• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç bir şey eskisi gibi değil. Özlüyorum..

Siz mutsuz olmak için kendinizi motive ediyorsunuz. Varoluşunuzun temeline mağdur olmayı koymuşsunuz vazgeçemiyorsunuz siz bilirsiniz böyle devam edin. Eş ailene kim yav, kapatırsın kapını üç aramalarının sadece birini açarsın cenaze bayram dışında kapılarını çalmazsın bitti gitti. Ama yooook siz ille de sizi sevsinler ilgi para versinler istiyorsunuz. E vermiyor insanlar napıcaksınız. Ömür boyu sızlanacak mısınız. Hele o aldığım eşyalar başka eve uymayacak masraf kapısı olacak lafınıza inanamıyorum. Benim gelir durumum ülke şartlarında gayet iyi buna rağmen perdelerim eski ev göre yapıldığı için şu an kısa ve dar kalıyor hiç iplemiyorum. Hayatta herşey istediğim gibi olsun olmazsa kahrolurum diyorsunuz siz. Eşinize acıdım ruh emici insan soyundansınız siz
Evet ruh emici soyundan geliyorum size bol pozitiflikler :)

Bence insanın hayatında zor bir döngüsü oluyor. 28-30 gibi böyle şeylerle karşılaşıyor.
Bebek için aceleye gerek yok. Önce düzeni oturtmaya bakın.
İnşallah iş düzene girer. O kadar stres yapacak bir şey var mı? Sizin yanınıza da birini alırlar belki kısa bir süre içinde.
Kayınvalidenin sunduğu evi boşvereceksiniz. Gerekirse 1+1 eve geçip bir şekilde yoluna girecek.
Eşinle mutlu değil misin de boşanmayı düşünüyorsun. Kayınbaba istemese ne olacak o seni yok sayıyorsa sen de onu yok sayacaksın bu kadar.

Bence insanın hayatında zor bir döngüsü oluyor. 28-30 gibi böyle şeylerle karşılaşıyor.
Bebek için aceleye gerek yok. Önce düzeni oturtmaya bakın.
İnşallah iş düzene girer. O kadar stres yapacak bir şey var mı? Sizin yanınıza da birini alırlar belki kısa bir süre içinde.
Kayınvalidenin sunduğu evi boşvereceksiniz. Gerekirse 1+1 eve geçip bir şekilde yoluna girecek.
Eşinle mutlu değil misin de boşanmayı düşünüyorsun. Kayınbaba istemese ne olacak o seni yok sayıyorsa sen de onu yok sayacaksın bu kadar.
Teşekkür ederim samimi dönüşleriniz için. Kv ve kb ayrı o yüzden x2 sorun yaşıyoruz. Herkes ağzına geleni söylüyor kısaca. Pasif kaldığımız cok doğru baştan bu gücü onlara vermemeliydik sonradan toplamaya çalışıyoruz ama Buda bizi cok yıprattı. Eşimle cok mutluyuz bu sorunlar olmasa

Teşekkür ederim samimi dönüşleriniz için. Kv ve kb ayrı o yüzden x2 sorun yaşıyoruz. Herkes ağzına geleni söylüyor kısaca. Pasif kaldığımız cok doğru baştan bu gücü onlara vermemeliydik sonradan toplamaya çalışıyoruz ama Buda bizi cok yıprattı. Eşimle cok mutluyuz bu sorunlar olmasa

Bu sorunların üstesinden gelmek de evliliğe dahil.
Maalesef bizim toplumumuz da özellikle evliliğin ilk dönemleri sancılı geçiyor.
Eğer karı koca birbirine yaslanıp ailelere/çevreye karşı ortak bir dil/tavır benimserse ondan sonrası daha sağlam ilerliyor. Birlikte bertaraf etmek durumundasınız.

Back
X