• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hic bir ise yaramiyorsun bu evde..

Herkese gunaydin... Esim hala benimle konusmadi birazdan kalkip ise gidecek konusr mu ne soyler bilmiyorum gercekten.Gece evde dolandi durdu uyumadi .Cok endiseliyim.

Esim dun aksam cocugu yatak odana getirdigim.icin rahatsiz oldugunu islerini (internet sitesi) yapamadigini soyledi.. Bir daha odaya girersem eve gelmeyecegini islerini ofiste halledip gec saatlerde gelecegini soyledi. Bende bir dha onu rahatsiz etmeyecegimizi hatta beraber uyumayacagimizida soyledim.. Benden ve 1 yasindaki oglumizdan.rahatsiz.oldugunu dusunuyorum... Bana su cumleyi.kurdu cok.kirildim.."birak yaaa agzima s.ciyorsun.. Baskada bir ise yaramiyorsun bu evde!"
Cok kirildim... Ve hala benim hatali oldugumu dusunuyor.. Ben ozurdileyecekmisim ondan.. Aksamdan beri konusmuyor.. Cocuk oldugu icin calisamiyorum malesef.. Ozel sektorde 5 sene ebe olarak calistim.. Universite mezunuyum.. Y. Lisansimd var ama.oglumu.en.azindan 2 yasina kadar ben bakmak istiyorum.. bunu yapmami isteyen esimdi.. Cok zoruma gitti soyledikleri.. Sizce nasil bir tavir almaliyim?

Normal olan insan KENDİ çocuğunu alır stres atmak amaçlı bile 5 dk sever hayatım çok yoğunum lütfen konsantre olamıyorum der.Karşıdaki kişi anlar ve uzaklaşır.Bu adamlar ne böyle ya nasıl konuşabiliyor sizinle öyle :(allah afetsin.Eğer anlattıklarınız gibi ise öncesi yoksa üzüldüğünüzü hissettrin odun değil ise farkedecektir,onun sizden koca bir ÖZÜR dilemesi gerekiyor.

Normal olan insan KENDİ çocuğunu alır stres atmak amaçlı bile 5 dk sever hayatım çok yoğunum lütfen konsantre olamıyorum der.Karşıdaki kişi anlar ve uzaklaşır.Bu adamlar ne böyle ya nasıl konuşabiliyor sizinle öyle :(allah afetsin.Eğer anlattıklarınız gibi ise öncesi yoksa üzüldüğünüzü hissettrin odun değil ise farkedecektir,onun sizden koca bir ÖZÜR dilemesi gerekiyor.
Yani aksam geldigi zaman sevmisligi var tabi ama genelde ben kucagina verirsem.. Sesimizden genelde rahatsiz olur ama cocugumda gercekten cok sessiz sorunsuz bir cocuk... Boyle rahatsiz oldugunu bilmek cok uzuyor beni..

bu lafın üstüne işe girip kendinizi ispat etme gibi bi düşünceye kapılmışsınız.
eşiniz o lafı bi sinirle söyledi heralde.
siz yine bebeğinize bakmaya devam edin 2 yaşına girince çalışmaya başlayın.
yani böyle bi şey oldu diye ani hareket etmeye gerek yok.

Ne kadar terbiyesiz bir laf etmiş..ya ben anlamıyorum madem kadina bakmak yük oluyor neden evleniyor bunlar?evlenmesinler ..simdi moda oldu.eskiden kadinlar zengin koca arardi simdi erkeklwr zengin calisan iyi maasi olan kadin istiyor..

bu lafın üstüne işe girip kendinizi ispat etme gibi bi düşünceye kapılmışsınız.
eşiniz o lafı bi sinirle söyledi heralde.
siz yine bebeğinize bakmaya devam edin 2 yaşına girince çalışmaya başlayın.
yani böyle bi şey oldu diye ani hareket etmeye gerek yok.
Yok zaten su anda calismayi dusunmuyorum.. Zamaninda fazla fazla calistim..

Ne kadar terbiyesiz bir laf etmiş..ya ben anlamıyorum madem kadina bakmak yük oluyor neden evleniyor bunlar?evlenmesinler ..simdi moda oldu.eskiden kadinlar zengin koca arardi simdi erkeklwr zengin calisan iyi maasi olan kadin istiyor..
soyledigi soz yuzunden.kendimi yuk olarak hissediyorum.. Onunda cok az calisip benim ayda 270 280 saat calistigim zamanlar oldu.. Yani zaten keyfimden evde durmuyorumki.. Cok kotuyum ya

soyledigi soz yuzunden.kendimi yuk olarak hissediyorum.. Onunda cok az calisip benim ayda 270 280 saat calistigim zamanlar oldu.. Yani zaten keyfimden evde durmuyorumki.. Cok kotuyum ya
Keyfindende evde oturabilirsin..ne var bunda?madem evlendi sorumluluk sahibi olsun...yazik.insan karisina yavrusunun anasina vunlari der mi?

Esim dun aksam cocugu yatak odana getirdigim.icin rahatsiz oldugunu islerini (internet sitesi) yapamadigini soyledi.. Bir daha odaya girersem eve gelmeyecegini islerini ofiste halledip gec saatlerde gelecegini soyledi. Bende bir dha onu rahatsiz etmeyecegimizi hatta beraber uyumayacagimizida soyledim.. Benden ve 1 yasindaki oglumizdan.rahatsiz.oldugunu dusunuyorum... Bana su cumleyi.kurdu cok.kirildim.."birak yaaa agzima s.ciyorsun.. Baskada bir ise yaramiyorsun bu evde!"
Cok kirildim... Ve hala benim hatali oldugumu dusunuyor.. Ben ozurdileyecekmisim ondan.. Aksamdan beri konusmuyor.. Cocuk oldugu icin calisamiyorum malesef.. Ozel sektorde 5 sene ebe olarak calistim.. Universite mezunuyum.. Y. Lisansimd var ama.oglumu.en.azindan 2 yasina kadar ben bakmak istiyorum.. bunu yapmami isteyen esimdi.. Cok zoruma gitti soyledikleri.. Sizce nasil bir tavir almaliyim?
işten eve bu kadar mühim ne getiriyor eşin? ben o kısmı anlamadım.
PC ve yalnızlık deyince aklıma malum konu gelmeden edemedi malesef.

Annemi sevemedi hic bir zaman.. Annemde onu... Sirf annemi evden.gondermek.icin daha bebegim 20 gunluktu.. Israrla bosanmak istedigini ben hic sevmedigini soyledi.. Dusunun cok zor bir normal dogum yapmissiniz.. Halsiz uykusuzsunuz.. Annem bana.yardim ediyor o da yorgun uykusuz.. Bebek 15 gunluktu cocugu yalniz birakmayin.dedi annem... Esim su cevabi verdi sen.karisma bir akilli sen misin bu evde... Sok oldum uzuldum... Uzuldugumu soyledim... 5 gun.konusmadi benle.. 20. Gunda ayrilmak ostedigini beni sevmedigini soyledi.. Aptal bn o anda ayriligi kaldiramayacagim.ocin.ayrikmak istemedigimi soykedim.. Annemi gonderdi..sonra ben yapamadim tek basima annem.geri geldi.. 2 aylikken.ise basladim.. Sorunlar birikti bebegim yedi aylikken evi terkettim git dedi israrla yine.. Sonra geldi barismak istedigini soykedi. Annemi biraktim yalniz.geldim... Isimi dagittim.. Ev kadini oldum... Ama yinede.memnun edemiyorum... Evet oldukca sorunlu bir evliligimiz var..

Ne kadar saygısız bir eşiniz var... okudukça sinir oldum.. AMA sizde annenizi çok ezdirmişsiniz kusura bakmayın ama sizde de suç var neden bukadar laf söyletiyorsunuz hem kendinize hen ailenize... 20 günlükken boşanıcam demiş göstereceksin kapı orada diye.. ağzına sakız etmiş ayrılığı. beyefendi kendi evladından rahatsız oluyormuş birde bak sen !! 1,5 yaşında kızım ortamızda yatıyor bi kerede al götür yatağına demedi, hatta ben dedim artık alıştırsak mı diye yok küçük daha dedi... o kendi yavrusunu bile benimseyememiş daha baksana çok şaşırdım yani... bu adamda baba hayret doğrusu

işten eve bu kadar mühim ne getiriyor eşin? ben o kısmı anlamadım.
PC ve yalnızlık deyince aklıma malum konu gelmeden edemedi malesef.
kendsi bir hobi uzerine bir kurs acti.. Onun internet sitesini yapip reklam vermesi gerekiyordu .. O malum konu olsa bu kadar uzulmezdim.heralde...

resmen odunluk yapmış. erkeklerin oluyor böyle halleri. bir bebekle, hele ki 1+1 evde sanki mümkünmüş gibi eski günlerin rahatlığını istiyorlar. mantıken mümkün değil. kırılmanız çok normal. bence bebeğe odaklanın, bir müddet uzak durun, küslük olmadan. o da "çok önemli" işlerini halletsin.biraz süre geçtikten sonra sakin bir zamanda rahatsızlığınızı anlatın. ama annenize olan tavrından dolayı geçimsiz bir porte çiziyor. kimisi zaman içinde yola geliyor. inşallah sizin de öyle olur.

yapmayın Allah aşkına... kendinizi kime yük görüyorsunuz... ne yükü.... evlisiniz siz... ne olursa olsun hayatın şartlarına karşı yaşıyorsunuz... eşiniz çalışmasa siz çalışırsınız.... çocuğunuz olmasa ikinizde çalışırsınız... çocuğunuz var siz çocuğunuza bakacaksınız... eşinizde çalışacak....

cocugunuz bir yasindaymis
sanirim sizin odanizda yatiyor daha
bu yanlis
esinizin evde islerini sessiz sakin yapmak istemesinden bir gariplik yok bence
sadece tavri cirkin olmus
buda muhtemelen cok sik yasanmistir evinizde
bir cesit patlama gibi
cocugunuzn odasini ayirin
siz su an evde oldugunuz icin esinizden cok sey beklemeyin
cocugunza sevginizi gösterin ona iyi bakin
esinizlede kötü olmasin
kötü konusmayin
sesinizi yukseltmeyin
suclamayin
zamanlar sevgi ile duzelir hersey
nacizane tavsiyemdir size
benzer seyler yasadik bizde
bazi erkekler dogustan baba olarak doguyor bazilari böyle zamanla ögreniyor

Benim eşim de zaman zaman site yapar ve bulaşık makinesini boşaltırken dahi rahatsız olur.
Kodlama falan yapıyorsa terör estirmesi normal, elbette kırıcıdır ona bir şey diyemem ancak gerçekten en ufak bir konsantrasyon bozukluğunda her şey gidebiliyor.

Benim eşim de zaman zaman site yapar ve bulaşık makinesini boşaltırken dahi rahatsız olur.
Kodlama falan yapıyorsa terör estirmesi normal, elbette kırıcıdır ona bir şey diyemem ancak gerçekten en ufak bir konsantrasyon bozukluğunda her şey gidebiliyor.
Rahatsiz olmasindan cok o lafi soyleyip sonraozurdileyecekson demesine kiziyorum iki gundur yuzume bakmiyor... Cocugunda yuzunu gormuyor...

Back
X