hiç bir ayrılan koca karısına bunları söylermi

Bu sana attığı mesajları teker teker kaydedin. Sakın silmeyin. Hakaret davası açın.
Bir insanın kimliği ayrılınca ortaya çıkarmış.

Bu sana attığı mesajları teker teker kaydedin. Sakın silmeyin. Hakaret davası açın.
Bir insanın kimliği ayrılınca ortaya çıkarmış.
mesajlar kayıtlı telimde avukatıma göndericem p.tesi aslında aynı evdeyken anladım ne olduğunu bu benim kocam olamaz diyordum bana söylediği laflardan ayrılıncada daha kötüsü

mesajlar için hakaret davasımı açmam gerekiyor birde ne olur mesela cezamı alır ben geçen gün bişey duymuştum adamın birisi eşinden ayrılmış sonra karısına mesaj atmış işte ben senin kızlığını pat..... diye kadın vermiş buna savcılığa tam 4 yıl buna nafaka ödemiş adam her ay 700 tl

Evet hakaret davasında tazminat ödeme oluyor diye biliyorum.
Burdaki avukat arkadaşlar daha iyi cevap vericektir.
Davanızda çok işinize yarar bu mesajlar.

sürekli konu açıyorum ne olur kızmayın sizlerle dertleşince inanın rahatlıyorum isterseniz kızın ama ben bunları hak etmedim
Ne üzülüyorsunki adam kendinde olan mevcut ne kadar çirkinlikleri varsa onu yazmış rahatlamış her kap içinde ne varsa ondan sızdırır niye sen alınıyorsun adam yazdıklarının aynen kendisi seninle alakası yok ! Canını boşuna üzme istediğini söylesin altın çamura düşsede değeri gitmez kirlenmez altın herzaman altındır sende tertemiz güzel yürekli kardeşimizsin it ürsün dursun senin moralin hep inadına çok güzel çok mutlu olursun inşaAllah

Ne üzülüyorsunki adam kendinde olan mevcut ne kadar çirkinlikleri varsa onu yazmış rahatlamış her kap içinde ne varsa ondan sızdırır niye sen alınıyorsun adam yazdıklarının aynen kendisi seninle alakası yok ! Canını boşuna üzme istediğini söylesin altın çamura düşsede değeri gitmez kirlenmez altın herzaman altındır sende tertemiz güzel yürekli kardeşimizsin it ürsün dursun senin moralin hep inadına çok güzel çok mutlu olursun inşaAllah
saol tşkederim arkadaşım ama insanız işte söylenenleri kaldıramıyorum ağır laflar allahıma havale ettim ben onu

Onun seni üzdüğünü bilmesi onun için başarıdır aksine senin yerinde olsam hiç takmaz hakkımda ne çirkinlikler söylüyorsan sana geri iade ediyorum senide Allaha havale ediyorum diye son mesaj atar onu hayatımın her yerinden engellerdim .

Benim eşimde ayrılırken çok ağır hakaretlerde bulundu. Hiç hak etmediğim halde etmediği küfür kalmadı. Ama Rabbim o kadar büyük ki şimdi bütün elinde ne varsa her şeyini kaybetti. Yaptıklarının bedelini tek tek ödüyor. Rabbim yarına bırakıyor ama yanına bırakmıyor.

Benim eşimde ayrılırken çok ağır hakaretlerde bulundu. Hiç hak etmediğim halde etmediği küfür kalmadı. Ama Rabbim o kadar büyük ki şimdi bütün elinde ne varsa her şeyini kaybetti. Yaptıklarının bedelini tek tek ödüyor. Rabbim yarına bırakıyor ama yanına bırakmıyor.
geçmiş olsun sanda cnm inanın kimi duysam o kadar üzülüyorumki allahım o kdar büyükki yarına kalır ama inş.yanına kalmaz er yada geç diyorum bende

Hakaret davasi acin bakalim bir daha boyle seyler yazabiliyor mu? O zaman kuzu olur bu tipler. Numaranizi da degistirin.
Belliki ayriligi hazmedememis.

cnm şu anne yapıyorsun tamamen ayrıldınmı az baktım eski konularına ne durumdsın şu an merak ettim
Eşimle ayrıldık. Ama beni ve oğlumu çok yıprattı. Ayrıldığımız halde sürekli tlf mesaj atıp olmaz hakaretler gönderiyordu. Sonrasında o çok sevdigi işinden kovuldu. Herkes ondan yüzünü çevirdi. Kimse yüzüne bile bakmıyor. Ben oğlumla yeniden hayat kurmaya çalışıyorum. İşe girip çalışmayı düşünüyordum. Ama oğlumun atipik otizm olduğunu öğrendim. Doktor her şeyi bırakıp şuan oglunla ilgilen baba da yok ve çocuğu da psikolojik olarak çok yıpratmış o yüzden sana çok ihtiyacı var dedi. Salı günü raporu çıkıyor. Çarşamba günü özel eğitim merkezine gondericem.

aklım almıyor düşünüyorumda ben ne yaptımda bunları hak ettim mesaj attı bana bir küfürler allahım dedim ben kiminle evlendim acaba her ayrılan böylemi yapıypr eşine merak ediyorum bana yazın ne olur ne o..... kaldı ne f....... ne m... herşey dedi bana senin gibi bir o....puyu nasıl kaçırmışım dedi ben ne yaptımda bunları söyledi bana aklım fikrim almıyor
Bu msjlari sakla tazminatin kralini al da gorsun gununu.. Terbiyesiz..

Eşimle ayrıldık. Ama beni ve oğlumu çok yıprattı. Ayrıldığımız halde sürekli tlf mesaj atıp olmaz hakaretler gönderiyordu. Sonrasında o çok sevdigi işinden kovuldu. Herkes ondan yüzünü çevirdi. Kimse yüzüne bile bakmıyor. Ben oğlumla yeniden hayat kurmaya çalışıyorum. İşe girip çalışmayı düşünüyordum. Ama oğlumun atipik otizm olduğunu öğrendim. Doktor her şeyi bırakıp şuan oglunla ilgilen baba da yok ve çocuğu da psikolojik olarak çok yıpratmış o yüzden sana çok ihtiyacı var dedi. Salı günü raporu çıkıyor. Çarşamba günü özel eğitim merkezine gondericem.
kıyamam ben ona allahım şifa versin inş. sana bağışlasın yavrunu oda daha beter olsun inş.

Back
X