Hiç belirti yok

Cnm biraz daha bekle.Adet olmasa kan testu yaptir.Benimde dun adet gunumdu ama olmadim 2 gundur.Bikac gun daha beklicem snra test ypcm.kac aydir korunmuyorsunz ?

6 ay oldu daha öncesinde kimyasal gebelik yasadim.gecen ay catlatma ignesi yapildi. Pkos var bende Buay kabizlik berbat bende birde yaa kafami kaldiramiyorum cok halsizim

bende çok test yapmıştım, korkuyodum hastaneye gitmekten vazgeçmiştim. hamile kalmaya odaklanmaktan vazgeçmiştim. üzülüyo insan çünkü. kurban bayramında birden karnım şişti, kilo aldım acıkıyordum çünkü, kasıklarıma adet sancısından ayrı ağrılar girdi. adet zamanımı bekledim. dayanamadım adetten 6 gün önce test yaptım. bence ümidini kaybetme adet zamanına doğru kendin test yap. stres yaptığım ay hamile kalmadım. hamileliği unuttuğum ay kafam rahat olduğunda hamile kalmışım

F Finnuk bende çok test yapmıştım, korkuyodum hastaneye gitmekten vazgeçmiştim. hamile kalmaya odaklanmaktan vazgeçmiştim. üzülüyo insan çünkü. kurban bayramında birden karnım şişti, kilo aldım acıkıyordum çünkü, kasıklarıma adet sancısından ayrı ağrılar girdi. adet zamanımı bekledim. dayanamadım adetten 6 gün önce test yaptım. bence ümidini kaybetme adet zamanına doğru kendin test yap. stres yaptığım ay hamile kalmadım. hamileliği unuttuğum ay kafam rahat olduğunda hamile kalmışım

Biz daha ilk defa bu ay denedik.kabizim ondan dolayida karnimda sislik olabilir.evet aslinda takmamak lazim ama dusunuyoruz iste.adetim 1 gun geciksin hemen test yapicam

"] F Finnuk bende çok test yapmıştım, korkuyodum hastaneye gitmekten vazgeçmiştim. hamile kalmaya odaklanmaktan vazgeçmiştim. üzülüyo insan çünkü. kurban bayramında birden karnım şişti, kilo aldım acıkıyordum çünkü, kasıklarıma adet sancısından ayrı ağrılar girdi. adet zamanımı bekledim. dayanamadım adetten 6 gün önce test yaptım. bence ümidini kaybetme adet zamanına doğru kendin test yap. stres yaptığım ay hamile kalmadım. hamileliği unuttuğum ay kafam rahat olduğunda hamile kalmışım [/QUOTE]
Testin markasi neydi cnm hatirliyormusun ?

[QUOTE="Aynur5656, post: 48381621, member: 781250"]
Testin markasi neydi cnm hatirliyormusun ?[/QUOTE]
hatırlamıyorum ama 45 tl fiyatında erken gebelik testi idi.

Testin markasi neydi cnm hatirliyormusun ?[/QUOTE]
C ile basliyodu ama gerisini hatorlamiyorumhatta nette baktım o markaya cok yanlis sonuclar beriyo dediler.bi de ben yumurtlamadan 4 gun sonra yaptim erkendi sanirim

Testin markasi neydi cnm hatirliyormusun ?
C ile basliyodu ama gerisini hatorlamiyorumhatta nette baktım o markaya cok yanlis sonuclar beriyo dediler.bi de ben yumurtlamadan 4 gun sonra yaptim erkendi sanirim[/QUOTE]
Anladim cnm bnmde iki gun gecikti adetim.Yapsam mi acaba diye kararsiz kldim

C ile basliyodu ama gerisini hatorlamiyorumhatta nette baktım o markaya cok yanlis sonuclar beriyo dediler.bi de ben yumurtlamadan 4 gun sonra yaptim erkendi sanirim
Anladim cnm bnmde iki gun gecikti adetim.Yapsam mi acaba diye kararsiz kldim [/QUOTE]
Ben olsam duramazdim bismillah de yap bence.rabbim bizede o duyuguyu yasatsin

6 ay oldu daha öncesinde kimyasal gebelik yasadim.gecen ay catlatma ignesi yapildi. Pkos var bende Buay kabizlik berbat bende birde yaa kafami kaldiramiyorum cok halsizim

Canim benim ilk hamileligim kurtajla sonuclandi. Ikinci bebegim dogdu yanimda cok sukur. Yaklasik 2 3 ay once de dusuk yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…