- Konu Sahibi Strongmom_
Ya bana şu konuda açıklama getirin nolur rahim filminde acı sancı falan mı duyuyorsun. Ne kadar canın yanıyo ? anestezi isteyecek kadar çok mu kötü birsey. Ben biliyorum yaa ne kadar korktuğum sey varsa kesin başıma gelir. Film elle kontrol ayakla kontrol parça alma rahimle ilgili ne varsa başıma gelecek biliyom. Senmisin zamanında doğumdan korkup vajinadan tiksinen diycekler:((
bence korkma bebişin olana kadar ne derlerse dene şahsen ben öyle yapıyorum.rahim filmi konusuna gelinde dr m anlattı canın yanar o senin ağrı eşiğine bağlı çok şiddetli deil dayanabilirsin çok kısa sürüyor ama ilerde aşılama yapılırken yada tüp bebek için müdahale esnasında o anı hatırlayıp gerilmeni istemem dedi. bana da mantıklı geldi az da olsa nie acı çekeyim ki dedim sonuçta aynı işlem yapılcak nie kendimi kasayım hatırlamasam daha ii olur die düşündüm 15 dakika süren tatlı bir uyku uyudum.uyanıp 5 dakika sonra kalktım ve adet ağrısı gibi bir ağrı vardı sadece.[/QUOTE]
bebeğim olmuyor diye uğraşırken o filmide çektirmiştim.tavsiyem girmeden 15 dakika önce 2 tane ağrı kesici ve kas gevşetici al.ben öyle yaptım.yaklaşık 5 dakika adet ağrısı gibi bir ağrı çekiyorsun ama o aleti çıkarttıkları anda ağrın bitiyor.yani devam eden bir ağrı değil ve ağrı kesicilerde bende işe yaradı.fakat sonrasında işe gitme hatasını yaptım.yolda uykumu getirdi ilaçlar ve düşüp bayılacaktım.. sadeceo gün onu yaptır 5 dakika sonra unutacak ve bir daha hatırlamayacaksın emin ol.ben o filmi çektirdikten sonraki ay hamile kalmıştım.inşallah sendede öyle olur canım.