hiç bi sorun yokken hamile kalamayanlar :(

canım şimdiden çok çok geçmiş olsun rabbm şifa versin çözülür herşey inşallah. çok zor walla beklemek ya çevremdede kimse yok böyle o yüzden hiç anlayamıyor kmse beni

Ok teşekkür ederim canım benim çok sapl olduk amelıyatımızı şimdi iyileşme sürecine gircez inşallah

kızlarr 7 yıllık evlıyım ama normal yollarla korunduk hap ılac vs kullanmadımm uzun sure korunanlar zor hamıle kalırmıss dıyolar dogru mudur acaba yenı basladım calısmalara hayırlısı hepımız ıcın cevaplarsanız cok sewırımm

Kızlar benimde adet düzensizliği dışında bir problemim yok hormonlar normal herşey normal ama 9 aydır bebişimiz yok :(

2.5 yıllık evlıyım ılk gunden belli istiyrz olmuyor cocugumuz. önceleri pkolu oldugumu soyledı doktorlar cok doktor degıstrdım hıcbırınden memnun kalmadım herkes aynı yontemı uyguluyo yumurta gelıstırıcı hap ultrasonla bakıp catlatıcı iğne verıyolar.en son ondan sonuc almadım baska bı doktor rahım fılmı cekelım dedı cektık tuplerde acık o ay hamıle kaldım gecen eylul ayında 7 haftalıkken düşük yaptım zaten hamılelıgın ılk gununden kanamam oldu kese gec gelişti falan hep olumsuzluk yani 6 aydr düşük geceli kasımda düşmüştü hala gebelık yok onun beraberındekı cektıgım sıkıntı aglamaları heveslenmeleri anlatmıyrm bile benle beraber olanlar cocuklarını büyüttü bile hamileler dogacak bende hiçbişey yok cok psıkolojım bozuk cok mutsuzum evlılığımede yansıyo.kullanmadıgım bıtkı kalmadı bu ayda bal çörek otu keten tohumu bilmemne karısımını deneyecem belkı beraberınde incir kürü yaparım öyle ne dıyeyım baska cok caresızım ...

Selam kızlar ben 11 yıldır evliyim şu anda 13+4 haftalık hamileyim bu benim ilk bebeğim ilk başlarda korunduk ama sonra olmadı pko hastası oldum hiç adet olamadım vs. Okadar uzun bir hikayem varki yazmak isterdim ama sizi sıkmak istemem sadece şunu yazmak istedim ben amwayin vitaminleriyle tanıştım ben bir satıcı değilim bunu bilin sadece 11 yılda değişiklik sadece bu vitaminleri kullanmak oldu ve 20 gün içinde hamile kaldım şifa allahtan arkadaşlar ama lütfen deneyin bitane e vitamini var içinde selenyum var hücre yenileyici olarak geçiyo kimden alacaksanız bu şekilde söyleyin artı sigara içiyorsanız ya hemen bırakın yada c vitamini için birde amwayin iron folik yani folikasitine hemen başlayın hücre yenileyiciyieşinizde içsin çünkü sipermleri güçlendiriyor varikosel varsa tedavi ediyor allah kimseye aratmasın ben sevinemiyorum bile çünkü inanamıyorum tam 11 yıl dile kolay rabbim hepimizi sevindirsin sağlıkla kucaklayalım inşallah

Selam kızlar ben 11 yıldır evliyim şu anda 13+4 haftalık hamileyim bu benim ilk bebeğim ilk başlarda korunduk ama sonra olmadı pko hastası oldum hiç adet olamadım vs. Okadar uzun bir hikayem varki yazmak isterdim ama sizi sıkmak istemem sadece şunu yazmak istedim ben amwayin vitaminleriyle tanıştım ben bir satıcı değilim bunu bilin sadece 11 yılda değişiklik sadece bu vitaminleri kullanmak oldu ve 20 gün içinde hamile kaldım şifa allahtan arkadaşlar ama lütfen deneyin bitane e vitamini var içinde selenyum var hücre yenileyici olarak geçiyo kimden alacaksanız bu şekilde söyleyin artı sigara içiyorsanız ya hemen bırakın yada c vitamini için birde amwayin iron folik yani folikasitine hemen başlayın hücre yenileyiciyieşinizde içsin çünkü sipermleri güçlendiriyor varikosel varsa tedavi ediyor allah kimseye aratmasın ben sevinemiyorum bile çünkü inanamıyorum tam 11 yıl dile kolay rabbim hepimizi sevindirsin sağlıkla kucaklayalım inşallah
rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder, herşeyde bir hayır varmış, sizin 11 senelik sabrınızı mükafatlandıran allahım tüm evlat isteyenleride tez zamanda mükafatlandırsın inşallah. bu bahsettiğiniz e vitamini bilinçli mi kullandınız acaba gebe kalmak için mi aldınız yani. bir de folicasit e gebelikten önce başlamak şartmı ben kullanmıyorumda acaba kullanırsam gebelik ihtimalini arttırıyormu?

rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder, herşeyde bir hayır varmış, sizin 11 senelik sabrınızı mükafatlandıran allahım tüm evlat isteyenleride tez zamanda mükafatlandırsın inşallah. bu bahsettiğiniz e vitamini bilinçli mi kullandınız acaba gebe kalmak için mi aldınız yani. bir de folicasit e gebelikten önce başlamak şartmı ben kullanmıyorumda acaba kullanırsam gebelik ihtimalini arttırıyormu?
Ben bilmiyordum bana bu vitamini getiren kişi biliyormuş hatta internetten ne işe yarar diye baktım bebekle ilgili bilinçli olarak sipariş edenleri okudum ve güldüm eşime bitane içirdim kendimde içtim eşim bu ne dedi bende bebek içinmiş dedim ikimizde güldük ama hadi getiren kişinin hatrına içelim dedik. Folik asite gelince vücudumuzda eksik vitaminler varsa eğer bunu tamamlıyor ve gebelik yüzdesini arttırır mı bilmiyorum ama düşük riskini minimuma indirdiği kesin çünkü bebeğin beslenmesi ilk üç ay bizim yediklerimizden değil vücudumuzdaki vitaminlerden kaynaklanıyor bu yüzden şuna emin oldum ve artık çok bilinçliyim bu konuda vücudumuzda vitamin depolarında eksikler varsa birşeyler yolunda gitmiyor malesef vücudumuzun hangi vitamine ihtiyaç duyduğunu ister kan tahlilleriyle ister amway temsilcilerinin analiz cihazıyla ücretsiz öğrenebilirsiniz rabbim şifalar versin ama sizde internetten araştırın rabbim bana bu yönde şifa verdi inşallah herkeze şifa versin wheat germ e vitamininin adı araştırın tüm hücreleri yenileyen bir witamin özlellikle bunu vurgulamak istiyorum ilaç değil bunlar witamin

Ben bilmiyordum bana bu vitamini getiren kişi biliyormuş hatta internetten ne işe yarar diye baktım bebekle ilgili bilinçli olarak sipariş edenleri okudum ve güldüm eşime bitane içirdim kendimde içtim eşim bu ne dedi bende bebek içinmiş dedim ikimizde güldük ama hadi getiren kişinin hatrına içelim dedik. Folik asite gelince vücudumuzda eksik vitaminler varsa eğer bunu tamamlıyor ve gebelik yüzdesini arttırır mı bilmiyorum ama düşük riskini minimuma indirdiği kesin çünkü bebeğin beslenmesi ilk üç ay bizim yediklerimizden değil vücudumuzdaki vitaminlerden kaynaklanıyor bu yüzden şuna emin oldum ve artık çok bilinçliyim bu konuda vücudumuzda vitamin depolarında eksikler varsa birşeyler yolunda gitmiyor malesef vücudumuzun hangi vitamine ihtiyaç duyduğunu ister kan tahlilleriyle ister amway temsilcilerinin analiz cihazıyla ücretsiz öğrenebilirsiniz rabbim şifalar versin ama sizde internetten araştırın rabbim bana bu yönde şifa verdi inşallah herkeze şifa versin wheat germ e vitamininin adı araştırın tüm hücreleri yenileyen bir witamin özlellikle bunu vurgulamak istiyorum ilaç değil bunlar witamin
çok teşekkürler:KK25:

merhabba bayanlar 2.senemizde doluyor evliliğimizde ama henüz bebişimiz gelemedi herşey normalken doktorların deyimiyle başka ne sorun olabilir ki?
bebekisteyenler, 16 dakika önce K.İ.B.

bebekisteyenler Yeni Üye Üye
Özel Mesaj At

1 erkek çoban çökerten otu kaynatıp içeçek (1 bardak )2 günde 1
2 erkek ve bayan adet bitiminde yakı bandı yapıştıracak (bele )2 gün kalacak
3 adet bitince 7 gün sonra 7 gün boyunca bir fincan konyak içeçek
4 konyak ilişkiden 4 saat önce içilecek
5 konyak içince hemen ardından her gün bir adet çiğ yumurta içilecek
6 sperm kalitesi için bir gün arayla ilişkiye girilecek
7 ilişki sonrası ayaklar 20 dk havada kalacak
8 ilişki den 1 saat öncesi duş alınmayacak
9 ilişkiden 10 saat sonrası duş alınmayacak
10 bayanlar ayaklarını ve belini olabildigince sıcak tutacak
11 ayak için ısı bandı uygulanabilir
12 oral (ağız) yoluyla birliktelikten kaçını

dogru soyluyosun ama elimde degil inanki öyle yalnızımki bi başarabilsem ilk senemizde bu kadar kafaya takmamıştım ama bu sene herkesin bebgi oldu ben hala beklemedeyim demekki dogru zamanı beklıyo bizim sıpalar:KK46::KK46::KK46:
bebekisteyenler, 16 dakika önce K.İ.B.

bebekisteyenler Yeni Üye

merhabba bayanlar 2.senemizde doluyor evliliğimizde ama henüz bebişimiz gelemedi herşey normalken doktorların deyimiyle başka ne sorun olabilir ki?

ben Doğma buyume Almanyalıyım 8 sene once Turkıyeye dönüş yaptım .... Almanyada kı saglık sıstemını cok ıyı bılıyorum ustelık kendımde saglık meslek yuksek okul mezunuyum Dokotr assıstanıyım hanı bılırım ordakı ınsanlara nasl davrandıklarını.tamam turkıyedekı doktorlarımız her yonden dıger doktorlara 10 basar bu bır gercek ama ınsanlık namına bırsey kalmamıs onlarda ancak boyle medı lıfe medıcal park cok cıddı rakamlar ısteyen hastanelere gıdersen belkı yuzune gulen olur ama ssk lı anlasması olan bır kac yer var onlar bıle ınsanlıkan nasıplerını almamıs. cok zor yanı senın anlayacagın .....
Tatlim yillar gecnis ustunden ama sormam istedim bebegin oldumu?

Hanımlar merhaba bu postu açalı 5 sene olmuş hiç bi sebep yokken demişim aslında o kadar çok sebep varmış ki sadece deneyimli merkezlere gitmek gerekiyor lütfen sebep yok deyip boşuna oyalanmayın

merhaba hayırlı olsun doğal yollamı hamile kaldınız tavsiye edebilceğin birşey varmı
Merhaba yok canım maalesef doğal yolla olmadı 4.tüp bebek denememde hamile kaldım 8.senemde.sebepsiz diye bişey yokmuş onu anladım bi çok sorun çıktı bende sadece iyi bir merkeze gitmek lazımmış

Merhaba yok canım maalesef doğal yolla olmadı 4.tüp bebek denememde hamile kaldım 8.senemde.sebepsiz diye bişey yokmuş onu anladım bi çok sorun çıktı bende sadece iyi bir merkeze gitmek lazımmış
şimdi ayrı sevindim maşallah canım, bu kadar emek vermişsin ne güzel hamilesin

Back
X