- 13 Haziran 2008
- 891
- 7
- 643
- 40
- Konu Sahibi green olive
-
mrb arkadaşım bende de adet düzensizliği var 40-50 günde bir oluyorum aynı durumdanız yani, bende 2 yıllık evliyim iki kez düşük yaptım kan pıhtılaşması sebebiyle , ben normalde bir ay sonra korunmayı bırakacaktım (ilaç kullanmıyorum) ama halen adet olamadım 48 gün oldu iyice strese giriyor insan birde 2 kilo aldım fazladan
adet düzensizliklerinin yüzde 8 hiç bir neden olmadan oluyor yani herşey sağıklı sürekli düzensizlik yaşanıyor malesef bunada bişey yapılamıyor gebeliktede öyle kısırlığında yüzde beşi herşey normal her iki bireyde sağlıklı ama gebe kalınamıyor en kötüsüde neden yokken çıkan sorunlar herhalde
burda doktor ismi ve yerini versem serbestmi arkadaşlar yoksa yasakmı
Canım bende senin gibi gitmediğim dr kalmadı bekarlığımda...evlendim yine düzensizlik devam etti...3 sene sonra öğrendiğm ki anne olamıyacakmışım...farklı dr araştır...hiç birine güvenme..
canım yokturdur heralde.çünkü herkes öneriyor birbirine.
tamam Ozaman Sağolun Niye Verdin Isim Derlerse Yabangülüm Ver Dedi Derima.s.
Izmirde Irenbe Tüp Bebek Merkezinde Kadın Doğum Uzmanı Dilek Hanım Var Bence çok Iyi Ve Bilgili Bir Doktor Tavsiye Ederim
Canimin Içi Nerdedir Bu Irenbe??
KIZLAR MERHABA
Ben bildim bileli adet düzensizliği yaşıyorum. doktora giderdim işlemler yapılırdı doktor hiç bir problemin yok der düzenliyici verirdi. evlendim elle de muayene ettiler hormonlarıma baktılar yine birşey yok dediler.
Ama bir şeyim yoksa neden düzenli gelmiyor. fisfisfis 8 aydır korunmuyoruz birşeyde olmuyor. Doktorlara güvenmiyorum diyeceğim ama gitmediğim doktor kalmadı??senağlama
bu problemi yaşayıpta çözüme ulaşan arkadaşlarımız varmı??
yada böyle bir problemi çözecek doktor varmı izmirde??
bi çare arıyorum
yardıma ihtiyacım var senağlama senağlama senağlama senağlama
canım geçmiş olsun öncelikle....ben senelerdir bu adet düzensizliğini yaşıyorum.3 ayda bir adet gördüğümde oluyor.prof.da gittim hormon testleride yapıldı.gerek elle gerek ulturosonlada bakıldı hiç bir problem yok dendi.bu arad hamilede kaldım(fakat başka nedenlerden)düşük yaptım.ensonunda sorunun tiroidlerden kaynaklandığı keşfedildi.bu testi jinekologlarda yapıyo ama sana tavsiyem birde endokrin uzmanına görün.onlar ufak farkları daha çabuk farkediyorlar..
canım Bana Yapılmadık Test Kalmadı...yıllar Sonra Teşhis Koydular Allah Cezasınıımı Karart Versin Bu Dr.hayattı...başka Bir Dr Anladı Ve Sonra Birkaç Dr Aynı Teşhisi Koydu Farklı Dr Git Amerikan Hastanesini öneririm...kesinlikle Ihmal Etme
kullanım Biçimleri :
çay Hazırlamak : Yarım Tatlı Kaşığı Kurutulmuş Ve Ince Kıyılmış Bitki, Orta Boy Bir Su Bardağı Dolusu Kaynar Suyla Haşlanır Ve Demlenmesi Için 5-6 Dakika Kadar Beklendikten Sonra Süzülür. Günde 2-3 Bardak Içilir.
Banyo Katkısı : Bir Tam Banyo Için 5-6 Avuç Dolusu Taze Bitki Veya 200g Kurutulmuş Bitki, Gece Boyunca Soğuk Suda Bekletilir. Ertesi Gün, Kaynama Derecesine Kadar ısıtılır Ve Demlenmesi Için 5-6 Dakika Bekledikten Sonra Süzülür Ve Banyo Suyuna Eklenir.
Bitki Lapa Kompresi : Yeterince Taze Bitki Iyice Yıkanır, Bir Tahta Tablanın üstünde Merdane Ile Iyice Ezilir Ve Hasta Bölgeye Uygulanır..
CANIM ENDOKRİN UZMANI NEDİR İLK DEFA DUYUYORUM a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?