• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç bir değerim yok

Gizmo yapma Allah aşkına gençsin, güzelsin, tatlısın, belli ki rujda yakışıyormuş amcanın da ilgisini çektiğine göre :).

Tamam yaşadıkların zor ama lütfen kendini elin pislik adamı için üzme.Hem tercihi farklıymış, belki kadın olarak senin eşin benzerini bulamadı haspam :).

Şaka bi yana moralin bozuk diye cıvıtıyorum da ayrıca kimin Dost kimin düşman olduğu böyle zamanlarda ortaya çıkar.

Bu gece duşa gir, rahatla, yat ve güzel güzel uyu.Yarın da kendini topla biraz giyimine makyajını özen göster öyle çık evden.Emin ol kendini daha iyi hissedersin özen gösterirsen, aynada dağılmış haline baktıkça daha kötü olur.

Psikolojik destek de almaya başlamışsn ne güzel işte.Senin için hayırlısı olsun.Geçecek hepsi sen hiç merak etme sonra diyeceksin ben buna mı üzüldüm.

Her yorumunda seni daha çok seviyorum her konu açtığımda her yaptığın yorumda :)
Sağ ol
Yaşın kaç ne okuyosun kaçıncı yılın filan bunları da bilmiyorum
Ama hayat gerçekten çok güzel
Özellikle yazları gidin orman havası alın kuş cıvıltıları duyun, tabi saat erken olmalı bunu duyabilmek için
Henüz bekarken bolca 'yalnızlık' durumlarını iyi değerlendirin
Kitap okuyun
Çiçek yetiştirin
El beceriniz varsa el işi şeyler deneyin, zamanla geliştirirsiniz
Nedir bu sevdiğim beni aldattı ah demek ki ben değersizim kafası
Gencecik insanlarsınız taşı sıksanız suyunu çıkarmanız lazım, 70 lik nineler biliyorum ben sizden daha şen valla (:

Allah aşkına sen pejmürde kılıklı, eli yüzü kaymış, tuhaf davranışlar sergileyen, hiç tanımadığın biriyle ilgilenir misin? Kötü davranırsın demiyorum ancak bir çekinir insan, huzursuz olur. Normal olmayan her şey insanları ürkütür yani. Cesaretli birkaç kişi belki neden ağladığını sorar ama her 5 kişiden 4'ü alacağı tepkiden tırsar.
O 5 kişiden geriye kalan 1 kişi benim.

Sağ ol
Yaşın kaç ne okuyosun kaçıncı yılın filan bunları da bilmiyorum
Ama hayat gerçekten çok güzel
Özellikle yazları gidin orman havası alın kuş cıvıltıları duyun, tabi saat erken olmalı bunu duyabilmek için
Henüz bekarken bolca 'yalnızlık' durumlarını iyi değerlendirin
Kitap okuyun
Çiçek yetiştirin
El beceriniz varsa el işi şeyler deneyin, zamanla geliştirirsiniz
Nedir bu sevdiğim beni aldattı ah demek ki ben değersizim kafası
Gencecik insanlarsınız taşı sıksanız suyunu çıkarmanız lazım, 70 lik nineler biliyorum ben sizden daha şen valla :-)
Son senem. Inşallah biter bu sene. Inşallah benim için de hersey güzel olur

Değerini travestiyi tercih eden bi adam biçemez senin
Sen kendi değerini kendin belirlersin
Hiç mi değerim yok diye başlık açman bile tuhaf
Ben böyle bi soru sormam mesela, gayet değerliyim
Ukalalık modunda değil hani
Herkes 9 aylık, herkes kadar değerliyim, ayrıca çok şükür ayakları üzerinde duran bir kadınım. Daha ne olsun diyorum
Her sabah uyandığımda, sağlığıma yeni birgüne şükrederim
Canım sıkkınsa bi çay alır internette gezinirim iş miş yapmam
Sonra öğle yemeğine çıkarım kafam biraz dağılır, gelince arı gibi çalışır işimi yetiştiririm
Fazla öf pöf eden insanları sevmem
Ay trafik ay yorgunum ay iş ay çocuk diyenlere de ayar olurum
Sanki aynı meşguliyet bizde yok ?
Erken yaşlanacaksınız yahu bırakın yakınmayı derim, uzaklaşırım
Sevmiyorum şükürsüz ve memnuniyetsiz insanları, enerjimi emmesinler diye kaçıyorum
Halbuki bende çok yoğunum kızım birazdan uyanır mesela ben hala yatamadım
İçimi dökesim varmış sanırım :KK70: nasip senin konuna oldu
Silkelen kendine gel, hobi edin bi de mümkünse bırak kendine acımayı
Aynen ya şimdi senin zamanında olmak için neler vermezdim gizmo özgürsün bekarsın sorumluluk sadece sınavlarn oh ne güzel bide bizee bak bende bi yaşında uyku bilmeyen b oğlan çekirgede bi kız al sna hayat aşk sevgi evlilik:) ha halimden memnunum yanlış anlaşılmasın ama anamın evinde olduğumda daha rahattım sanki ünv okuduğum zamanlar falan hayata erken atıldım erkendende evlendim sorumluluk aldım şimdidde bebek olunca özgürlk falan kalmadı hep bebeğe bağımlıyım zamanının ve ailenle geçirdiğin zamanın kıymetini bil hiçbişey üzmesin seni evlenince bol bol üzülecek şeyler bulursun merak etme:) G gizmoo567

Aynen ya şimdi senin zamanında olmak için neler vermezdim gizmo özgürsün bekarsın sorumluluk sadece sınavlarn oh ne güzel bide bizee bak bende bi yaşında uyku bilmeyen b oğlan çekirgede bi kız al sna hayat aşk sevgi evlilik:) ha halimden memnunum yanlış anlaşılmasın ama anamın evinde olduğumda daha rahattım sanki ünv okuduğum zamanlar falan hayata erken atıldım erkendende evlendim sorumluluk aldım şimdidde bebek olunca özgürlk falan kalmadı hep bebeğe bağımlıyım zamanının ve ailenle geçirdiğin zamanın kıymetini bil hiçbişey üzmesin seni evlenince bol bol üzülecek şeyler bulursun merak etme:) G gizmoo567
Sağol canım benim :) sen de hep ve cok mutlu ol insallah

Daha 22 yaşındayım. O kadar yorgunum ki. Şu an okuduğum şehre gitmek için havaalanindayim. Insanlar bakıyorum herkes bir telaş içinde. Aylardır yaşadığım sıkıntılar yaşama hevesimi elimden aldı. Kendime de bakmadım haliyle zayifladim çöktüm. . Bugün annemin zoruyla evden çıkarken güzel giyindim makyaj yaptım. Havaalanina geldik. Guvenlikler yüzüme gülüyor ne güzel. Sigara ve cakmak almak için tobaccaya girdim. Satıcı çocuk size pembe yakisiyor pembe Çakmak vereyim diye sırıtıyor. Oturacak yer yok diye 40 yaşlarında bir adam yer veriyor sonra da karşımda dikilip muhabbet etmeye çalışıyor. Dakikalardir yüzüme bakıyor karsidaki genc çocuk. Bunların sebebi ne hoş gorunuyorum çünkü. Ben 10 gün önce de buradaydim. Gözlerim aglamaktan şişmiş. Aynı yerden sigara aldım. 100 lira verdim bozuk çıkmadı diye aynı çocugun beni bir dovmedigi kaldı. o zaman da oturmak için yer yoktu. kimse dönüp buyrun oturun demedi. cirkindim çünkü bitkindim. Bir Ruj mudur insanı insan yapan. Bu ruju sürüp bu kıyafetleri giysem aldatilmayacak miydim.. Bu şekilde olsam zor animda dostlarım yanımda olacak mıydı? ben iyiyken ne güzeldik ama değil mi? ben esprilerle arkadaş ortamlarını costururken, erkek arkadaşımın yanında bana yakınlık gösteren erkekler olduğunda elimi daha sıkı tutan bir sevgilim vardı. sonra benim için kötü zamanlar başladı. git gide eridim bittim. ne oldu tek tek gittiler. şimdi bu halde bir Merhaba desem yine olur hepsi. ne gerek var bu haldeyken herkes yanında HERKES. ama bir kere düşersen kimse kaldırmaz. ailenden başka.. sadece yazmak istedim. okuyanlardan Allah razı olsun

Ye kürkğm ye dünyası ne yazık.
Keşke dışlarını bırakıp öyle değer versek insanlara.

O 5 kişiden geriye kalan 1 kişi benim.
Ama geriye kalan 4 kişiyi de yargılama hakkını vermez bu size.
Kimsenin baba borcu yok, herkes yer vermek, ilgilenmek zorunda değil. O gün gününde olmayabilir, ağrısı, hastalığı olabilir yani çeşitli sebepleri olabilir.
Ben mesela çoğu zaman yaşlılara yer veririm, ama bazen aşırı yorgun, mutsuz olabiliyorum. İnsanlar tek boyutlu değildir, bunu anlayın önce. İnsan değişkendir, içsel ve dışsal koşullar o anki davranışlarını şekillendirir.

Bizim ufaklıkta aynı ama şükür halimize, Allah isteyen herkese nasip etsin
Bi de şöyle bak 'büyüyecek, geçecek bunlar ' : )

Çok acı ama kedinin bile beyazını tekir olandan daha çok seviyoruz, renkli gözlü bebekleri diğer bebeklerden daha güzel buluyoruz. Şekilcilik dna'mıza işlemiş maalesef.

Ama geriye kalan 4 kişiyi de yargılama hakkını vermez bu size.
Kimsenin baba borcu yok, herkes yer vermek, ilgilenmek zorunda değil. O gün gününde olmayabilir, ağrısı, hastalığı olabilir yani çeşitli sebepleri olabilir.
Ben mesela çoğu zaman yaşlılara yer veririm, ama bazen aşırı yorgun, mutsuz olabiliyorum. İnsanlar tek boyutlu değildir, bunu anlayın önce. İnsan değişkendir, içsel ve dışsal koşullar o anki davranışlarını şekillendirir.
siz sanırım benim 'herkes bana yer versin herkes benimle ilgilensin herkes beni sevsin' demek istediğimi zannediyorsunuz. Benim demek istediğim tam olarak da şu 'adam yerine koyulmak istiyorsanız güzel görüneceksiniz! insanların büyük bir kısmı sanırım sizin gibi düşünüyor. Ama gördüğüm kadarıyla kk hanımlarında benim gibi düşünenler daha fazla. Teşekkürler yorumunuz için

Çok acı ama kedinin bile beyazını tekir olandan daha çok seviyoruz, renkli gözlü bebekleri diğer bebeklerden daha güzel buluyoruz. Şekilcilik dna'mıza işlemiş maalesef.
kesinlikle katılıyorum

Çiçek yetiştirin mesela
Baktıkça içiniz açılsın
Öncesi ve sonrası :)
11401456_10205746019304264_652914483202994640_n.webp

Bizim ufaklıkta aynı ama şükür halimize, Allah isteyen herkese nasip etsin
Bi de şöyle bak 'büyüyecek, geçecek bunlar ' : )
Öyle diye diye bi seneyi geçtim ama bizde daha tık yok :) gizmoya küçük kız muamelesi yaptım ama benimde ondan aşağı kalır yanım yok deli gibi 22 yaşımda evlendim 24 yaşıma girdim anne oldum al sana 25 yaş veee koskocaman sorumluluklar :) gece gece bunalıma girdim gizmo hep senin yüzünden:) neyse grçecek tabi hep böyle devam edersek yandık:)

siz sanırım benim 'herkes bana yer versin herkes benimle ilgilensin herkes beni sevsin' demek istediğimi zannediyorsunuz. Benim demek istediğim tam olarak da şu 'adam yerine koyulmak istiyorsanız güzel görüneceksiniz! insanların büyük bir kısmı sanırım sizin gibi düşünüyor. Ama gördüğüm kadarıyla kk hanımlarında benim gibi düşünenler daha fazla. Teşekkürler yorumunuz için
Eh peki devam edin o halde. 4 ay saçma bir sebepten kendinizi yediniz, az geldi herhalde yeni bir şeyler bulun zamanınızı heba edin.
Değil 1 gün 1 saniyenin geri geldiği yok, olabildiğince keyif alın yaşamaktan. Güzel olmak mı önemli? Güzel olun, sürün o lanet ruju, ne kaybediyorsunuz? Eğlenin ya biraz, bu kadar arabesk felsefik sorgulamalarla bir şey kazanamazsınız.

Öyle diye diye bi seneyi geçtim ama bizde daha tık yok :) gizmoya küçük kız muamelesi yaptım ama benimde ondan aşağı kalır yanım yok deli gibi 22 yaşımda evlendim 24 yaşıma girdim anne oldum al sana 25 yaş veee koskocaman sorumluluklar :) gece gece bunalıma girdim gizmo hep senin yüzünden:) neyse grçecek tabi hep böyle devam edersek yandık:)
Gece insanın çenesi daha çok açılıyo sanırım :D hayat hikayemi yazmamak için Mune'yi hatırlatıyorum kendime
Yoksa konu dışından ban güm olacam
Benim kızda 1 yaşına bu ay girecek ve 1 yıldır aynı yapacak bişey yok anneyiz çekeceğiz : ) Bende 28 yaşındayım işte

Ondan sonracıma ne diyoduk Gizmo ? Gizmo'nun derdi hava cıva aslında ona büyük geliyo daha taze diye
Geçer , geçer...

Eh peki devam edin o halde. 4 ay saçma bir sebepten kendinizi yediniz, az geldi herhalde yeni bir şeyler bulun zamanınızı heba edin.
Değil 1 gün 1 saniyenin geri geldiği yok, olabildiğince keyif alın yaşamaktan. Güzel olmak mı önemli? Güzel olun, sürün o lanet ruju, ne kaybediyorsunuz? Eğlenin ya biraz, bu kadar arabesk felsefik sorgulamalarla bir şey kazanamazsınız.
Az gelmedi aslında fazla bile geldi. Ama bazen hersey söylendiği kadar kolay olmuyor işte. Teşekkür ederim

Haklısın yazdığında insanların çoğu sadece görüntüye önem veriyor..ortama kattığın muhabbete bakıyor.Gerisi boşluk.

Harikasın ya :)
Daha harikası bence taze soğan :D baktım iki kişiyiz, erken bozuluyo
Soktum saksıya 3 tane küçük soğanı, sonra ondan ince ince taze soğanlar bitiverdi
Pek estetik değil diye fotoğraflamadım tabi :D
Öyle işte..
Hayatı seyretmeyin, üretin, uğraşın, kafa dağıtın böylece pozitif olun

Back
X