Hiç bir belirti olmadan gebelik süreci yaşayan varmı

20. Haftaya kadar başım bile ağrımadı .
20 den sonra reflü başladı doğuma kadar bırakmadı beni
Teşekkür ederim Cevabınız beni umutlandırdı..İnşaAllah bende yarın güzel haberler alırım inşaAllah sağliklidir inşaAllah benimle kalır inşaAllah nasibi vardır ve bana da anne olmak nasip olur

Hamile olduğumu öğrendim ama hiç bir belirtim yok doktora gitmedim randevum yarin ama hiç bir belirtim yok.
Benimde 18 haftaya kadar hic bulantım bile olmadı tek belirtim göğüs ağrımdı 18 de 1 kez kustum sadece simdi 21 deyim aynı şekilde masalar çok güzel ilerliyoruz hareket de etmese hamile olduğumu unutuyorum inşallah seninde böyle geçer

Allah razı olsun cevabınızı okuyunca umutlaniyorum.. insaAllah sizinki gibi belirtisidir sağlıklıdır inanın ki yarın saat 15 de randevu şimdiden kalbim korkudan yerinden çıkacak olumsuz şeyler duyacam diye

4.kez kimyasal gebelik 1 kezde 2.5 ayda kalbi durdu düşük oldu ama içeride parça kalmıştı kürtaj oldum.. yine aynı şeyler olurmu korkusu var ister istemez. Tabiki herşey nasip Rabbim nasip edecekse rızkı varsa olur nasibi rızkı yoksa ne yapsakta olacak oluyor

Allah razı olsun cevabınızı okuyunca umutlaniyorum.. insaAllah sizinki gibi belirtisidir sağlıklıdır inanın ki yarın saat 15 de randevu şimdiden kalbim korkudan yerinden çıkacak olumsuz şeyler duyacam diye
İçini ferah tut hic stres yapma sağlıysa seninle kalır zaten ben öğrenmeden 3 önce evde koltukları kaldırdım halıları topladim falan ona rağmen birsey olmamış sen hep güzel düşün canım benim

Çokk teşekkür ederim iyi ki iyi kalpli güzel dusunceli insanlar var paylaşacak sarılacak bir arkadaşım yok öyle iyi geldi ki yorumunuz

Hamile olduğumu öğrendim ama hiç bir belirtim yok doktora gitmedim randevum yarin ama hiç bir belirtim yok.
Hemen belirtiler başlamaz 6 7. Haftadan itibaren başlar ve herkeste belirti olmak zorunda değil Kimisi hiç bir şeyi olmadan doğuma gidiyor belirti bebeğinizin sağlığı hakkında bilgi vermez şu noktada sağlığını öğrenebileceğiniz tek yer usg kontrolleriniz ve bebeğinizin kalp atışı olacak 20. Haftadan sonra da hareketlerini hissettikçe ve usg ile emin olursunuz o yüzden endişe etmeyin sağlıkla gelsin

Aminnn inşaAllah aminn...Çokkk tesekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…