiler vardı, tutunma kanaması dahil... İkinci ve pozitif olanda pek belirtim yoktu.. Özellikle her yerde yazan, göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı vs yoktu... Fakat sonradan farkettiğm bir belirti, tırnaklarım aşırı hızlı uzuyordu, birde idrar kokusu çok farklıydı... Sonra araştırdım bunlar beta hcg ile oluşan belirtilermiş... Diğerleri hep progestanın sebep olabileceği belirtiler... İlaçlardan da olabiliyor. Bence beta hcg nin artışı ile olan şeylere bakmak lazımdı. Bende şuanda 11+2 oldum. Hamilemiyim değil miyim stresi yapmayın, birde sabır çok önemli... Sabrın sonu selametbu durumu yasayan var mi?