• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hic bir ise yaramiyorsun bu evde..

Arkadaslar ben cok aptalim ... Cidden aylardir kararsizliktan oluyordum cok mucadele ettim.. Karar vermeme cok yardimci oldu kendisi. 2 saat once.geldi ..
ben cocuga.annelik yapamiyormusum.. Saatlerce.cocuga bagiriyormusum. Yarin cocugu krese yazdirip benimde ise girmem gerektigini soyledi. Ben anne olmayi beceremiyormusum. Karilik yapmiyor musum. Ya da bosanacak misim falan filan... (cok kotuyum... Tam bir.hayal kirikligi)
Yasal olarak onun benim calismam talebinde bulunmasi hak mis.. Hatta ben bu sekilde hukuken suc isliyormusum.. (guler misin aglar misin) kabul etmedim.. Bana boyle davranan.bir insanin.hayatini kolaylastirmama gerek yok..
Evliligimi bitirme karari aldim yarin ailemin yanina.donup hayatimi yoluna koymam gerek.. Ayrica.tehdit etti cocukla ilgili... Cok cok uzgunum...
Ben de yurumeyecegini biliyordum ama.mucadele etmek istedim yuvam dedim.. Ama olmuyor malesef... Bende dedimki ayrilirsam.ozlerim... Su.anda.yuzunu dahi gormek istemiyorum..

Böyle erkekler beni tiksindiriyor..

Allah yardımcınız olsun. Mutlu olun inşallah.
Üzüldüm sizin için.

Al çocuğunu git canım annene, hiç birşeyde yapma kafanı dinle ama giderken ben anneme dinlenmeye gidiyorum gibi bişeyler yaz söyle yani evi terketme ki yarın öbür gün alehinde kullanmasın gereksiz adam. Boşanmak istersede o açsın davayı allahım ya erkekler kadın kadınlar erkek oldu artık ne ala hem çocuk bak, hem kocayla ilgilen, hem yemek yap evin bütün yükünü sırtla birde saatlerce dışarıda çalış efendileri memnun edeme. Çok sinirlendi. Saygısız herif

calisan kadinlarin hele annelerin.onunde saygiyla egiliyorum..lakin bunun gibileri okuz gibi calistirip pervasizca harcayacaksin paralarini o zaman kiymet bilirler.cok sevindim kararina

Esim dun aksam cocugu yatak odana getirdigim.icin rahatsiz oldugunu islerini (internet sitesi) yapamadigini soyledi.. Bir daha odaya girersem eve gelmeyecegini islerini ofiste halledip gec saatlerde gelecegini soyledi. Bende bir dha onu rahatsiz etmeyecegimizi hatta beraber uyumayacagimizida soyledim.. Benden ve 1 yasindaki oglumizdan.rahatsiz.oldugunu dusunuyorum... Bana su cumleyi.kurdu cok.kirildim.."birak yaaa agzima s.ciyorsun.. Baskada bir ise yaramiyorsun bu evde!"
Cok kirildim... Ve hala benim hatali oldugumu dusunuyor.. Ben ozurdileyecekmisim ondan.. Aksamdan beri konusmuyor.. Cocuk oldugu icin calisamiyorum malesef.. Ozel sektorde 5 sene ebe olarak calistim.. Universite mezunuyum.. Y. Lisansimd var ama.oglumu.en.azindan 2 yasina kadar ben bakmak istiyorum.. buniu yapmami isteyen esimdi.. Cok zoruma gitti soyledikleri.. Sizce nasil bir tavir almaliyim?
Edit: kiyamet koptu 16. Sayfa..
Evin baska bir yerinde yapamıyor muymuş işlerini paşam? Hem terbiyesiz hem de vefasız.

Arkadaslar ben cok aptalim ... Cidden aylardir kararsizliktan oluyordum cok mucadele ettim.. Karar vermeme cok yardimci oldu kendisi. 2 saat once.geldi ..
ben cocuga.annelik yapamiyormusum.. Saatlerce.cocuga bagiriyormusum. Yarin cocugu krese yazdirip benimde ise girmem gerektigini soyledi. Ben anne olmayi beceremiyormusum. Karilik yapmiyor musum. Ya da bosanacak misim falan filan... (cok kotuyum... Tam bir.hayal kirikligi)
Yasal olarak onun benim calismam talebinde bulunmasi hak mis.. Hatta ben bu sekilde hukuken suc isliyormusum.. (guler misin aglar misin) kabul etmedim.. Bana boyle davranan.bir insanin.hayatini kolaylastirmama gerek yok..
Evliligimi bitirme karari aldim yarin ailemin yanina.donup hayatimi yoluna koymam gerek.. Ayrica.tehdit etti cocukla ilgili... Cok cok uzgunum...
Ben de yurumeyecegini biliyordum ama.mucadele etmek istedim yuvam dedim.. Ama olmuyor malesef... Bende dedimki ayrilirsam.ozlerim... Su.anda.yuzunu dahi gormek istemiyorum..
Off off asmış arkadaş kendini.

Al cocuğunu git arkadaşım. En azından burnu sürtülsün

En kotusude benim annelik yapamadigim seklinde iftiralar atip calismayi gundeme.getirmesi son derece cirkin...

Gerçekleri görmen çok iyi olmuş..Aslında herşey ortadaymış ama bu kararı alman için bişey olması gerekmişki,kendine geldin..
Sıyrıl o insandan..Feraha çık..Tam bir ömür törpüsü,huzur düşmanı..
Gülen yüzün solmasın artık..Avatarında ne güzel gülmüşsün..Ömrünce böyle gülümse...
Çokda güzelsin..Bahtında güzel olur inşaallah,layık olduğun mutluluğa kavuşursun...

nasil bi baba çocugu hakkinda böyle davranir? bu adamdan uzaklasmakta dogru karar almissin.. Allah hakkinda hayirlisini versin...

Bu adamla bir ömür aynı ev zaten paylaşılmazmış.Ne hakkı var onurunuzu gururunuzu kırmaya?Allahından bulsun.

Back
X