Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla eşin çok şımarık kusura bakma bu kadar rahatına düşkünse evlenmicekti, hamama giren terler demişlerInanin cok yorucu.. sabahlari oglum.uyanir uyanmaz.daha kendi gozlerim acilmamis dogru duzgun birden.kalkiyorum.. Tansiyonum.dusuyor o halde cocukla cikiyorum.odadan.geciyorum.salona beyefendi rahatsiz olmasin diye.. Yani bir yasinda.coxuk.bazen.yuksek sesle.bagiriyor ses.cikariyor.. O zamanda diyorki sen bagirtiyorsun bu.cocugu falan.. Cok bunaldim.. Diken.ustunde yasiyorum surekli...
Canimin istedigi gibi davranmak mi... Nerdeeeee.. Sabahlari cocugu birakamiyorum yalniz sadece yataginda guvenli.. Tuvalete gitmek.icin.odaya bile.giremiyorum bir dakikaligina.bile.birakamiyorum cocugu...Bu nasil bi adam böyle?
Okurken resmen cildirdim. Evinizde caninizin istedigi gibi davranin. Hangi cehenneme gidiyosa gitsin.. Kendi cocuguna bile tahammülü yok, belli ki yardimi da yok.
Neyine boyle adamin cocuk yaaa. Yasi kac? Cocugu ikinizde istiyormuydunuz?Inanin cok yorucu.. sabahlari oglum.uyanir uyanmaz.daha kendi gozlerim acilmamis dogru duzgun birden.kalkiyorum.. Tansiyonum.dusuyor o halde cocukla cikiyorum.odadan.geciyorum.salona beyefendi rahatsiz olmasin diye.. Yani bir yasinda.coxuk.bazen.yuksek sesle.bagiriyor ses.cikariyor.. O zamanda diyorki sen bagirtiyorsun bu.cocugu falan.. Cok bunaldim.. Diken.ustunde yasiyorum surekli...
Ben 26 o 32.. Ikimizde istiyoruz diye biliyorum...:)Neyine boyle adamin cocuk yaaa. Yasi kac? Cocugu ikinizde istiyormuydunuz?
Annenizi neden istemedi bosanma asamasina geldij demissiniz anladigim kadaryla sorunku bi evliliginiz varHazirana kadar beklemeyi dusunuyorum.. Atanamazsan ayrildigim hastaneye geri donup cocugu vericem.krese ama kucuk yani daha tam olarak yuruyemiyor bile... Calisirsam cocukta bende birbirimizi goremiycez.. 2 aylikken.biraktim annem geldi bakiyodu.cocuguma.. Annemi.istemedi 7. Ayda ayriligin esigine geldik neyse dedim.annemi.gonderiyim bn.bakiyim.cocuga biraz.. Oylede.memnun.olmadi boylede.. Annemide esim istemiyor diye gonderdim.. Ben cok.memnundum.. Simdi ben.evdeyim calismiyorum butun.sorumluluk.onda... Napiyim kendi kasindi valla...
Allah yavrunuza sağlıklı uzun ömürler versin, bebeğinizi eşinizde istedi mi? Yani onun isteğiyle mi hamile kaldınız? Ki sanırım her ikinizde isteyerek anne baba oldunuz, o zaman eşiniz oğlunun sesine de katlanacak, siz ve çocuğunuzla da zaman geçirecek, evlilik, ebeveyn olmak bu demektir, kadın çocuk baksın, beyzade keyif yapsın olmaz öyle şey, okumuş kadınsınız, eliniz ekmek tutuyor, herşeyi eşinize göre düzenleyip o rahatlığa alıştırmayın, yoksa ilerde kafanızı çok vurursunuz.Inanin cok yorucu.. sabahlari oglum.uyanir uyanmaz.daha kendi gozlerim acilmamis dogru duzgun birden.kalkiyorum.. Tansiyonum.dusuyor o halde cocukla cikiyorum.odadan.geciyorum.salona beyefendi rahatsiz olmasin diye.. Yani bir yasinda.coxuk.bazen.yuksek sesle.bagiriyor ses.cikariyor.. O zamanda diyorki sen bagirtiyorsun bu.cocugu falan.. Cok bunaldim.. Diken.ustunde yasiyorum surekli...
Esim dun aksam cocugu yatak odana getirdigim.icin rahatsiz oldugunu islerini (internet sitesi) yapamadigini soyledi.. Bir daha odaya girersem eve gelmeyecegini islerini ofiste halledip gec saatlerde gelecegini soyledi. Bende bir dha onu rahatsiz etmeyecegimizi hatta beraber uyumayacagimizida soyledim.. Benden ve 1 yasindaki oglumizdan.rahatsiz.oldugunu dusunuyorum... Bana su cumleyi.kurdu cok.kirildim.."birak yaaa agzima s.ciyorsun.. Baskada bir ise yaramiyorsun bu evde!"
Cok kirildim... Ve hala benim hatali oldugumu dusunuyor.. Ben ozurdileyecekmisim ondan.. Aksamdan beri konusmuyor.. Cocuk oldugu icin calisamiyorum malesef.. Ozel sektorde 5 sene ebe olarak calistim.. Universite mezunuyum.. Y. Lisansimd var ama.oglumu.en.azindan 2 yasina kadar ben bakmak istiyorum.. bunu yapmami isteyen esimdi.. Cok zoruma gitti soyledikleri.. Sizce nasil bir tavir almaliyim?
Annemi sevemedi hic bir zaman.. Annemde onu... Sirf annemi evden.gondermek.icin daha bebegim 20 gunluktu.. Israrla bosanmak istedigini ben hic sevmedigini soyledi.. Dusunun cok zor bir normal dogum yapmissiniz.. Halsiz uykusuzsunuz.. Annem bana.yardim ediyor o da yorgun uykusuz.. Bebek 15 gunluktu cocugu yalniz birakmayin.dedi annem... Esim su cevabi verdi sen.karisma bir akilli sen misin bu evde... Sok oldum uzuldum... Uzuldugumu soyledim... 5 gun.konusmadi benle.. 20. Gunda ayrilmak ostedigini beni sevmedigini soyledi.. Aptal bn o anda ayriligi kaldiramayacagim.ocin.ayrikmak istemedigimi soykedim.. Annemi gonderdi..sonra ben yapamadim tek basima annem.geri geldi.. 2 aylikken.ise basladim.. Sorunlar birikti bebegim yedi aylikken evi terkettim git dedi israrla yine.. Sonra geldi barismak istedigini soykedi. Annemi biraktim yalniz.geldim... Isimi dagittim.. Ev kadini oldum... Ama yinede.memnun edemiyorum... Evet oldukca sorunlu bir evliligimiz var..Annenizi neden istemedi bosanma asamasina geldij demissiniz anladigim kadaryla sorunku bi evliliginiz var
Hazirana kadar beklemeyi dusunuyorum.. Atanamazsan ayrildigim hastaneye geri donup cocugu vericem.krese ama kucuk yani daha tam olarak yuruyemiyor bile... Calisirsam cocukta bende birbirimizi goremiycez.. 2 aylikken.biraktim annem geldi bakiyodu.cocuguma.. Annemi.istemedi 7. Ayda ayriligin esigine geldik neyse dedim.annemi.gonderiyim bn.bakiyim.cocuga biraz.. Oylede.memnun.olmadi boylede.. Annemide esim istemiyor diye gonderdim.. Ben cok.memnundum.. Simdi ben.evdeyim calismiyorum butun.sorumluluk.onda... Napiyim kendi kasindi valla...
Inan calismakla alakasi yok sansin olmazsa olmuyo yine kiymetn bilinmiyo yaniBende calismayi cok cok istiyorum... Zamaninda bol bol nobetli mesaili calistimda.. Kv kp lede yasadim.. Herzaman.yaninda oldum.onlarin.. Ama simdi unutuldu hepsi...
hatali oldugunu dusunmuyor.. Sizce.kac gun bekliyim konusmadann.. Konusmayacak zaten. Bir kac gun.konusmazsa.ne.yapiyim.biraz.uzaklassam iyi olurmu..
Şu yazdıklarınızdan sonra eşinizin size sevgi ve saygı beslemediğini söyleyebilirim, bebeğiniz ufak, kreşe bırakmaya içiniz elvermiyor olabilir ama siz bu yaz mutlaka çalışmaya başlayın, gerekirse annenizi yeniden çağırın, bırakın eşiniz yine boşanmakla tehdit edecekse etsin, ki zaten özür dilerim ama ikide birde boşanmayı ağzına alan bir adamdan ne köy olur ne kasaba.Annemi sevemedi hic bir zaman.. Annemde onu... Sirf annemi evden.gondermek.icin daha bebegim 20 gunluktu.. Israrla bosanmak istedigini ben hic sevmedigini soyledi.. Dusunun cok zor bir normal dogum yapmissiniz.. Halsiz uykusuzsunuz.. Annem bana.yardim ediyor o da yorgun uykusuz.. Bebek 15 gunluktu cocugu yalniz birakmayin.dedi annem... Esim su cevabi verdi sen.karisma bir akilli sen misin bu evde... Sok oldum uzuldum... Uzuldugumu soyledim... 5 gun.konusmadi benle.. 20. Gunda ayrilmak ostedigini beni sevmedigini soyledi.. Aptal bn o anda ayriligi kaldiramayacagim.ocin.ayrikmak istemedigimi soykedim.. Annemi gonderdi..sonra ben yapamadim tek basima annem.geri geldi.. 2 aylikken.ise basladim.. Sorunlar birikti bebegim yedi aylikken evi terkettim git dedi israrla yine.. Sonra geldi barismak istedigini soykedi. Annemi biraktim yalniz.geldim... Isimi dagittim.. Ev kadini oldum... Ama yinede.memnun edemiyorum... Evet oldukca sorunlu bir evliligimiz var..