Hiç bir kadın bu hakareti haketmez

Çocuğum olsaydı diyebilirdim ama simdi cocuk yapinca cokucem kesin. Malum 33 yıl gez toz keyif yap bünye alışık değil:KK70: birden çok fazla yüklenicem :KK70:
yok canım . çökmeyen çökmüyor
çok şükür ben de 40 yaşındayım ama yaşımı duyanlar şok oluyor . görünüşüm ile yaşım uyumsuz .
3 çocuk annesiyim . çok şükür . Allah isteyene versin inşallah

Enişde baya dengesiz...
Ama bu lafi kadinlar arasinda cok duydum. Cocukken anlamazdım... ama o gün geldi catdi ve ağlayarak anladim... beyazlayan sirf kafadaki sac değilmiş....
Bu aci günü 28 yaşında yaşadım ben :)

Tabiki hayatın gerçekleri bunlar ama ne olursa olsun bir kadın hak etmez böylesine
Gururunun incinmesini

Tabiki hayatın gerçekleri bunlar ama ne olursa olsun bir kadın hak etmez böylesine
Gururunun incinmesini

Enişte zaten dangalaklikda halay başı.
Böyle bir lafi insan karısına karşı ağzına almaz. Kadinin şeyini konu yapmak baya baya gereksiz yani

2 sene suruyor o cokus , vucut 2 denede tooarlayip eski haline donuyor merak etme :)
2 sene çok ya. Ben daha zayıf anne olup instagram bikinili bebekli foto atmalıyım:D
yok canım . çökmeyen çökmüyor
çok şükür ben de 40 yaşındayım ama yaşımı duyanlar şok oluyor . görünüşüm ile yaşım uyumsuz .
3 çocuk annesiyim . çok şükür . Allah isteyene versin inşallah
Amin canım mashAllah sana ♡ InshAllah banada öyle nasip olur. Benim halalarda kiloluymış gencken. Cocuk yapan zayıf genç kız gibi olmus. Annem bana hep kızar deli gene halalarına çektin diye. InshAllah o yöndende cekmisimdir:D

Teyzemin cevabı aynen şu oldu ben oyleysem sende 50 yasindasin ama kızın gibi duruyorum yaninda

İyi cevapmış..
Öküz enişteye bu yol su olarak döner bence.. Bir daha düşünmeden konuşmaz..

bence hicbir kadin boyle kendisine "erkek" denen canlilarla evlenmemeli

hicbir kadin boyle "erkek"ler yetistirmemeli

hicbir kadin kendisine soylenen bu sozun altinda kalmamali..

ayrica 40 yasinda bir kadin olarak gayet de genc ve guzelim belirtmeden gecemedim :halay:

ayyy kız bne yazdım sandım 43 yaşında halaaaa güzelimm

hahaha :KK54:

Özet ve kısa gecicem.
Dün teyzemlere gittik esimle teyzem 40 yaşında olmasına rağmen çok güzel ve bakimli bir kadındır.
19 yaşında bir kızı var. Kızına işyerinden kim olduğunu bilmediği biri hergün çikolata koyuyormus masasına.
Dünde bize anlatılırken teyzem kiskanmis olmalı.. eşine dedi ki keşke sende böyle sürprizler yapsan..

Çok ama çok özür dilerim eşinin kurduğu cümle için.afedersiniz.dedigi cümle şu
g... kılı agarmis hala böyle şeyler bekliyorsun teyzem ve biz şok. Bir erkek nasıl başkasının önünde eşini bu şekilde rencide eder.

Demem oki hiç bir kadın bu kadar aşağılayıcı bir hakareti hak etmez.

o enişteyi yılın öküzü ilan edelim bence

Demekki ona göre yanlış kadına yapılan incelik.
Böyle düşünüyor olsa kızına yapılan süprize de tepki verirdi. Ya da şöyle söyleyeyim gizli hayran için tepkisi ne oldu ?
Anlattığınız gibi kaba biriyse bu durumdan rahatsız olurdu.

Enişde baya dengesiz...
Ama bu lafi kadinlar arasinda cok duydum. Cocukken anlamazdım... ama o gün geldi catdi ve ağlayarak anladim... beyazlayan sirf kafadaki sac değilmiş....
Bu aci günü 28 yaşında yaşadım ben :)
Agariyor mu gerçekten ya :KK45:

ama napim bunalima giriyorum surekli 40 yas kadinlarina laf ediyorlar
ozellikle yaziyorum
yakinda pankart acicam 40 yas kadini da guzeldir diye :KK70::KK70: sadece yastan vurduklarinda yaziyorum , yazmaya devam edicem , herkesin beynine kazinsin 40 yas kadini genctir guzeldir
Bos ver tatlim, hayat 40 indan sonra baslar :)))

Buarada teyzen keske deseydi senin nerelerinin kili agardida herkesin yaninda soletme beni diye :)))

2 sene suruyor o cokus , vucut 2 denede tooarlayip eski haline donuyor merak etme :)

Katılıyorum. Doktorlar boşuna 2 sene demiyormuş.
Gerçi ben çalışmaya başlayınca süreç hızlandı 1 senede toparlandım ama saçlarım öyle demiyor.. :KK48:

O değil de acayip bir merak benimki bu kız masasına bırakılan çikolatayı ne yapıyormuş alıp yiyor mu?
Ya sevmediği pis bir tip bırakıyorsa? :olamaz:

Vay öküz herif vay.
Milletin içinde yapmasından geçtim, baş başayken bile böyle bir patavatsızlık yapılmamalı.

Böyle düşünüyor olsa kızına yapılan süprize de tepki verirdi. Ya da şöyle söyleyeyim gizli hayran için tepkisi ne oldu ?
Anlattığınız gibi kaba biriyse bu durumdan rahatsız olurdu.

Herhangi bir tepki vermemiş sanırım olsaydı öyle bi durum tepkisini yanimizda devam ettirirdi diye düşünüyorum.

Back
X