Ben kendi öz ailemden pek bir şey görmediğim için bana gayet normal geliyor . Okuturken yaptıkları harcamaları bile istediler . İşe başladığımdan beri de babam benim yanımda elini cebine atmadı . Maddi olarak sürekli benden beklenti içindeydi. Hala da öyle .
Ben de çocukları bakıcıya bırakırken aynını düşündüm ve çok üzüldüm . Arkadaşların anneleri vs hep kanatlarını gerdi üstüne . Ama ben onu yaşamadım .
Eşim tarafı da aynıydı . Şimdi yeri geldikçe söylüyorum. Çocuklar büyüdü , bakıcı dönemleri bitti gitti .
Yaşlanınca size yakına taşınırız dedi kayınvalidem geçen yıl , niye dedim ; ihtiyacımız olacak yaşlanıyoruz vs dedi ben de benim de size ihtiyacım vardı 5 yıl önce . Aman dizim , aman bacağım aman kocam dedi kimse gelmedi . Hatta doğururken bana mı sordunuz dediniz . Şimdi nasıl benden iyilik beklersiniz ki dedim . Şok oldu kadın . Nasıl kindarsın dedi . Ben de yok asla kindar değilim , almadan vermek Allah’a mahsus. Ben sizden ne gördüysem o dedim .
Ha yarın bir gün yaşlanır bana muhtaç olursa ki Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin, Allah rızası için elimden geleni yaparım . Ama söylemek çok hoşuma gitti. İçim soğudu .
Size tavsiyem olabildiğince uzağa taşının . Hep uzak durun .