- 25 Nisan 2024
- 1.435
- 371
- 43
- 25
- Konu Sahibi Kara duvak285255
-
Ben sağlık ocağına gittim sabahtan kan aldılar aşım vardi yani yaptırdım ölçümleri yaptık kontrol muayenem 2.30 da detaylı ultrason da 3.20 de inşallah güzel haberler alırız canımUmarım hepiniz İçin herşey yolunda gider.. haberlesiriz. Benim randevum 15 de sizin ki saat kaçta
İnşaallah canım İnşaallah benimde korkudan heyecandan mideme ağrılar giriyor hiç umutlu değilim nedense öyle bir karamsarlik var içimdeBen sağlık ocağına gittim sabahtan kan aldılar aşım vardi yani yaptırdım ölçümleri yaptık kontrol muayenem 2.30 da detaylı ultrason da 3.20 de inşallah güzel haberler alırız canım
İnşaallah canım İnşaallah benimde korkudan heyecandan mideme ağrılar giriyor hiç umutlu değilim nedense öyle bir karamsarlik var içimde
Kese göründü sorun yok dedi doktor salı günü tekrar geldi.. Ama içim hiç rahat değil sonuncuda da kese göründü demişti doktor pazartesi gel bayramdan önce tam kesinleşsin gittim kese şekli bozuk kurtaj demişti yine Salı ya kadar heyecanlı endişeli korkulu bekleyişe devamİnşaallah canım İnşaallah benimde korkudan heyecandan mideme ağrılar giriyor hiç umutlu değilim nedense öyle bir karamsarlik var içimde
İnşaAllah senden güzel haberler gelir insaAllah görmüşsün dür bebişiniBen sağlık ocağına gittim sabahtan kan aldılar aşım vardi yani yaptırdım ölçümleri yaptık kontrol muayenem 2.30 da detaylı ultrason da 3.20 de inşallah güzel haberler alırız canım
Bende 4+2 günlük gebeyim canım sadece tutunmada hissettim yerleşmede sonra geçti belirtiler bende henüz gitmedim doktora haftaya gidicem kese görünsün vücut alışınca hormona normal bence belirti olmamasıHamile olduğumu öğrendim ama hiç bir belirtim yok doktora gitmedim randevum yarin ama hiç bir belirtim yok.
Merhabalar tutunmada nasıl ağrılarınız oldu acaba benim dpo5 te başladı dpo7 ye kadar sürekli geçmeyen sızılarım vardıBende 4+2 günlük gebeyim canım sadece tutunmada hissettim yerleşmede sonra geçti belirtiler bende henüz gitmedim doktora haftaya gidicem kese görünsün vücut alışınca hormona normal bence belirti olmaması
Anı harekette batma oldu birkaç kez şiddetli onun harici akşamları iğne batması gibi oluyordu rahim ve sol kasığa göğüslerim çok şişti kramp girdi bıçak saplanır gibi şuan geçti ama şiş halaMerhabalar tutunmada nasıl ağrılarınız oldu acaba benim dpo5 te başladı dpo7 ye kadar sürekli geçmeyen sızılarım vardı
Düşük yapıyorum bana yine nasip olmadı herşeyin hayırlısıKese göründü sorun yok dedi doktor salı günü tekrar geldi.. Ama içim hiç rahat değil sonuncuda da kese göründü demişti doktor pazartesi gel bayramdan önce tam kesinleşsin gittim kese şekli bozuk kurtaj demişti yine Salı ya kadar heyecanlı endişeli korkulu bekleyişe devam
Doktora gitseydin hemen belki önlem alırlar neden olduğu da ogrenseydinDüşük yapıyorum bana yine nasip olmadı herşeyin hayırlısı
Bu 6.cı oldu artık süreci ezberledim.. Eğer sancım ve kanamam artarsa mecburen gideceğim..Doktora gitseydin hemen belki önlem alırlar neden olduğu da ogrenseydin
Kan pıhtılaşması falan olabilir mi bunu arastirmalisin alıştım deyip birakma kendine yazık neden düşüyor sebebini ogrenBu 6.cı oldu artık süreci ezberledim.. Eğer sancım ve kanamam artarsa mecburen gideceğim..
Pıhtılaşma var zaten kan sulandirıci hapı sürekli kullanıyorum anladığın anda iğneye başlayalım demişti doktor erken gebelik testinde silik çizgiyi gördüğüm anda iğne ye de başladım ama demekki farklı bir sorun mu var nasip mi değil inanın ki anlayamıyorum kese oluşuyor ama bebek oluşmadan düşük oluyorKan pıhtılaşması falan olabilir mi bunu arastirmalisin alıştım deyip birakma kendine yazık neden düşüyor sebebini ogren
Anladım canım çok üzüldüm gerçekten Allah sabır versinPıhtılaşma var zaten kan sulandirıci hapı sürekli kullanıyorum anladığın anda iğneye başlayalım demişti doktor erken gebelik testinde silik çizgiyi gördüğüm anda iğne ye de başladım ama demekki farklı bir sorun mu var nasip mi değil inanın ki anlayamıyorum kese oluşuyor ama bebek oluşmadan düşük oluyor
Aminnn canım teşekkür ederim. Rabbim isteyen hak eden herkese anne baba olmayı.isteyip de şuan beklentide olan herkeze güzel haberler almayı. Bebeği karnında olanlara da sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklamaya nasip etsinAnladım canım çok üzüldüm gerçekten Allah sabır versin
Sizede güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim sağlıkla kolaylıkla kavuşun bebeğinize inşaAllahBende 4+2 günlük gebeyim canım sadece tutunmada hissettim yerleşmede sonra geçti belirtiler bende henüz gitmedim doktora haftaya gidicem kese görünsün vücut alışınca hormona normal bence belirti olmaması
İlk haftalarda sadece meme hassasiyeti oldu sonra doğurana kadar başka hiçbir belirti yaşamadımHamile olduğumu öğrendim ama hiç bir belirtim yok doktora gitmedim randevum yarin ama hiç bir belirtim yok.
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun hepimizi inşallahSizede güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim sağlıkla kolaylıkla kavuşun bebeğinize inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?