- 20 Kasım 2022
- 214
- 62
- 28
- 41
- Konu Sahibi Kara duvak285255
-
Testle mi öğrendinizHamile olduğumu öğrendim ama hiç bir belirtim yok doktora gitmedim randevum yarin ama hiç bir belirtim yok.
İdrarda pozitif çıktı kan verdim 3 kez gebelik var HCG de artış da var ama hiç bir belirtim yokTestle mi öğrendiniz
Herkeste belirti olmayabilir hcg yükseliyorsa sıkıntı yokİdrarda pozitif çıktı kan verdim 3 kez gebelik var HCG de artış da var ama hiç bir belirtim yok
20. Haftaya kadar başım bile ağrımadı .Hamile olduğumu öğrendim ama hiç bir belirtim yok doktora gitmedim randevum yarin ama hiç bir belirtim yok.
Teşekkür ederim Cevabınız beni umutlandırdı..İnşaAllah bende yarın güzel haberler alırım inşaAllah sağliklidir inşaAllah benimle kalır inşaAllah nasibi vardır ve bana da anne olmak nasip olur20. Haftaya kadar başım bile ağrımadı .
20 den sonra reflü başladı doğuma kadar bırakmadı beni
Herkeste belirti olmayabilir hcg yükseliyorsa sıkıntı yok
[/QUOT
Persembe kan verdim adet 6 gün geçmişti 1677 çıktı HCG Pazartesi kan verdim 4150 Cuma tekrar kan verdim 6645 çıktı. Doktor randevum iptal edildi ve yarına randevu verildi.
Benimde 18 haftaya kadar hic bulantım bile olmadı tek belirtim göğüs ağrımdı 18 de 1 kez kustum sadece simdi 21 deyim aynı şekilde masalar çok güzel ilerliyoruz hareket de etmese hamile olduğumu unutuyorum inşallah seninde böyle geçerHamile olduğumu öğrendim ama hiç bir belirtim yok doktora gitmedim randevum yarin ama hiç bir belirtim yok.
Allah razı olsun cevabınızı okuyunca umutlaniyorum.. insaAllah sizinki gibi belirtisidir sağlıklıdır inanın ki yarın saat 15 de randevu şimdiden kalbim korkudan yerinden çıkacak olumsuz şeyler duyacam diyeBenimde 18 haftaya kadar hic bulantım bile olmadı tek belirtim göğüs ağrımdı 18 de 1 kez kustum sadece simdi 21 deyim aynı şekilde masalar çok güzel ilerliyoruz hareket de etmese hamile olduğumu unutuyorum inşallah seninde böyle geçer
4.kez kimyasal gebelik 1 kezde 2.5 ayda kalbi durdu düşük oldu ama içeride parça kalmıştı kürtaj oldum.. yine aynı şeyler olurmu korkusu var ister istemez. Tabiki herşey nasip Rabbim nasip edecekse rızkı varsa olur nasibi rızkı yoksa ne yapsakta olacak oluyorBenimde 18 haftaya kadar hic bulantım bile olmadı tek belirtim göğüs ağrımdı 18 de 1 kez kustum sadece simdi 21 deyim aynı şekilde masalar çok güzel ilerliyoruz hareket de etmese hamile olduğumu unutuyorum inşallah seninde böyle geçer
İçini ferah tut hic stres yapma sağlıysa seninle kalır zaten ben öğrenmeden 3 önce evde koltukları kaldırdım halıları topladim falan ona rağmen birsey olmamış sen hep güzel düşün canım benimAllah razı olsun cevabınızı okuyunca umutlaniyorum.. insaAllah sizinki gibi belirtisidir sağlıklıdır inanın ki yarın saat 15 de randevu şimdiden kalbim korkudan yerinden çıkacak olumsuz şeyler duyacam diye
Bende okuduğum için korkuyorum.. bende ne koku ne göğüs hassasiyeti ne akıntı ne bulantı hicbirsey yokHemen başlamıyor belirtiler, 6. haftadan sonra başlıyor. Burda yazılan belirtilere bazen şaşırıyorum
Korkma başlarsa 7. Haftaya doğru başlıyor. Bazıları hiç hissetmiyor herkesin süreci farklıBende okuduğum için korkuyorum.. bende ne koku ne göğüs hassasiyeti ne akıntı ne bulantı hicbirsey yok
Çokk teşekkür ederim iyi ki iyi kalpli güzel dusunceli insanlar var paylaşacak sarılacak bir arkadaşım yok öyle iyi geldi ki yorumunuzİçini ferah tut hic stres yapma sağlıysa seninle kalır zaten ben öğrenmeden 3 önce evde koltukları kaldırdım halıları topladim falan ona rağmen birsey olmamış sen hep güzel düşün canım benim
Sağlıklı olsun benimle olsun da inşaAllahKorkma başlarsa 7. Haftaya doğru başlıyor. Bazıları hiç hissetmiyor herkesin süreci farklı
Hemen belirtiler başlamaz 6 7. Haftadan itibaren başlar ve herkeste belirti olmak zorunda değil Kimisi hiç bir şeyi olmadan doğuma gidiyor belirti bebeğinizin sağlığı hakkında bilgi vermez şu noktada sağlığını öğrenebileceğiniz tek yer usg kontrolleriniz ve bebeğinizin kalp atışı olacak 20. Haftadan sonra da hareketlerini hissettikçe ve usg ile emin olursunuz o yüzden endişe etmeyin sağlıkla gelsinHamile olduğumu öğrendim ama hiç bir belirtim yok doktora gitmedim randevum yarin ama hiç bir belirtim yok.
Aminnn inşaAllah aminn...Çokkk tesekkür ederim..Hemen belirtiler başlamaz 6 7. Haftadan itibaren başlar ve herkeste belirti olmak zorunda değil Kimisi hiç bir şeyi olmadan doğuma gidiyor belirti bebeğinizin sağlığı hakkında bilgi vermez şu noktada sağlığını öğrenebileceğiniz tek yer usg kontrolleriniz ve bebeğinizin kalp atışı olacak 20. Haftadan sonra da hareketlerini hissettikçe ve usg ile emin olursunuz o yüzden endişe etmeyin sağlıkla gelsin
Haber ver banada sürecini yarin benimde detaylı ultrasonum var haberleşelim mutlakaÇokk teşekkür ederim iyi ki iyi kalpli güzel dusunceli insanlar var paylaşacak sarılacak bir arkadaşım yok öyle iyi geldi ki yorumunuz
Umarım hepiniz İçin herşey yolunda gider.. haberlesiriz. Benim randevum 15 de sizin ki saat kaçtaHaber ver banada sürecini yarin benimde detaylı ultrasonum var haberleşelim mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?