• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç bir erkek pesinizden süründümü ???

3 yıldır yaptıramadığım her şeyi yaptırıyorum.. her dediğimi yapıyor.. ağzımın içine Bakıyor.. ne desen emir artık Benim için diyor.. tüm şartlarımı kabul etti.. ne mi yaptım Bu kıvama getirmek için ? Terkettim, çıkardım hayatımdan.. duvar oldum.. .. 3 ay yalvardı.. kapıma geldi, ağladı, içkiye vurdu kendini, vicdanım da çok rahattı.. araya ailesini soktu.. siz karışmayın , Böylesi en hayırlısı dedim.. en son Tamam dedim ama Bu ikimiz için de son şans.. Bugün aylakliği Bırakip işe Başlayarak şartlarımdan Birini resmen kabul etti.. diyeceğim şu ki, eğer Beklentilerinizi karşılamıyorsa Bi erkek yol verin gitsin.. Ben Blöf yapmadım. Ben gerçekten Bitirdim.. dönmezdim de, ama son Bi şansı hak ediyoduk diye düşündüm.. kimsenin Bizi üzmeye hakkı yok.. değer vermiyosa , isteklerimizi yerine getirmiyosa niye var hayatımızda ? çıkar gitsin.. yoo eğer Tamam derse isteklerimize son Bi şans.. son ama.. tek Bi kereliğine..

ben eşimin peşinden sürünmüştüm:27:

hayatıma gıren 3 erkek de enınde sonunda peşimden süründüler ohh dıyorum iiki süründuler.....yukarda burcunun dedıgı gıbı terk etmek muhtesem degıstırıyor erkeklerı......formulumuz aynı:)

hayatıma gıren 3 erkek de enınde sonunda peşimden süründüler ohh dıyorum iiki süründuler.....yukarda burcunun dedıgı gıbı terk etmek muhtesem degıstırıyor erkeklerı......formulumuz aynı:)

muhakkak işe yarıyor yanii dogru yaa:46: :46:

hiçbir erkek penisinden süründü mü

diyo okudum ya ceza almak gibi olmasın :60:

3 yıldır yaptıramadığım her şeyi yaptırıyorum.. her dediğimi yapıyor.. ağzımın içine Bakıyor.. ne desen emir artık Benim için diyor.. tüm şartlarımı kabul etti.. ne mi yaptım Bu kıvama getirmek için ? Terkettim, çıkardım hayatımdan.. duvar oldum.. .. 3 ay yalvardı.. kapıma geldi, ağladı, içkiye vurdu kendini, vicdanım da çok rahattı.. araya ailesini soktu.. siz karışmayın , Böylesi en hayırlısı dedim.. en son Tamam dedim ama Bu ikimiz için de son şans.. Bugün aylakliği Bırakip işe Başlayarak şartlarımdan Birini resmen kabul etti.. diyeceğim şu ki, eğer Beklentilerinizi karşılamıyorsa Bi erkek yol verin gitsin.. Ben Blöf yapmadım. Ben gerçekten Bitirdim.. dönmezdim de, ama son Bi şansı hak ediyoduk diye düşündüm.. kimsenin Bizi üzmeye hakkı yok.. değer vermiyosa , isteklerimizi yerine getirmiyosa niye var hayatımızda ? çıkar gitsin.. yoo eğer Tamam derse isteklerimize son Bi şans.. son ama.. tek Bi kereliğine..

canım ya gercekten cok haklısın ..zaten bizi düşünmeyip istediklerimize bir bahane bulan erkek için zaten bitmişizdir bence de..buna sevgiyi ölçmek için bir yol olabilir aslında dimi??

bence böyle bisey hic hos degil.. eger seni biri seviyorsa pesinden gelir.. eger pesinden gelir.. ama sevmiyosa zorla güzellik olmaz.. gururun nerde? hadi onu da birakalim bence hic heveslencek bisey degill.. düsünsene sevmiyosun artik yeni bi hayat kurcan ve heb seni rahatsiz eden biri cikcak-. belki karsina baska biri cikti felan filan onu da mahfeder herseyi de yok eder. ;)

2 kez başıma böyle bir durum gelmişti.
2si de sevgilim olmayan insanlardı...
Ben hayır dedikçe peşimden gelme istekleri artıyordu galiba... :26:
Bir insana hayır diyorsam hayırdır bunun acabası bile olamaz.
Ben zaten duygu insanıyım :69:
Seviyorsam sonuna kadar, duygu yoksa mezara kadar buzum işte. :31:

evet benimde 1 sene peşimden koştu biri.. ve bu süre içinde ablamla temas kurdu bana yaklaşmak için o benden daha iyi niyetli yaklaştı ben hiç istemedim..

sonra bi baktım bunların arasında bişi oluyo :40: ablam bana söyleyemiyo benimde hiç umdurumda değildi aslında

ama netice de onlarında bitti cünkü cocugun beni sevdiğini herkes biliyodu malesef önce kardeşine sonra ablasına olmazdı yanii...
sonra bi gün artık 1 sene sonra beni ikna ettiler buluştuk ben o gün aşık oldugum cocugu anlattım bütün gün o da anladı olmayacagını sonra vazgecti sonunda..

ama bana sürekli çiçek göndermeler arabalarda yanımdan gecip şarkı dinlemeler minübüsle peşimden gelmeler.. ooo bide cd yoktu bundan bi 9 sene önce kaset doldurtmuş bana içine de bana hitaben bi kadın bişiler söylüyodu ayy cok komikti... heheh
sonra o kişi evlendi bi kızı oldu ama boşanmışlarr ...
öyle işte...:76:

evet benimde 1 sene peşimden koştu biri.. ve bu süre içinde ablamla temas kurdu bana yaklaşmak için o benden daha iyi niyetli yaklaştı ben hiç istemedim..

sonra bi baktım bunların arasında bişi oluyo :40: ablam bana söyleyemiyo benimde hiç umdurumda değildi aslında

ama netice de onlarında bitti cünkü cocugun beni sevdiğini herkes biliyodu malesef önce kardeşine sonra ablasına olmazdı yanii...
sonra bi gün artık 1 sene sonra beni ikna ettiler buluştuk ben o gün aşık oldugum cocugu anlattım bütün gün o da anladı olmayacagını sonra vazgecti sonunda..

ama bana sürekli çiçek göndermeler arabalarda yanımdan gecip şarkı dinlemeler minübüsle peşimden gelmeler.. ooo bide cd yoktu bundan bi 9 sene önce kaset doldurtmuş bana içine de bana hitaben bi kadın bişiler söylüyodu ayy cok komikti... heheh
sonra o kişi evlendi bi kızı oldu ama boşanmışlarr ...
öyle işte...:76:

gebe kisss ne ariyon orda dooonnn kendi topigine hiimmm
seni gidi...:37::37::37:

belkı ukalaca olucak ama ne 5i ne 10u..okadar cok oldukı.hatta cogundan kurtulmam zor oldu.allahım akıl sağlığını bozmasın..uğraşmak çookk zorr böyleleriyle:31: bunun bı formulu varmı bılmıyorum valla ben kımseyı kabul etmezdım ben etmedıkce pesımdekıler cogalırdı yanı uzun surede bırakmazlardı.sanırım hayır demek erkeklerı bu duruma getırıyor olabılır.yada ulasılmaz goruyorlar..sonuc olarak kacan kovalanır sanırım klışe olucak ama..:)

Son düzenleme:
Back
X