• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hic bir ise yaramiyorsun bu evde..

Inanin cok yorucu.. sabahlari oglum.uyanir uyanmaz.daha kendi gozlerim acilmamis dogru duzgun birden.kalkiyorum.. Tansiyonum.dusuyor o halde cocukla cikiyorum.odadan.geciyorum.salona beyefendi rahatsiz olmasin diye.. Yani bir yasinda.coxuk.bazen.yuksek sesle.bagiriyor ses.cikariyor.. O zamanda diyorki sen bagirtiyorsun bu.cocugu falan.. Cok bunaldim.. Diken.ustunde yasiyorum surekli...
valla eşin çok şımarık kusura bakma bu kadar rahatına düşkünse evlenmicekti, hamama giren terler demişler
bırak söylenmeyi sana yardım etmesi lazım bebeğin bakımı için, desteği olmıcaksa en azından kösteği olmasın

Okudukça sinir oldum eşinize. Tavrınızı lütfen bozmayın. 2,3,4 kaç gün sürerse sürsün. O gelsin.sizin hiç bir hatanız yok hatta ve hatta siz hatalı olsanız bile sizi alttan alması lazım. Çocukla ugrasan yorulan sizsiniz. Sanki çocuk onun değilde sadece sizin çocuğunuz. .

Bu nasil bi adam böyle?
Okurken resmen cildirdim. Evinizde caninizin istedigi gibi davranin. Hangi cehenneme gidiyosa gitsin.. Kendi cocuguna bile tahammülü yok, belli ki yardimi da yok.
Canimin istedigi gibi davranmak mi... Nerdeeeee.. Sabahlari cocugu birakamiyorum yalniz sadece yataginda guvenli.. Tuvalete gitmek.icin.odaya bile.giremiyorum bir dakikaligina.bile.birakamiyorum cocugu...

Inanin cok yorucu.. sabahlari oglum.uyanir uyanmaz.daha kendi gozlerim acilmamis dogru duzgun birden.kalkiyorum.. Tansiyonum.dusuyor o halde cocukla cikiyorum.odadan.geciyorum.salona beyefendi rahatsiz olmasin diye.. Yani bir yasinda.coxuk.bazen.yuksek sesle.bagiriyor ses.cikariyor.. O zamanda diyorki sen bagirtiyorsun bu.cocugu falan.. Cok bunaldim.. Diken.ustunde yasiyorum surekli...
Neyine boyle adamin cocuk yaaa. Yasi kac? Cocugu ikinizde istiyormuydunuz?

Sanki çocuğu annenin evinden getirmişsin kendisi de lütfedip kabul etmiş. Eşinize söyleyecek söz bulamadım.

Hazirana kadar beklemeyi dusunuyorum.. Atanamazsan ayrildigim hastaneye geri donup cocugu vericem.krese ama kucuk yani daha tam olarak yuruyemiyor bile... Calisirsam cocukta bende birbirimizi goremiycez.. 2 aylikken.biraktim annem geldi bakiyodu.cocuguma.. Annemi.istemedi 7. Ayda ayriligin esigine geldik neyse dedim.annemi.gonderiyim bn.bakiyim.cocuga biraz.. Oylede.memnun.olmadi boylede.. Annemide esim istemiyor diye gonderdim.. Ben cok.memnundum.. Simdi ben.evdeyim calismiyorum butun.sorumluluk.onda... Napiyim kendi kasindi valla...
Annenizi neden istemedi bosanma asamasina geldij demissiniz anladigim kadaryla sorunku bi evliliginiz var

Allah yavrunuza sağlıklı uzun ömürler versin, bebeğinizi eşinizde istedi mi? Yani onun isteğiyle mi hamile kaldınız? Ki sanırım her ikinizde isteyerek anne baba oldunuz, o zaman eşiniz oğlunun sesine de katlanacak, siz ve çocuğunuzla da zaman geçirecek, evlilik, ebeveyn olmak bu demektir, kadın çocuk baksın, beyzade keyif yapsın olmaz öyle şey, okumuş kadınsınız, eliniz ekmek tutuyor, herşeyi eşinize göre düzenleyip o rahatlığa alıştırmayın, yoksa ilerde kafanızı çok vurursunuz.

Esim dun aksam cocugu yatak odana getirdigim.icin rahatsiz oldugunu islerini (internet sitesi) yapamadigini soyledi.. Bir daha odaya girersem eve gelmeyecegini islerini ofiste halledip gec saatlerde gelecegini soyledi. Bende bir dha onu rahatsiz etmeyecegimizi hatta beraber uyumayacagimizida soyledim.. Benden ve 1 yasindaki oglumizdan.rahatsiz.oldugunu dusunuyorum... Bana su cumleyi.kurdu cok.kirildim.."birak yaaa agzima s.ciyorsun.. Baskada bir ise yaramiyorsun bu evde!"
Cok kirildim... Ve hala benim hatali oldugumu dusunuyor.. Ben ozurdileyecekmisim ondan.. Aksamdan beri konusmuyor.. Cocuk oldugu icin calisamiyorum malesef.. Ozel sektorde 5 sene ebe olarak calistim.. Universite mezunuyum.. Y. Lisansimd var ama.oglumu.en.azindan 2 yasina kadar ben bakmak istiyorum.. bunu yapmami isteyen esimdi.. Cok zoruma gitti soyledikleri.. Sizce nasil bir tavir almaliyim?

Sanırsın atomu parçalayacaktıda sen ve oğlun engel oldunuz !
Aynı şiddette kibirle karşılık ver.

Ne kadar alçaltıcı, aşağılayıcı bir cümle.

İnsan sınıf arkadaşıyla, iş arkadaşıyla ya da ev arkadaşıyla bile böyle konuşmazken çocuğuna anne olarak seçtiği bir kadına nasıl böyle hakaret edebilir!

Ben olsam işlerini bitirmeden eve gelme o zaman derdim. İsterse gece yarısı gelsin, ister hiç gelmesin. Çocuğum büyüyene kadar idare eder, atamam yapılınca ya da işe girince tekmeyi basardım.

Başka türlü anlamaz bu cinsler zaten.

Nasıl sinirlendim ya, kendine eş seçmişsin, anne seçmişsin yaaaa ne demek işe yaramıyorsun!!!

Annenizi neden istemedi bosanma asamasina geldij demissiniz anladigim kadaryla sorunku bi evliliginiz var
Annemi sevemedi hic bir zaman.. Annemde onu... Sirf annemi evden.gondermek.icin daha bebegim 20 gunluktu.. Israrla bosanmak istedigini ben hic sevmedigini soyledi.. Dusunun cok zor bir normal dogum yapmissiniz.. Halsiz uykusuzsunuz.. Annem bana.yardim ediyor o da yorgun uykusuz.. Bebek 15 gunluktu cocugu yalniz birakmayin.dedi annem... Esim su cevabi verdi sen.karisma bir akilli sen misin bu evde... Sok oldum uzuldum... Uzuldugumu soyledim... 5 gun.konusmadi benle.. 20. Gunda ayrilmak ostedigini beni sevmedigini soyledi.. Aptal bn o anda ayriligi kaldiramayacagim.ocin.ayrikmak istemedigimi soykedim.. Annemi gonderdi..sonra ben yapamadim tek basima annem.geri geldi.. 2 aylikken.ise basladim.. Sorunlar birikti bebegim yedi aylikken evi terkettim git dedi israrla yine.. Sonra geldi barismak istedigini soykedi. Annemi biraktim yalniz.geldim... Isimi dagittim.. Ev kadini oldum... Ama yinede.memnun edemiyorum... Evet oldukca sorunlu bir evliligimiz var..

Bence eşinle konuş annen bakmış annenin istememiş sen evde bakıyorsun seni aşağlıyor sanırım kendisi depresyonda evliliği ve sorumluluğu kaldıramıyor gerekirse onu azarla artık çocuk gibi onun şımarık tavırlarını çekemiyeceğini söyle
Hazirana kadar beklemeyi dusunuyorum.. Atanamazsan ayrildigim hastaneye geri donup cocugu vericem.krese ama kucuk yani daha tam olarak yuruyemiyor bile... Calisirsam cocukta bende birbirimizi goremiycez.. 2 aylikken.biraktim annem geldi bakiyodu.cocuguma.. Annemi.istemedi 7. Ayda ayriligin esigine geldik neyse dedim.annemi.gonderiyim bn.bakiyim.cocuga biraz.. Oylede.memnun.olmadi boylede.. Annemide esim istemiyor diye gonderdim.. Ben cok.memnundum.. Simdi ben.evdeyim calismiyorum butun.sorumluluk.onda... Napiyim kendi kasindi valla...

esiniz tam bir odunmus kusura bakmayin ama calisirken iyi oh ne ala ama calismayinca bebek var diye bak bana neler yapiyosun gibisinden konusmalar kesinlikle ozur dileme haddini hududunu bilmesi gerek tam bir saygisixlik yapmis ilerde calisinca ev bebek koca uclemesi olunca nasil basa cikacaksin ozaman esin kendi i yerden yeemi vuracak hayat musterek kelimesini en kisa zamanda ogretmeye baslaman lazim yoksa benim gibi gasi i tastan tasa vurursun

hatali oldugunu dusunmuyor.. Sizce.kac gun bekliyim konusmadann.. Konusmayacak zaten. Bir kac gun.konusmazsa.ne.yapiyim.biraz.uzaklassam iyi olurmu..

Merhabalar. Öncelikle bebeğinizle kendinizin ilgilenmesini taktir ettim. Eğer imkanlar varsa (ki insanın yavrusu onun en değerlisidir), annenin çocuğunu kendi büyütmesi kadar güzel bir şey yok (belli bir yaşa kadar bile olsa). Mevzuya gelecek olursak, bence eşin işiyle ilgili bir konuda sinirlendi ve sana patladı. Ben sizin yerinizde olsam asla küsmezdim, ne derse desin. Sonuçta beraber karar vermişsiniz sizin evde bebeğe bakacağınıza. Sizin yerinizde olsam, evliliğin ve çocuk sahini olmanın ona ağır geldiğini ama yinede onun yanında olduğumu söylerdim. Sonuçta kocanızın evde işe yaramıyorsun demesiyle siz işe yaramamış olmuyorsunuz. O sizin kocanız ve sizinle konuşmak zorunda, bence boş yere uzatmasın ;)

Annemi sevemedi hic bir zaman.. Annemde onu... Sirf annemi evden.gondermek.icin daha bebegim 20 gunluktu.. Israrla bosanmak istedigini ben hic sevmedigini soyledi.. Dusunun cok zor bir normal dogum yapmissiniz.. Halsiz uykusuzsunuz.. Annem bana.yardim ediyor o da yorgun uykusuz.. Bebek 15 gunluktu cocugu yalniz birakmayin.dedi annem... Esim su cevabi verdi sen.karisma bir akilli sen misin bu evde... Sok oldum uzuldum... Uzuldugumu soyledim... 5 gun.konusmadi benle.. 20. Gunda ayrilmak ostedigini beni sevmedigini soyledi.. Aptal bn o anda ayriligi kaldiramayacagim.ocin.ayrikmak istemedigimi soykedim.. Annemi gonderdi..sonra ben yapamadim tek basima annem.geri geldi.. 2 aylikken.ise basladim.. Sorunlar birikti bebegim yedi aylikken evi terkettim git dedi israrla yine.. Sonra geldi barismak istedigini soykedi. Annemi biraktim yalniz.geldim... Isimi dagittim.. Ev kadini oldum... Ama yinede.memnun edemiyorum... Evet oldukca sorunlu bir evliligimiz var..
Şu yazdıklarınızdan sonra eşinizin size sevgi ve saygı beslemediğini söyleyebilirim, bebeğiniz ufak, kreşe bırakmaya içiniz elvermiyor olabilir ama siz bu yaz mutlaka çalışmaya başlayın, gerekirse annenizi yeniden çağırın, bırakın eşiniz yine boşanmakla tehdit edecekse etsin, ki zaten özür dilerim ama ikide birde boşanmayı ağzına alan bir adamdan ne köy olur ne kasaba.

Back
X