Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sessiz sedasız bir ilişkinin bitmesi sizce nedir kızlar? Bir sabah uyanıyorsunuz ve bir daha birbirinizi aramıyorsunuz. o aramayınca sizde gurur yapıyor hiç aramıyorsunuz. Doktor bu ne????
Takılmacalı bir ilişki değil desem, yani ciddiyetsizlik var diyemediğimiz bir durum. Sadece karşı taraf kuruntu yapan, dengesiz bir kişilik. Bir gün sesi çıkarmı yoksa böle ebediyen susar mı?
mumkun ve olagan bir durum. üzerinde durulacak bir ilişki degilmiş... yoluına devam et.sessiz sedasız bir ilişkinin bitmesi sizce nedir kızlar? Bir sabah uyanıyorsunuz ve bir daha birbirinizi aramıyorsunuz. o aramayınca sizde gurur yapıyor hiç aramıyorsunuz. Doktor bu ne????
bilmem. Bir önceki gece ufak bir tartışma sonrası kimseden ses çıkmadı işte. İlişki boka sarmıştıda sessiz sedasız bir şey demeden farklı yollara gitmek neydi bilemedim. Ben bir şey desem m?
dengesiz bir kişilik.
sessiz sedasız bir ilişkinin bitmesi sizce nedir kızlar? Bir sabah uyanıyorsunuz ve bir daha birbirinizi aramıyorsunuz. o aramayınca sizde gurur yapıyor hiç aramıyorsunuz. Doktor bu ne????
valla ilişkinizin öncesini, birikmiş bir öfke var mı yok mu bilmiyorum ama durduk yere böyle bişey olsa ben de gurur yapıyım ben de aramıyım demem yani, sonuçta iletişim kurmadan susup oturarak iyi ya da kötü bir yere varılamaz, bitecekse de konuşulur devam edecekse de..
Ya ne güzel işte hasta adam bırakmış sizi
dayak yediginiz sürekli baskı gördüğünüz günleri mi ozluyorsunuz yoksa
biz evlilikte ki şiddet için uğraşıyoruz bir de flört şiddeti görüp de Susan genç kadinlar çıktı
gerçekten niye sevmiyorsunuz kendinizi
hayatınızda erkek olmadan düzgün yaşamak size niye bu kadar zor
Yok artık bir de dayak da mı var? Ben sadece psikopat kıskançlık konularını hatırlamıştım.