• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç bir şey demeden, bir sabah ayrı yönlere gitmek..

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
sessiz sedasız bir ilişkinin bitmesi sizce nedir kızlar? Bir sabah uyanıyorsunuz ve bir daha birbirinizi aramıyorsunuz. o aramayınca sizde gurur yapıyor hiç aramıyorsunuz. Doktor bu ne????

İlişki derken nasıl bir ilişki mesela ne kadar sürmüş aşk varmıymış bunlar hep önemli tabi

Takılmacalı bir ilişki değil desem, yani ciddiyetsizlik var diyemediğimiz bir durum. Sadece karşı taraf kuruntu yapan, dengesiz bir kişilik. Bir gün sesi çıkarmı yoksa böle ebediyen susar mı?

Aşk var, sadece anlaşmadığını idda eden bir taraf var. Ama bir kaç kez pişman olup tekrar gelen tarafta o. Ama bu sessiz vedadan bir hafta önce. Seni seviyorum ama bazı hareketlerin bendeki değerini zedeliyor demiş biridir aynı zamanda.

sessiz sedasız bir ilişkinin bitmesi sizce nedir kızlar? Bir sabah uyanıyorsunuz ve bir daha birbirinizi aramıyorsunuz. o aramayınca sizde gurur yapıyor hiç aramıyorsunuz. Doktor bu ne????

Eski konularınızı açın ve bir bakın isterseniz. Gerçekten ortada hiç bir şey yokken mi bitmiş. Hiç aramamanızın bir başlangıç zamanı olabilir. Bu bir sabah olabilir. Ama o sabahın bir önceki akşamıi haftası, ayı, 6 ayı var. İlişkinizin bitmesinin çok geçerli sebepleri var.

Takılmacalı bir ilişki değil desem, yani ciddiyetsizlik var diyemediğimiz bir durum. Sadece karşı taraf kuruntu yapan, dengesiz bir kişilik. Bir gün sesi çıkarmı yoksa böle ebediyen susar mı?

Seni hatırladım. Farkında değil misin? Adam sana iyilik etmiş. Lütfen tamamen hayatından çıkar onu. Bak sonra işler sarpa sarıyo başına bela alıyosun anca. Yol yakınken bitir kafanda.

bilmem. Bir önceki gece ufak bir tartışma sonrası kimseden ses çıkmadı işte. İlişki boka sarmıştıda sessiz sedasız bir şey demeden farklı yollara gitmek neydi bilemedim. Ben bir şey desem m?

mumkun ve olagan bir durum. üzerinde durulacak bir ilişki degilmiş... yoluına devam et.

bilmem. Bir önceki gece ufak bir tartışma sonrası kimseden ses çıkmadı işte. İlişki boka sarmıştıda sessiz sedasız bir şey demeden farklı yollara gitmek neydi bilemedim. Ben bir şey desem m?

Ne diyeceksiniz ki? Sizi bu adamla uyumlu değilsiniz. Bu adamla yapamazsınız. O yüzden temiz bir bitiş en iyisi. Bence yolunuza bakın.

Hayatınızda kalmak isteyen insan bir yolunu bulur. Onu sevdiğinizi bildiği halde birşey yapmıyorsa siz de bir şey yapmayın.

valla ilişkinizin öncesini, birikmiş bir öfke var mı yok mu bilmiyorum ama durduk yere böyle bişey olsa ben de gurur yapıyım ben de aramıyım demem yani, sonuçta iletişim kurmadan susup oturarak iyi ya da kötü bir yere varılamaz, bitecekse de konuşulur devam edecekse de..

valla ilişkinizin öncesini, birikmiş bir öfke var mı yok mu bilmiyorum ama durduk yere böyle bişey olsa ben de gurur yapıyım ben de aramıyım demem yani, sonuçta iletişim kurmadan susup oturarak iyi ya da kötü bir yere varılamaz, bitecekse de konuşulur devam edecekse de..

Chessçim, adam benden önce sen nasıl yüzdün diye kıskançlık yapabilecek seviyede psikopat bir adam. Arkadaş burda romantik romantik yazınca sanıyorsun ki tatlı bir inatlaşma olmuş. Konu sahibinin başına talih kuşu konmuş ama haberi yok. Kurtulsun bu adamdan.

Ya ne güzel işte hasta adam bırakmış sizi
dayak yediginiz sürekli baskı gördüğünüz günleri mi ozluyorsunuz yoksa
biz evlilikte ki şiddet için uğraşıyoruz bir de flört şiddeti görüp de Susan genç kadinlar çıktı
gerçekten niye sevmiyorsunuz kendinizi
hayatınızda erkek olmadan düzgün yaşamak size niye bu kadar zor

Ya ne güzel işte hasta adam bırakmış sizi
dayak yediginiz sürekli baskı gördüğünüz günleri mi ozluyorsunuz yoksa
biz evlilikte ki şiddet için uğraşıyoruz bir de flört şiddeti görüp de Susan genç kadinlar çıktı
gerçekten niye sevmiyorsunuz kendinizi
hayatınızda erkek olmadan düzgün yaşamak size niye bu kadar zor

Yok artık bir de dayak da mı var? Ben sadece psikopat kıskançlık konularını hatırlamıştım.

Back
X