hiç belirtisi olmayıp hamile kalanlaaaarrrrr...

arkadaşlar artık dayanamadım bu başlığı açtım. belki umut olur diye...:çok üzgünüm:daha önce 1-2 arkadaşın bu tarz şeyler yazdığını görmüştüm ama şimdi yeniden görmeye ihtiyacım var. bugün transferden sonra 6. günüm. ilk 4 gün hiçbir belirtim olmadı. Dün karnımın alt kısmından kasıklarıma doğru bir doluluk hissetttim. sık sık idrar ihtiyacım oldu.bugünse hiçbir belirtim yok. bu belirtiler bir gün olup diğer gün olmazsa olur mu? ya da gerçekten hiçbir belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar var mı aranızda?:uhm: nolur cevap... artık kendimi dinlemekten paranoyak olucam.:1shok: ağrısı olan arkadaşlara bayağı bir imrenir oldum...

Iyi guzel konu acmissiniz bizde acip ugrasmak yerine bakiyoruz filan ama keske sonucunuzu da paylassaydiniz konunuzda. Bize de fikir olurdu

arkadaşlar artık dayanamadım bu başlığı açtım. belki umut olur diye...:çok üzgünüm:daha önce 1-2 arkadaşın bu tarz şeyler yazdığını görmüştüm ama şimdi yeniden görmeye ihtiyacım var. bugün transferden sonra 6. günüm. ilk 4 gün hiçbir belirtim olmadı. Dün karnımın alt kısmından kasıklarıma doğru bir doluluk hissetttim. sık sık idrar ihtiyacım oldu.bugünse hiçbir belirtim yok. bu belirtiler bir gün olup diğer gün olmazsa olur mu? ya da gerçekten hiçbir belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar var mı aranızda?:uhm: nolur cevap... artık kendimi dinlemekten paranoyak olucam.:1shok: ağrısı olan arkadaşlara bayağı bir imrenir oldum...

Bende 2ci denememde ikiz kizlarima hamileyim cok sukur ayni senin gibi transferden sonra kendimi dinledim durdum hic ama hic belirtim olmadi cok umitsizlige kapilmistim heleki test gunu berbat durumdaydim ama sukurler olsun rabbim ol dedi belirtilere takilmamak gerektigini insan yasayinca anliyor o yuzden ne desem yine belirti aricaksin suphesiz:) ins.rabbim gonlunun muradini versin cnm.

Kadınlar kulübünde hamilelik belirtilerini yüzlerce kez okudum ve her ay kendimde bi belirti aradım şimdi hamileyim 5 haftalık çok yeni daha ama hiç bir belirtim yok ne göğüs ağrısı ne kasık ne de bel ağrısı.biraz halsizim sadece hepsi bu.diyeceğim şu ki belirti filan aramamak gerekiyomuş en önemli belirti adet gecikmesi zaten

Maşallah Allah bağışlasın evlatlarınizi en merak ettiğim idrara sıkışma bile olmadı mı adet öncesi belirti olarak? Bir de beslenmeye bağlı diyorlar belirtilerin yaşanmasını siz dikkat ediyor musunuz vitaminlere her besinden yemeye fln ?

Maşallah Allah bağışlasın evlatlarınizi en merak ettiğim idrara sıkışma bile olmadı mı adet öncesi belirti olarak? Bir de beslenmeye bağlı diyorlar belirtilerin yaşanmasını siz dikkat ediyor musunuz vitaminlere her besinden yemeye fln ?

Back
X