Hiç bir kadın bu hakareti haketmez

Bu laf ağzından çıkarken hiç yüzü de mi kızarmadı eniştenin ya?

Çok doğal ve rahat bir şekilde söyledi elinde telefonla uğraşıyordu söylerken telefon dan başını bile kaldirmadi

Özet ve kısa gecicem.
Dün teyzemlere gittik esimle teyzem 40 yaşında olmasına rağmen çok güzel ve bakimli bir kadındır.
19 yaşında bir kızı var. Kızına işyerinden kim olduğunu bilmediği biri hergün çikolata koyuyormus masasına.
Dünde bize anlatılırken teyzem kiskanmis olmalı.. eşine dedi ki keşke sende böyle sürprizler yapsan..

Çok ama çok özür dilerim eşinin kurduğu cümle için.afedersiniz.dedigi cümle şu
g... kılı agarmis hala böyle şeyler bekliyorsun teyzem ve biz şok. Bir erkek nasıl başkasının önünde eşini bu şekilde rencide eder.

Demem oki hiç bir kadın bu kadar aşağılayıcı bir hakareti hak etmez.
Teyze kocasını tanımıyor mu?Bu söz bile bile lades olmuş sanki başkalarının yanında deyince kocası böyle bir cevap vermiş tahmin edebilirdi.

Teyze kocasını tanımıyor mu?Bu söz bile bile lades olmuş sanki başkalarının yanında deyince kocası böyle bir cevap vermiş tahmin edebilirdi.

Bilmedim böyle birşey diycemi tahmin etseydim asla kullanmazdim.sizin yanımızda dedi.
Birşey söylerde ruhumu okşar belki dedi.
Burdan sunu anladım teyzem gerçekten sevilmeye ve ilgiye ihtiyaç duyuyordu.

Bilmedim böyle birşey diycemi tahmin etseydim asla kullanmazdim.sizin yanımızda dedi.
Birşey söylerse ruhumu okşar belki dedi.
Burdan sunu anladım teyzem gerçekten sevilmeye ve ilgiye ihtiyaç duyuyordu.
Çok ayıp etmiş gerçekten kaç senelik birliktelik dil işte kemiği yok.

ama napim bunalima giriyorum surekli 40 yas kadinlarina laf ediyorlar
ozellikle yaziyorum
yakinda pankart acicam 40 yas kadini da guzeldir diye :KK70::KK70: sadece yastan vurduklarinda yaziyorum , yazmaya devam edicem , herkesin beynine kazinsin 40 yas kadini genctir guzeldir
Dur yaa triplere giricem şimdi bende :D bende 33 yaşındayım ama herkes 25 falan sanıyor. Allahtan bu zamanda gençler çok abartı makyaj falan yapiyor. Insanın yaşını göremiyorsun:D

Enişde baya dengesiz...
Ama bu lafi kadinlar arasinda cok duydum. Cocukken anlamazdım... ama o gün geldi catdi ve ağlayarak anladim... beyazlayan sirf kafadaki sac değilmiş....
Bu aci günü 28 yaşında yaşadım ben :)

Back
X