Hiç bir kadın böyle bir evliliği haketmez !

sizin yazdıklarınızı okuyunca canan tan ın piraye isimli kitabı geldi aklıma

allah yardımcınızolsun

Of bu ne ya nasil dayandin bu kadar eziyete
Esin sana destek olsaydi ailesine ezdirmezdi canim onlardan da esinden de sana hayir yok arkana bakmadan kac kurtul derim...

valla iyi bile dayanmışsın sana böyle davranmalarına izin eşin nasıl izin veriyo ki? eşin istanbulda kalırsa iyi tunceliye dönelim derse gitme bence

bu nasıl bir zihniyettir ya iyi sabretmişşin sen 5 yıl, bunları okuyunca herşeye binlerce şükür ediyorum gerçekten. bence de boşan bir an önce ilerde kızına da el atarlar, töre cinayeti falan
buradan genç kızlarımıza örnek olsun işte, iyice tanımadan evlenmemek lazım, çoğu kişi şu zihniyette ailesiyle evlenmiyorum ya eşim iyi diyolar, alın size eşin ailesi !!!

Ah canım.sabrede sabrede sabır küpü oldum.Köy yerinde bile o insanlara rezil oldum bunun ailesi yüzünden.Eşim hep tuttu yalvardi gitme dedi.sabır değilde saçma bir merhamet duygusuydu sanırım benimki.Ama asla ve asla dönmem o dağın tepesine.yavruma yazık.

Kızın için de üzülme, babası çok düşünüyorsa kızını gelir karısıyla kızıyla yaşar İstanbul'da. Yok ben Tunceli'den vazgeçmem diyorsa yapacak bişey yok, kızına kötülüğü o yapmış oluyor. Senin bir kabahatin yok vicdanın rahat olmalı bu anlamda.

Kusura bakma ama bazı kadınlar hak ediyor. Madem aileniz arkanızda neden sizi 3 aylık hamileyken sobaya ittiğinde boşanmadınız? Böyle adamlara izin veren, çilemdir çekerim deyip tepenize çıkaran sizsiniz. Canınızı sokakta mı buldunuz?

Cok uzuldum yaa. Bence tekrar ayni hatayi yapip oraya geri donmeyin. İnsanliktan anlamayan o kisilerin yaninda huzur bulamazsiniz. Size kotu davranan kotu soz kullanan kisiler sizin cocugunuzada heleki KIZ oldugu icin daha cok itip kakarlar yazik yani kucugun ne sucu var daha iyi ortamlarda buyusun sevginin sefkatin icerisinde. Babasini seviyodur haliyle cunku iyiyi kotuyu ayirt etcek yasta degil. Burda is size dusuyor bencr. İyi dusunun

Çok sağolun.Annemlerin boşan demekten dillerinde tüy bitti.Çok istiyorum bende boşanmayı.Ama kızım benden daha çok düşkün babaya.onun omzunda uyur geceleri.ne yapacağımı bilmiyorum.sanırım en hayırlısı boşanmak.eşim ailesine bitiyor çünkü birde ırkçılık gibi birşeyleri var.insan dışlıyorlar resmen.

Bu yoruma sonuna kadar katılıyorum,çok iğrenç insanlarmış affedersiniz de
Ve aynen öyle çocuğunuz siz mutlu olursanız olur,iyi düşünün bence

Bence birdaha o insanlarla karşılaşmayın bile!!! Yapmadıkları kalmamış size.. Boşanmak istemiyorum diyorsanızda istanbuldan ayrılmayın sakın eşiniz kabul etmezsede yolverin gitsin. Yavrunuzada yazık olur oraya giderseniz .Allah yardımcınız olsun

Bazı kadınlar hakediyor.ben mi hakediyorum mesela ?????? Konuyu yahut yorumları iyi oku öyle yorum yap lütfen.bunu dünyanın en basit kadını dahi hhaketmez.ayrıca para yok pul yoktu cebimde ben hamile hamile nasıl gideyim baba evine.eşim itmedi kaynım itti sobaya.Benim yasadıklarımi anca ben bilirim.Bunu hakedecek birseyde yapmadm emin ol

yavrunuza yazık tabi ama lütfen boşanma fikrinizi gözden geçirin böylesi çok daha iyi olacak emin olun..çok iyi bir eşsiniz siz helal olsun..

yavrunuza yazık tabi ama lütfen boşanma fikrinizi gözden geçirin böylesi çok daha iyi olacak emin olun..çok iyi bir eşsiniz siz helal olsun..

Sağol canm.Ya ben ile kızım.yada o pislik ailesi.son tercih hakkı var.Yarın konuşcacağım kendisiyle.Öldürseler gitmem o kaynananın kayınpederin yanına.Ben yavrumu sokakta bulmadm.eşimi bile silerim kızım için.Benim yavrum o köyde ne yapar.nasıl yetişir.

bende boşan dicem ama hakkında hayırlısı olsun.
emin ol eşin değişmeyecek sadece bunu bil ona göre karar ver bence

Tabii ki kız çocuğu özellikle daha düşkün olur babaya. Zaten babasıyla hiçbir zaman irtibatını koparmayın. Dünyanın en öküz kocası da olsa afedersiniz kızınızın babası sonuçta. Kızınızın ona düşkün olduğu kadar o da kızına düşkünse gelir adam gibi ailesinin başında durur. Boşuna kendinizi üzmeyin çekeceğiniz kadar çekmişsiniz şimdi iş tamamen kocanıza düşüyor. Bütün sorumluluk ona ait. Kızınıza böyle bi kötülüğü yapmaz umarım yani Tunceli'de yaşamaz beyefendi. Allah'ım ya hem suçlular hem güçlü, sizin bi suçunuz olmadığı halde yine üzülen tasalanan sizsiniz. Çok üzüldüm durumunuza gerçekten. Dediğim gibi gelir yaşar sizinle ya da boşanırsınız bu kadar basit.

Canim yerden göge kadar haklisin.. Sakin tunceliye dönme oraya döndügünde esin kahveye ailesi tepene.. Kizin icin esine son bir sans vermek istiyorsanda bu senin istedigin sehirde olsun,sende bunu sart Kos,Kabul ederse ailesinden uzak belki hersey cok güzel Olur. Kabul etmezse ayni seyleri ustelik kizinin gözleri önünde yasamak istermisin.

bakın ben kesinlikle şunu söyleyebilirim sizin eşiniz eğer kayınvalideniz ve pederiniz size bunları yaparken alık alık bakabildiyse onda da vicdan yok demektir..siz neden boşanmamakta diretiyosunuz ? bende boşanmış aile çocuğuyum ve hiçbir zorluk yaşamadım ben..annem kardeşimi ve beni öyle sevdi ki babama hiç ihtiyaç duymadım..bir baba vardı ama sadece babaydı..inanın annenin verdiği sevgi yeter bir çocuk için..tabi böyle sağlıksız evliliklerin sonrası için söylüyorum bunları..benim babam benim annem sırf boşansın gitsin diye eve ayakkabıyla girip ''sen bu evin hizmetçisisin ben pisleticem sen temizliceksin'' tüp bitti dediğinde anneme cevap ''zıkkım ye'' ..dediğini hatırlarım..sizin çocuğunuz kim bilir neleri duyacak..o baba ona sağlıklı bir sevgi veremez..bundan emin olun..ve ikna olmayın sözlerine..lütfen çok iyi düşünün..boşanmak bir başlangıç olabilir sizin için..çünkü bir gün yine mutlaka o aileyle yüz göz olmak zorunda kalacaksınız..ben buna eminim..

Eşim eskiye nazaran biraz daha iyi ama, dağlar bile yer degiştirir ama huylu huyundan vazgeçmez.Sorumsuzun önde gideni kendisi.Istanbul pakladı biraz onu Tunceli de ailesi allem eder kallem eder eşimde vurdum duymaz afedersiniz odun olurdu resmen.ben basıma gelecekleri biliyorum zaten.Asla gitmem oraya.o seytanlar bana bircok kötülük yaptılar.Benim meleğime kim bilir neler yaparlar.Allah korusum.

Haklısın tabi canım.Ben ve benim ailem babam yeter benim evladıma.Annem ile babam öğretmen zaten.Onlarda doğu da görev yapmış dogu insanlarını çok seven insanlar ama.ne böylesi insanlar gördük ne de duyduk diyolar.Benim cattığım musibet çok fena.Allah hayırlısını nasip etsin.yarın konuşacagm inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…