Hic belirtileri olmayipta hamile oldugunu ögrenen var mi??

canım bende suan öyleyim adet olucakmısım gibi bütün belirtilker var ama daha adet olmadım hatta dün gelmesi gerekiyordu bugun hala yok:))

ayy kızlar bana da umut oldunuz valla çünkü adetim olmam gereken tarihinde adetim yerine kahverengi lekelenme yaşamıştım test yaptım ama negatif sonuç almıştım fakat sizi okuyunca umutlandım...birde göğüslerim ağrımaya başladı sızlıyorlar ... karnımda da şişlik var ...

bndede adet sancısı gbi ağrılar olmuştu.çk üzülmüştm adet olucm die ama olmadm bulantılar göğüslrde ağrı bi kaç hfta snra başlıo.belirtiler hemen olmuoo

Amin inşallah.. Herkes sağlıkla bebeklerini büyütsün inşallah
Adet belirtileriyle bekliyorum.. Aslında hiç umudum yok, her ay aynı şeyler.. Biraz olsun adet belirtilerinden farklı olur sanki diye düşünüyorum. Ne yapalım kısmet.. Darısı başımıza

Yukarıdaki yazıyı yazdıktan 2 gün sonra adet oldum ama sonraki ay olmadım ve yine adet belirtilerim vardı. Sadece adet olacakmış gibi karın ağrıları. Bir süredir de negatifi görünce hiç umutlanmamıştım ama adetim 2 gün geçince 'nasılsa negatif çıkacak, emin oliyim bari' diye test yaptım ve hayatımda ilk defa iki çizgili bir test gördüm Şok oldum tabi :)) Hatta karnım ağrıdığı için adet olucam diye, adetimin 3. günü için doktor randevusu bile almıştım ve aşılama yaptırmayı düşünüyorduk o ay. Aşılama için gideceğim randevuma bebişim için gittimmm Allah isteyen heeeerkese nasip etsin inşallaaahhhh

Ne güzel olmuş aşılamaya gerek kalmamış. Allah ın mucizeleri sonsuz.

Ben çok kisa bir sürede öğrenmiştim ağir bir ilaç kullandiğimdan adet gecikir gecikmez kan testi yapmiştim adet son günde .belirti olarak o zaman zarfinda canim turşu ve kurupatlican dolmasi istrmişti ayrica olduğum yerde uyuyakalmiştim ....ama o dönemde çalişyiğomdan anlamamiştim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…