- 3 Şubat 2016
- 826
- 466
- 23
- 30
- Konu Sahibi Batsinbudunya
-
kan testimi yaptın yoksa evde idrar ile mi
olabilir canım takma kafana ben 9 ay hamilelik belirtisi yaşamadım ,
ama hamileydim yani
adetin biraz daha geçsin kan testi yaptır :) idrar testi yapıp doğru sonuç alan çok ama ben fazla itibar etmiyorumEvde yaptim canim
adetin biraz daha geçsin kan testi yaptır :) idrar testi yapıp doğru sonuç alan çok ama ben fazla itibar etmiyorum
Adet günun gecsin tekrar yp cnm.benimde dun adet gunumdu olmadim.Bikac gun daha bekleyip test ypcm.Bndede belirti yok sadece mide bulantisi oluyor.Biraz testin markasi ne cnm ògrebilirmiym ?Kizlar 3 gun once test yaptim negatifti. Dun de adet gunumdu ama olmadim. Ne adet ile ilgili nede gebelik ile ilgili hic bi belirti yok anlamadim. Var mi boyle olan. Adetine 2 gun kala test yapip negatif cikan ama sonradan hamile oldugunu ogrenen :))
Kizlar 3 gun once test yaptim negatifti. Dun de adet gunumdu ama olmadim. Ne adet ile ilgili nede gebelik ile ilgili hic bi belirti yok anlamadim. Var mi boyle olan. Adetine 2 gun kala test yapip negatif cikan ama sonradan hamile oldugunu ogrenen :))
Adet günun gecsin tekrar yp cnm.benimde dun adet gunumdu olmadim.Bikac gun daha bekleyip test ypcm.Bndede belirti yok sadece mide bulantisi oluyor.Biraz testin markasi ne cnm ògrebilirmiym ?
Al bendende o kadar.. adetime 6 gün vardı test yaptim negatifti.erkendir daha belki dedim.. ama içimden bi ses bu ay oldu diyordusadece gogus uçlarima duşta su bile değince ağri yapiyo, aşırı bi gaz ve gaz sancısı var ama gece bile sağimdan soluma döndürmüyo. Su gibi akintim var. Yani tuhaf.. bugün adet olmam lazim aslinda. Tabii ben dayanamadim yine test yaptim az önce. Net bir tek çizgi tokatini yedim artik çok yoruldum
Anladim cnmBenimde dundu olmadim. Hic hatirlamiyorum canim valla
Yok cnm kisiden kisiye degisir.Hamile olupta 9 ayda mide bulantisi kusma gibi belirtileri olmayan da var.Benimde 2 gundur gecikti hafif mide bulantisi oluyor.Biraz daha bklicem oyle test ypcam.Adetlerin geciktikten snra test yap cnmKizlar bende de kasık agrısi şişkinlik var.midem bulanmiyor.ama halsizlik yorgunluk ara ara ugruyor.akintim cok fazla adetime 5 gun var.gecen hafta test yaptim negatifti.her belirtinin mi olmasi lazim gebeligi anlamam icin?
Test yapicam adetim 1 gun geciktikten sonra.aslinda kendimi zor tutuyorum ama bakalim hayirlisi olur hepimiz icin ins.Yok cnm kisiden kisiye degisir.Hamile olupta 9 ayda mide bulantisi kusma gibi belirtileri olmayan da var.Benimde 2 gundur gecikti hafif mide bulantisi oluyor.Biraz daha bklicem oyle test ypcam.Adetlerin geciktikten snra test yap cnm
Cnm biraz daha bekle.Adet olmasa kan testu yaptir.Benimde dun adet gunumdu ama olmadim 2 gundur.Bikac gun daha beklicem snra test ypcm.kac aydir korunmuyorsunz ?Al bendende o kadar.. adetime 6 gün vardı test yaptim negatifti.erkendir daha belki dedim.. ama içimden bi ses bu ay oldu diyordusadece gogus uçlarima duşta su bile değince ağri yapiyo, aşırı bi gaz ve gaz sancısı var ama gece bile sağimdan soluma döndürmüyo. Su gibi akintim var. Yani tuhaf.. bugün adet olmam lazim aslinda. Tabii ben dayanamadim yine test yaptim az önce. Net bir tek çizgi tokatini yedim artik çok yoruldum
AminTest yapicam adetim 1 gun geciktikten sonra.aslinda kendimi zor tutuyorum ama bakalim hayirlisi olur hepimiz icin ins.
Anladim canim. Rabbim tez zamanda hayirli saglikli bu sekilde kucagini doldursun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?