Kafani kurcalayan bisanma fikrinden kurtulmasan iyi olur zaten. Seni insan olarak görmeyen deger vermeyen insanların yanina dönüp nabicaksin. .. ustelik o kucuk yavruyuda düşünün lutfen.. ailenizde destekci belliki. Esinizden de bi cacık olmaz kusura bakmayın ama....
Çocuğun için katlanma, çocuğun sen mutlu olursan mutlu olur , sorunlu bi evde büyütmektense ayrıl, çalışıyormuşsunda istanbulda ailenin yanında kal onlarla durumunu konuş herşeye baştan başla hayatını kur, sen kocanla değil ailesiyle evlisin bu kadar olur mu yani bir uzmanlada görüş ama bu hayatını mahvetme bu şekilde,hiç kimse senden daha değerli değil (kendine bunu söyle),Kızın için ve kendin için en iyisini düşün öyle hareket et..Umarım herşey gönlünce olur...
merhaba hanımlar.aranıza bugün katıldım.kk yı severek takip ediyorum.kimisi dertlerini anlatıyor, kimisi sorularına cevap buluyor.herkes çok cana yakın.bende size bir derdimi belki de bir çok derdimi anlatacağım.bundan 6 yıl önce üniversitedeyken eşimle tanıştım.kendisi tunceli li.benden 4 yaş büyük.bir arkadaş vesilesiyle tanıştık.onu tanıdığımda o kadar cana yakın, o kadar sevecendi ki.neyse benim okul bitti.evlenmeye karar verdik.ailem istanbulda.düğünü burada yaptık.ama eşim bana bir sart koşmuştu.tunceliye gelin gidecektim.orada oturacaktık.bende kabul ettim.basıma geleceklerden habersiz.4 görümcem 3 kaynım var.hepsi ayrı yerlerde oturuyor.kaynanam ve kayınpeder o kadar soğuk geçimsiz tiplerdi ki hicbirşeye karışmadılar zaten.esimle birlikte yaptık herseyi.yeni esyalarım tunceliye gitti.tuncelinin bir köyüne gidecektim.neyse ailemle vedalastım.tunceliye geldim.geldigim yer tuncelinin alevi köylerinden bir köy.ailesi de alevi zaten.bizde alevilik yok.kaynanamlarda üst katımda oturacaklar.köy sehire göre o kadar ilkel geldi ki bana agladm hüngr hüngr.kaynanam daha ilk günden yapmadığını bırakmadı.eve bi geldik ne yemek var ne malzeme.hic birsey yok.ev görmeye gelen köylüler bi garip.hatta kapıma koltuklarımın arkalarına domuz yagı sürenler mi dersiniz batıl inanc mı dersiniz herbişey var hepsinde.kayınpederim daha 3 aylık evliyim bana hakaret etmelere basladı.ağıza alınmycak küfürler savurdu.evlendiğim adam kahveden cıkmazdı.ben anasının babasının hakaretlerini dinlerdim gecelere kadar.bir keresinde annemi aradım.ağlıyorum tabi.kaynanam iceri bi girdi telefonu duvara caldı.saçımdan tuttu itti beni.sen misin beni iten bende o sinirle evin altını üstüne getirdim.kovdum onu evden.esim geldi gitti anasının yanına ben evde kafayı yiyorum.sırf istenmeyen gelin olduğum için beni dövmeye kalktılar.kocam olcak adam hep karsıda izledi.3 aylık hamileyim.kaynanamlarda yemek yiycektik.ben sofrayı kuruyorum.tabi yorgunluktan ölcem.köpek gibi çalıştırıyorlar.dedim ki kaynanaya anne ben yoruldum sen devam et.kayın peder bi kalktı.sen sultan m8sın.çalışcaksın tabi diye.bende açtım ağzımı yumdum gözümü.ben buraya hizmetcilige gelmedim.haddinizi bilin dedim.pislik beni bi itti,sobanın üstüne düştüm.kaynarsular yere döküldü.kulağm felan hep yandı.bizimki alttan geldi acile götürdü merkez hastanesine.dedim hersey bitti.allahtan bebege bisey olmadı.ben hastanede kurtarın beni diye çığlıklar atıyorum artık.esim beni sakinleştirmeye çalışıyor.eve geldik esyalarımı topladım.annemi aramama izin vermiyolar.kayınpeder geldi itin önüne ekmek atar gibi kusura bakma dedi defoldu.kaynana yagcılıga başladı annemlere söylemiyim diye.babamı abilerimi annem zor tutuo tabi istanbulda.babam gelcek gebertcek bunları.nyse ben dogumu istanbulda yapmak icin annemlere geldim.eşimle iyidik o aralar.o tunceliye geri döndü.dogum yaptm kızım oldu.kaynanamlar kız doğurdum diye cocugun yüzüne bile bakmadılar.eşim bile erkek erkek diye tutturuyordu.anlayacagınz son derece gerikafalı bir aileye çattım.şuan istanbuldayım.burada çal8sıyorum.ama eşimden ailesinden çok soğudum.ailesinden nefret ediyorum zaten.büyüler yaptılar zehirlemeye kalktılar yetmedi.ben bunları hakedecek hicbrsey yapmamışken onlara.kafamı kurcalayan boşanma fikrinden kurtulamıyorum.çnkü eşim tunceliye taşınalım diye baskı yapıyor hala bana.hep kandırdı degişcem dedi ama nerdee ? Kızım için katlanıyorum.zaten çocuk istemiyorken hamile kaldım.çok sükür iyi ki de yavrum var diyorum.ama inanın 5 yılda bıktım herseyden.kusura bakmayın biraz uzun oldu.okuyanlara teşekkür ediyorum şimdiden.
Sonuç olarak boşandınızmı boşanmadınzmı?
istanbul gibi bir ilden tuncelinin bir köyünde yaşamayı nasıl göze alabildiniz çok merak ettim
Gecmiste yapilanlar eminol degismez oraya smdi gitsen yine ayni zulmu yaparlarki bide kiz bebegin var oyle cahil insalar. Bosanmalisin eger gidersen bebegini gercekten cok kotu bir ortamda buyutursun ve oda etkilenir birak mutlu olsun birak siz ayri olun cocugun icin ayrilmalisin barismamalisin
Merhaba hanımlar.Aranıza bugün katıldım.kk yı severek takip ediyorum.Kimisi dertlerini anlatıyor, kimisi sorularına cevap buluyor.Herkes çok cana yakın.Bende size bir derdimi belki de bir çok derdimi anlatacağım.Bundan 6 yıl önce üniversitedeyken eşimle tanıştım.kendisi tunceli li.benden 4 yaş büyük.bir arkadaş vesilesiyle tanıştık.onu tanıdığımda o kadar cana yakın, o kadar sevecendi ki.Neyse benim okul bitti.Evlenmeye karar verdik.ailem istanbulda.Düğünü burada yaptık.Ama eşim bana bir sart koşmuştu.Tunceliye gelin gidecektim.orada oturacaktık.Bende kabul ettim.Basıma geleceklerden habersiz.4 görümcem 3 kaynım var.Hepsi ayrı yerlerde oturuyor.kaynanam ve kayınpeder o kadar soğuk geçimsiz tiplerdi ki hicbirşeye karışmadılar zaten.esimle birlikte yaptık herseyi.yeni esyalarım tunceliye gitti.Tuncelinin bir köyüne gidecektim.neyse ailemle vedalastım.Tunceliye geldim.Geldigim yer Tuncelinin alevi köylerinden bir köy.ailesi de alevi zaten.bizde alevilik yok.kaynanamlarda üst katımda oturacaklar.köy sehire göre o kadar ilkel geldi ki bana agladm hüngr hüngr.Kaynanam daha ilk günden yapmadığını bırakmadı.eve bi geldik ne yemek var ne malzeme.hic birsey yok.ev görmeye gelen köylüler bi garip.hatta kapıma koltuklarımın arkalarına domuz yagı sürenler mi dersiniz batıl inanc mı dersiniz herbişey var hepsinde.Kayınpederim daha 3 aylık evliyim bana hakaret etmelere basladı.ağıza alınmycak küfürler savurdu.evlendiğim adam kahveden cıkmazdı.ben anasının babasının hakaretlerini dinlerdim gecelere kadar.bir keresinde annemi aradım.ağlıyorum tabi.kaynanam iceri bi girdi telefonu duvara caldı.saçımdan tuttu itti beni.Sen misin beni iten bende o sinirle evin altını üstüne getirdim.kovdum onu evden.esim geldi gitti anasının yanına ben evde kafayı yiyorum.sırf istenmeyen gelin olduğum için beni dövmeye kalktılar.kocam olcak adam hep karsıda izledi.3 aylık hamileyim.Kaynanamlarda yemek yiycektik.ben sofrayı kuruyorum.tabi yorgunluktan ölcem.köpek gibi çalıştırıyorlar.Dedim ki kaynanaya anne ben yoruldum sen devam et.kayın peder bi kalktı.Sen sultan m8sın.çalışcaksın tabi diye.Bende açtım ağzımı yumdum gözümü.ben buraya hizmetcilige gelmedim.haddinizi bilin dedim.pislik beni bi itti,sobanın üstüne düştüm.kaynarsular yere döküldü.kulağm felan hep yandı.bizimki alttan geldi acile götürdü merkez hastanesine.Dedim hersey bitti.Allahtan bebege bisey olmadı.Ben hastanede kurtarın beni diye çığlıklar atıyorum artık.esim beni sakinleştirmeye çalışıyor.Eve geldik esyalarımı topladım.Annemi aramama izin vermiyolar.kayınpeder geldi itin önüne ekmek atar gibi kusura bakma dedi defoldu.kaynana yagcılıga başladı annemlere söylemiyim diye.Babamı abilerimi annem zor tutuo tabi istanbulda.babam gelcek gebertcek bunları.nyse ben dogumu istanbulda yapmak icin annemlere geldim.Eşimle iyidik o aralar.o Tunceliye geri döndü.Dogum yaptm kızım oldu.kaynanamlar kız doğurdum diye cocugun yüzüne bile bakmadılar.Eşim bile erkek erkek diye tutturuyordu.Anlayacagınz son derece gerikafalı bir aileye çattım.Şuan istanbuldayım.Burada çal8sıyorum.Ama eşimden ailesinden çok soğudum.ailesinden nefret ediyorum zaten.Büyüler yaptılar zehirlemeye kalktılar yetmedi.Ben bunları hakedecek hicbrsey yapmamışken onlara.kafamı kurcalayan boşanma fikrinden kurtulamıyorum.çnkü eşim tunceliye taşınalım diye baskı yapıyor hala bana.Hep kandırdı degişcem dedi ama nerdee ? Kızım için katlanıyorum.Zaten çocuk istemiyorken hamile kaldım.Çok sükür iyi ki de yavrum var diyorum.Ama inanın 5 yılda bıktım herseyden.kusura bakmayın biraz uzun oldu.Okuyanlara teşekkür ediyorum şimdiden.
Merhaba hanımlar.Aranıza bugün katıldım.kk yı severek takip ediyorum.Kimisi dertlerini anlatıyor, kimisi sorularına cevap buluyor.Herkes çok cana yakın.Bende size bir derdimi belki de bir çok derdimi anlatacağım.Bundan 6 yıl önce üniversitedeyken eşimle tanıştım.kendisi tunceli li.benden 4 yaş büyük.bir arkadaş vesilesiyle tanıştık.onu tanıdığımda o kadar cana yakın, o kadar sevecendi ki.Neyse benim okul bitti.Evlenmeye karar verdik.ailem istanbulda.Düğünü burada yaptık.Ama eşim bana bir sart koşmuştu.Tunceliye gelin gidecektim.orada oturacaktık.Bende kabul ettim.Basıma geleceklerden habersiz.4 görümcem 3 kaynım var.Hepsi ayrı yerlerde oturuyor.kaynanam ve kayınpeder o kadar soğuk geçimsiz tiplerdi ki hicbirşeye karışmadılar zaten.esimle birlikte yaptık herseyi.yeni esyalarım tunceliye gitti.Tuncelinin bir köyüne gidecektim.neyse ailemle vedalastım.Tunceliye geldim.Geldigim yer Tuncelinin alevi köylerinden bir köy.ailesi de alevi zaten.bizde alevilik yok.kaynanamlarda üst katımda oturacaklar.köy sehire göre o kadar ilkel geldi ki bana agladm hüngr hüngr.Kaynanam daha ilk günden yapmadığını bırakmadı.eve bi geldik ne yemek var ne malzeme.hic birsey yok.ev görmeye gelen köylüler bi garip.hatta kapıma koltuklarımın arkalarına domuz yagı sürenler mi dersiniz batıl inanc mı dersiniz herbişey var hepsinde.Kayınpederim daha 3 aylık evliyim bana hakaret etmelere basladı.ağıza alınmycak küfürler savurdu.evlendiğim adam kahveden cıkmazdı.ben anasının babasının hakaretlerini dinlerdim gecelere kadar.bir keresinde annemi aradım.ağlıyorum tabi.kaynanam iceri bi girdi telefonu duvara caldı.saçımdan tuttu itti beni.Sen misin beni iten bende o sinirle evin altını üstüne getirdim.kovdum onu evden.esim geldi gitti anasının yanına ben evde kafayı yiyorum.sırf istenmeyen gelin olduğum için beni dövmeye kalktılar.kocam olcak adam hep karsıda izledi.3 aylık hamileyim.Kaynanamlarda yemek yiycektik.ben sofrayı kuruyorum.tabi yorgunluktan ölcem.köpek gibi çalıştırıyorlar.Dedim ki kaynanaya anne ben yoruldum sen devam et.kayın peder bi kalktı.Sen sultan m8sın.çalışcaksın tabi diye.Bende açtım ağzımı yumdum gözümü.ben buraya hizmetcilige gelmedim.haddinizi bilin dedim.pislik beni bi itti,sobanın üstüne düştüm.kaynarsular yere döküldü.kulağm felan hep yandı.bizimki alttan geldi acile götürdü merkez hastanesine.Dedim hersey bitti.Allahtan bebege bisey olmadı.Ben hastanede kurtarın beni diye çığlıklar atıyorum artık.esim beni sakinleştirmeye çalışıyor.Eve geldik esyalarımı topladım.Annemi aramama izin vermiyolar.kayınpeder geldi itin önüne ekmek atar gibi kusura bakma dedi defoldu.kaynana yagcılıga başladı annemlere söylemiyim diye.Babamı abilerimi annem zor tutuo tabi istanbulda.babam gelcek gebertcek bunları.nyse ben dogumu istanbulda yapmak icin annemlere geldim.Eşimle iyidik o aralar.o Tunceliye geri döndü.Dogum yaptm kızım oldu.kaynanamlar kız doğurdum diye cocugun yüzüne bile bakmadılar.Eşim bile erkek erkek diye tutturuyordu.Anlayacagınz son derece gerikafalı bir aileye çattım.Şuan istanbuldayım.Burada çal8sıyorum.Ama eşimden ailesinden çok soğudum.ailesinden nefret ediyorum zaten.Büyüler yaptılar zehirlemeye kalktılar yetmedi.Ben bunları hakedecek hicbrsey yapmamışken onlara.kafamı kurcalayan boşanma fikrinden kurtulamıyorum.çnkü eşim tunceliye taşınalım diye baskı yapıyor hala bana.Hep kandırdı degişcem dedi ama nerdee ? Kızım için katlanıyorum.Zaten çocuk istemiyorken hamile kaldım.Çok sükür iyi ki de yavrum var diyorum.Ama inanın 5 yılda bıktım herseyden.kusura bakmayın biraz uzun oldu.Okuyanlara teşekkür ediyorum şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?