Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet demi haklısın vallaYa bence sen bi şükret böyle bir yaratıktan seni kurtardığına. Aman boş ver o ne isterse desin sen ona sadece it ürür kervan yürür de. Geç git. Muhattap bile alma zaten o seni sinir etmeye çalışıyor.
evet bu yazdıklarını mahkemede göstericembu msjlarla dava acsan varya
oohhh ne guzel olur ona
hıc cevap verme gerekırse sıkayet et kendısını msjlara devam ederse
asla ama asla cevap verme sen cevap verdıkce kapına bıle dayanır sana tehtıt olur bu adam
E neden evlenmiş seninle o zaman senin hakkında bunları düşündüğü halde?vay efendim dul ken çalışmışım kimbilir çalıştığın yerlerde kimlerle neler yaptın diyor ben sana güvenmiyorum açıktım normal olarak aşırı değildi yani sana kimbilir nasıl bakmışlardır neler neler
Yuhh be bu kadar hastalıklı olabilir mi bir insan?onunla evliyken ben camdan dahi bakmazdım yani öyle diikat ediyordumki gözümün cama bakmaması için hemen diyorduki kime bakıyosun nereye bakıyorsun kime bakayım neye bakayım allah aşkına bak bakayım orda kimse varmı olsun bakma aynaya bakamazdım niye bakıyosun kendini birinem, göstercen kaşımı bıyımı alamazdım aynayla cımbızı saklardı ben kontrol edicem bıyığını o zaman alıcaksın ya diyordum yaşındaki kadınlar gidip kuöferde aldırıyor ben evde dahi alamazdım ben seni böyle beğeniyorum boşver alma
bir bilsem 2 ci ayrılmamızda annesini bi kaç kişiyi gönderdi barışalım diye ben daha gidermiyim ruh hastasınaE neden evlenmiş seninle o zaman senin hakkında bunları düşündüğü halde?
valla billaYuhh be bu kadar hastalıklı olabilir mi bir insan?
Havlayan köpek ısırmaz de. Kendini ne zannediyor o. Senin onu bırakmanı sindiremiyor, adi mahluk.arkadaşlar bana yazdığı mesajları mahkemede göstersem göstericem zaten ne olur mesela cezası sana diyor beş kuruş para vermem sana verene kadar gider mafyaya veririm sakat kalırsın
Kusura bakmayın sakın ama sizin yazınızı okurken ilk eşimden boşandığım zaman ki yaşadıklarım aklıma geldi ve güldümaklım almıyor düşünüyorumda ben ne yaptımda bunları hak ettim mesaj attı bana bir küfürler allahım dedim ben kiminle evlendim acaba her ayrılan böylemi yapıypr eşine merak ediyorum bana yazın ne olur ne o..... kaldı ne f....... ne m... herşey dedi bana senin gibi bir o....puyu nasıl kaçırmışım dedi ben ne yaptımda bunları söyledi bana aklım fikrim almıyor
inş.adiHavlayan köpek ısırmaz de. Kendini ne zannediyor o. Senin onu bırakmanı sindiremiyor, adi mahluk.
Allah yardımcın olsun, inşallah en kısa sürede yakandan düşer.
sanada geçmiş olsun çok sevindim senin adına allahım dünyanın en mutlu insanı eder seni inş. beni karalamak mksadı ama inanin zoruma gidiyor ben diyorum 2 ci evliliğimi böyle bi insanla nasıl yaptım ve bunları söyleyecek naptımKusura bakmayın sakın ama sizin yazınızı okurken ilk eşimden boşandığım zaman ki yaşadıklarım aklıma geldi ve güldüm
Eşimi ben boşadım o kendini vazgeçilmez sanıyordu ama tek celsede onu boşayınca öyle olmadığını anladı.
Velhasıl boşandık ve 2 yıl boyunca bana etmediği hakaret ve küfür kalmadı diyebilirim. Velayeti bende olan kızımız için arıyordum ama o bana sürekli hakaret küfür ve iftira dolu sözler söylüyordu bense hiç karşılık vermiyordum aksine alttan alıp "Neden böyle konuşuyorsun kızımıza da böylemi davranmayı öğreteceksin böylemi örnek olacaksın" diye diye 2 sene sonra normale dönmeye başladı.
Meğer kuyruk acısı varmış benim ondan boşanmamı hazmedememiş birde onu laflarıyla dolduranlar var tabi hiç birini umursamadım cevap dahi vermedim. 2 yıl sonra bana tekrar evlenme teklif etti ve benim tek söylediğim "Sen benim gibi bir or....puyla evlenmek mi istiyorsun yani bunu o tavan yapmış erkeklik gururun nasıl hazmedecek" demiştim
"Yok işte o zaman benden boşandığın da sana çok kızmıştım ondan öyle dedim" falan filan....Neyse...
"Denenmiş olan tekrar denenmez deneyen de aptaldır ama ben aptal değilim" dedim zaten bir daha da konuyu açmadı. Boşanalı 15 yıl oldu ben evlendim ve kızım vesilesi ile kızımın babasıyla telefonla da olsa görüşüyoruz sanki 40 yıllık arkadaş gibi.
Bugünlerde gelip geçer canım takılma bu kadar. Kuyruk acısı olan erkeklerin tek yaptığı şey iftira atmak dedikodunu çıkarmak küfür etmek yalan konuşmak ve intikam almaktır...
Sen hanımefendiliğinden asla ödün verme o ne derse desin uyma sakın bir yerden sonra tıkanır kalır.
amin cnm mevlam herkesin yardımcısı olsun inş.kimseye yaşatmasın böyle şeyleriHavlayan köpek ısırmaz de. Kendini ne zannediyor o. Senin onu bırakmanı sindiremiyor, adi mahluk.
Allah yardımcın olsun, inşallah en kısa sürede yakandan düşer.
Allahından bulsuninanın 2 ci evililik yapan arkadaşlarıma bakıyorum allahım diyorum allahım kimsenin yuvasını yıkma benim eşim için evlilik oyuncak gibi bi kavgada defol git bitane eşyanı görmücem kaçarak evlendik bütün ailemi arkama aldım onay vermediler sonuç ne oldu baba evi 1 ay gittim sonra yalvar yakar tekrar baroştım ama bu defa daha kötü şeyler yaşadım ne küfürler ne hakaretler bu arada ikimiznde 2 ci evliliği her kavgada ilk eşimi yüzüme vuruyordu ne olcak işte diyordu seni böyle böyle yaptı bıraktı bende aldım seni diyordu daha neler neler
amin inş.Allahından bulsun![]()
Güzel kardeşim benim geçti bitti o zamanlar bende senin gibi çok üzülmüştüm ona hakaret etmemek için kendimi zor tutuyordum. Malum boşanmış kadına çamur at izi kalsın misali yaklaşmalar olabiliyor bunu benim kızımın babası bana yaptı ama ben ne yaptım? Huyuna suyuna gittim hiç küfür etmedim hakarette etmedim tehditte etmedim sadece onun egosunu okşadım.sanada geçmiş olsun çok sevindim senin adına allahım dünyanın en mutlu insanı eder seni inş. beni karalamak mksadı ama inanin zoruma gidiyor ben diyorum 2 ci evliliğimi böyle bi insanla nasıl yaptım ve bunları söyleyecek naptım