- 17 Temmuz 2016
- 212
- 79
- 18
- Konu Sahibi Batsinbudunya
-
Cnm biraz daha bekle.Adet olmasa kan testu yaptir.Benimde dun adet gunumdu ama olmadim 2 gundur.Bikac gun daha beklicem snra test ypcm.kac aydir korunmuyorsunz ?
Suanda çıkmazsa diyede korkmuyo degilim hani.ondan yapmiyorum
Testin markasi neydi cnm hatirliyormusun ?[/QUOTE]"] F Finnuk bende çok test yapmıştım, korkuyodum hastaneye gitmekten vazgeçmiştim. hamile kalmaya odaklanmaktan vazgeçmiştim. üzülüyo insan çünkü. kurban bayramında birden karnım şişti, kilo aldım acıkıyordum çünkü, kasıklarıma adet sancısından ayrı ağrılar girdi. adet zamanımı bekledim. dayanamadım adetten 6 gün önce test yaptım. bence ümidini kaybetme adet zamanına doğru kendin test yap. stres yaptığım ay hamile kalmadım. hamileliği unuttuğum ay kafam rahat olduğunda hamile kalmışım
C ile basliyodu ama gerisini hatorlamiyorumTestin markasi neydi cnm hatirliyormusun ?
Anladim cnm bnmde iki gun gecikti adetim.Yapsam mi acaba diye kararsiz kldimC ile basliyodu ama gerisini hatorlamiyorumhatta nette baktım o markaya cok yanlis sonuclar beriyo dediler.bi de ben yumurtlamadan 4 gun sonra yaptim erkendi sanirim
Ben olsam duramazdim bismillah de yap bence.rabbim bizede o duyuguyu yasatsin[/QUOTE]Anladim cnm bnmde iki gun gecikti adetim.Yapsam mi acaba diye kararsiz kldim
ben adetime 6 gün kala evde test yaptım çıktı,-.iki gün sonra kanda 217 beta hcg çıktı
6 ay oldudaha öncesinde kimyasal gebelik yasadim.gecen ay catlatma ignesi yapildi. Pkos var bende Buay kabizlik berbat bende birde yaa kafami kaldiramiyorum cok halsizim
Allah razı olsun teşekkürlerNe guzel masallah. Rabbim meleginizi saglikli hayirli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin insalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?