• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç bir değerim yok

Olayı bu kadar bende bilmiyodum saf saf konuştum hamilelik olayını biliyodumda bu kadr bilmiyoduum bence bırak tedaviyi falan yat kalk şükür namazı kıl G gizmoo567 nasıl ya aman gerçi düşünme bunları güvenip evlenseydin ne olurdu onu düşün ucuz kurtulmuşsun
Bende hamileliği bilmiyorum da bu travesti olayını biliyodum
Dedik zaten iyi ki evlenmemişsin bol bol sadaka ver ucuz atlattın yok işte hala kendinde hata arıyo
Yahu hatanın daniskasını yapan adam senin nasıl olduğuna mı bakar, karakteri bozuksa senin nasıl olduğunun hiç önemi yoktur

Bende hamileliği bilmiyorum da bu travesti olayını biliyodum
Dedik zaten iyi ki evlenmemişsin bol bol sadaka ver ucuz atlattın yok işte hala kendinde hata arıyo
Yahu hatanın daniskasını yapan adam senin nasıl olduğuna mı bakar, karakteri bozuksa senin nasıl olduğunun hiç önemi yoktur[/.
Çok kötü gaza geldim o şeref yoksununa küfür küfür küfür...
Hayır o değilde travesti ne alaka ya hani aldatmayı zaten anlamam bana çok ters geliyo eşimi yakalasam bilmiyorm ne yaparım büyük konuşmayım ama
Aldatma ne adice bişeydir ayrıl arkadaş ne aldatıyosun sevgin bittiyse bitmiştir

Daha 22 yaşındayım. O kadar yorgunum ki. Şu an okuduğum şehre gitmek için havaalanindayim. Insanlar bakıyorum herkes bir telaş içinde. Aylardır yaşadığım sıkıntılar yaşama hevesimi elimden aldı. Kendime de bakmadım haliyle zayifladim çöktüm. . Bugün annemin zoruyla evden çıkarken güzel giyindim makyaj yaptım. Havaalanina geldik. Guvenlikler yüzüme gülüyor ne güzel. Sigara ve cakmak almak için tobaccaya girdim. Satıcı çocuk size pembe yakisiyor pembe Çakmak vereyim diye sırıtıyor. Oturacak yer yok diye 40 yaşlarında bir adam yer veriyor sonra da karşımda dikilip muhabbet etmeye çalışıyor. Dakikalardir yüzüme bakıyor karsidaki genc çocuk. Bunların sebebi ne hoş gorunuyorum çünkü. Ben 10 gün önce de buradaydim. Gözlerim aglamaktan şişmiş. Aynı yerden sigara aldım. 100 lira verdim bozuk çıkmadı diye aynı çocugun beni bir dovmedigi kaldı. o zaman da oturmak için yer yoktu. kimse dönüp buyrun oturun demedi. cirkindim çünkü bitkindim. Bir Ruj mudur insanı insan yapan. Bu ruju sürüp bu kıyafetleri giysem aldatilmayacak miydim.. Bu şekilde olsam zor animda dostlarım yanımda olacak mıydı? ben iyiyken ne güzeldik ama değil mi? ben esprilerle arkadaş ortamlarını costururken, erkek arkadaşımın yanında bana yakınlık gösteren erkekler olduğunda elimi daha sıkı tutan bir sevgilim vardı. sonra benim için kötü zamanlar başladı. git gide eridim bittim. ne oldu tek tek gittiler. şimdi bu halde bir Merhaba desem yine olur hepsi. ne gerek var bu haldeyken herkes yanında HERKES. ama bir kere düşersen kimse kaldırmaz. ailenden başka.. sadece yazmak istedim. okuyanlardan Allah razı olsun
Bu hayatin bir gerçeği güzelim iyi hoş olduğun surece yüzüne gülen çok olur anne ve babadan başka dost yok...

Evet ben uzun bir süre hamile olmadığım halde kendimi hamile olmadigima inandiramadim. Hem de 4 ay boyunca. Ne kadar tuhaf DMİ? Zir delinin tekiyim ben.Onlarca kez test yaptım yaptırdım. Ama korkudan kendimi bir türlü ikna edemedim. Çünkü ben zamanında sevdiğim adamla bişeyler yaşadım. O yüzden de çok korktum. Korkuyosam yapmiycaktim tabi! Burda da gelip milletin basının etini yemiycektim bu kadar Korkuyosam! kısaca psikolojik sorunlarım var benim o yüzden insanların ne kadar değişik olduğu ile ilgili bir konu acamam derdimi dokemem neden biliyor musunuz çünkü benim psikolojik sorunlarim var.

doktorunu değiştir.

Çok normal şeyler bunlar ..
Bence her zaman bakımlı ol kendini özel ve güzel hisset çünkü sen iyi olmazsan kimse sana iyi bakmaz..
İnsanların niyetinin bir önemi yok hayatında bir yer bulmadıkça ..
Öylece uzaktan bakabilirler bu kadar basit..

Uzun zamandan sonra işk defa bir konuya yorum yazıyorum.
cnm yasca benden küçük olduğun için cnm demek geldi içimdem sana. Yazdıklarını çok çooook iyi anladım sen dw zaten çok güzel ifade etmişsn. Ne yazık ki insanlar yaşıyor. Uzun uzun yasıyorlar ama insanlık bitme noktasında. Artık kafası olan konuşan yürüyen hisseden iyi olan ağlayan degil insan olan. İnsan olan giyimi kuşamı yerinde yüzü gözü güzel biraz da cebi dolu ise işte insan olan o insanların gözünde.. ne yaxik ki içlrr acısı durum bu.
Şimdi bi hikaye okudum. Hikayenin özü şu: hayat ve insanlar senin bir daga seslenmen ve o dagdan gelen yansıma gibidir. Daga sen güçlüsün dersen o da sen güçlüsün diye bagırır. İnsanlar da böyle olmuş. Sen kendini nasıl göstetşrsen öyle muamele ediyor baska türlü halden anlayan cok çok az.
halbuki şu yeryüzünde hepimiz Allah ın misafirleriyiz.
şükret ki seni hayata döndüren ailen var. Aile güzeldir candır. Sen iyi oldukça ailen gibi insanlar da cıkacaktır karşına ama beklenti duyma.
Sen kendi kendini güçlü yap şu devrin düzeni de böyleymiş de yoluna bak.
sevgiler.

tamam da bu normal, insansi birsey. begendiginiz bir insan ve begenmediginiz insana karsi tepkileriniz farkli olur,konusmaniz bile degisir. kadini erkegi yok bu durumun. fakat her halukarda kimse kimseye oyle kaba davranmamali.

Konu aslinda aldatilmaniz galiba...Dunyada neler oluyor,yalan dunya.bu kadar icinize dert etmeyin insanlari.insanligi...

Bi de hayatiniz cok da kotu degil bence.en azından havaalanina gitmissiniz.ben hayatimda hic havaalanina gitmedim mesela.neye benzer onu bile bilmiyorum:) bence hayatin guzel yanlarini gormeye calisin.sizin biktiginiz hayat belki baskasinin hayalidir.bu sozu severim.bence unutmayin bu sozu

Konu sahibi haklı. Bu tespitin bozuk psikolojiyle alakası yok. Erkeklerin hemen hemen hepsi görünüşe önem veriyor. Benimki de dahil. Güzelliğe düşkün ve zor beğenen biri:KK53: ben de giyim tarzı ve temizliğe dikkat ederim karşı cinste. Giyim tarzina bakiyosam ben de sekilciyim demek ki.

Bi de hayatiniz cok da kotu degil bence.en azından havaalanina gitmissiniz.ben hayatimda hic havaalanina gitmedim mesela.neye benzer onu bile bilmiyorum:) bence hayatin guzel yanlarini gormeye calisin.sizin biktiginiz hayat belki baskasinin hayalidir.bu sozu severim.bence unutmayin bu sozu
Havaalani insanlarin ucakla ucmak icin beklestigi bir yerden ote,
uzun, gecmeyen bekleme surelerinde hayatini cok derinden sorguladigi, cogu zaman dusen gozyaslariyla yerlerini suladigi bir cesit gecici ceza odasi islevi gorur.
Ne felsefeler duzer insan, ne planlar yapar, ama kendisi sadece bir ucak degil hayatin yorgun yolcusudur.
Tanim: Faniligin farkina varildigi mekan.

Ben makyajlıyken bakkal selam veriyor makyajlıyken nasılsınız falan diyor.Bence adam iki kişi sanıyor beni:KK70:
Çokda umrumda napıyim bu onun karakteri.Çoğu erkek böyle hatta hepsi .Güzeli severler..Bakımlı olmaya calış kendin için ama bırak seni seven her halinle sevsin.

Konu sahibi haklı. Bu tespitin bozuk psikolojiyle alakası yok. Erkeklerin hemen hemen hepsi görünüşe önem veriyor. Benimki de dahil. Güzelliğe düşkün ve zor beğenen biri:KK53: ben de giyim tarzı ve temizliğe dikkat ederim karşı cinste. Giyim tarzina bakiyosam ben de sekilciyim demek ki.
Dogru ama bu kiyasiya dis gorunus fasizmini yaratan kimler? Kadinlar.
Kadin milleti guzelligi bir silah olarak, diger kadinlari ezmek icin kullaniyor.
Bu da dunya ekonomik gucun %90ini elinde tutan erkek milletinin isine geliyor.
Sonra 21. yyda kadin para kazanmaya baslayinca erkek dis gorunusu onemli olamaya baslayinca erkek mileti: miy miy miy demeye basliyor.
Miy miy ama bu kadinlar cinsiyetci miy miy...

Dogru ama bu kiyasiya dis gorunus fasizmini yaratan kimler? Kadinlar.
Kadin milleti guzelligi bir silah olarak, diger kadinlari ezmek icin kullaniyor.
Bu da dunya ekonomik gucun %90ini elinde tutan erkek milletinin isine geliyor.
Sonra 21. yyda kadin para kazanmaya baslayinca erkek dis gorunusu onemli olamaya baslayinca erkek mileti: miy miy miy demeye basliyor.
Miy miy ama bu kadinlar cinsiyetci miy miy...
Kadın milleti güzelliği her iki cinsi de ezmek için silah olarak kullaniyo bence. :KK53:Güzel ve "zeki" bir kadın 21.yyda istediği her şeyi elde edebilir

Kadın milleti güzelliği her iki cinsi de ezmek için silah olarak kullaniyo bence. :KK53:Güzel ve "zeki" bir kadın 21.yyda istediği her şeyi elde edebilir
Nasil? Eninde sonunda o guzelligi silah olarak kullanirken ( o da 20li yaslarda, birkac yil sadece) bir erkegin mulku oluyor o kadar.
Herseyi elde etmek henuz mumkun degil bu hayatta.
Olmuyor, kariyer ve aile, mukemmelik olmuyor, mumkun degil.

İnan aldatilmayla bakimin alakasi yok tamamen sevgiyle alakali. 3 senelik iliskim var. Adam beni kusarkende gordu, bana 3 beden buyuk gelen esofmanin paçalarını corabimin icine koyarkende gordu, sac bas daginik hasta yatarkende gordu. Bu ne tip deyip baskasina gozu kaymadi.

Ayrica kime guleryuzlu davrandiysam yardımsever, iyi bi geri dönüş aldim. Ayni sekilde kime somurttuysam, sert cikistiysam bana oyle döndüler. Bunlar hep tanimadigim insanlar uzerindeki etkiler

Nasil? Eninde sonunda o guzelligi silah olarak kullanirken ( o da 20li yaslarda, birkac yil sadece) bir erkegin mulku oluyor o kadar.
Herseyi elde etmek henuz mumkun degil bu hayatta.
Olmuyor, kariyer ve aile, mukemmelik olmuyor, mumkun degil.
Bence her şeyi elde edebilir ama elinde tutabilir mi bu da mesele tabii ki.

Hayatı çok ciddiye almışsın .çok gençsin positif ol en önmelisi ailen yanında ve arkanda kim gelirse gelsin , gençken insan çok hasas ve duygusal oluyor olaylara geniş açıdan bak , süslen modayı takip et kendini bırakma ,hayat kısa , iyi değerlendir yaşadıklarına hayat tecrübesi deniliyor yıllar sonrada gülerek anlatılıyor

Diger insanlar bi kenara
benim kendi annem bile azcik cokeyim yerin dibine sokuyor
o kadar yuzeysel ve sığ bir kadin
ve ne hikmatse hep boyle insanlara denk geldim ....
hepsini alip cope atasim var...
sanki kendimi salmaya hakkim yokmus gibi...
hayir birde donup once bir aynaya da bakmiyorlar....

hepsine burdan kocaman bir caniniz cehenneme pislik bakip ve goren insanciklar...
ben bu konudan cok dertliyim...

Back
X