Hiç bir şey yapasım gelmiyor.

Kuzum kendini asla kasma,bulunduğun ortamdan başka orta geç,odaları dolaş,hava al,kitap oku
sosyal faaliyetler içinde ol
eşinle paylaş,gündüz gez

Bunları ben de yaşadım. Hatta eskiden konu bile açmıştım. Ayda inşallah sonun benim gibi olmaz. Çok benziyosun eski halime :)
Ne biliyo musun bıkkınlık, mutsuz evlilik.
O an mutlu olabilirsin ama seni yaralayan büyük şeyler olduysa ve ailenden uzakta olmakta etkili tabii ki.. Mutsuz olunca eski hayatını özlüyosun..
Yani bu kadarı normal değil. Acilen kendine gel. Bu güzel yaşlarını böyle harcama. Ben çok üzülüyorum şimdi ne vardı da ayrılamadım sanki.. Bida 19 yaşında olucak mıyım.. Asla olamicam :/

ovvv ben dort aylik evliyken hergun dip kose temizlik yapardim... gece uyumasini ogrenmelisin oncelikle ece uyuki gunduz dinc ol cik disari alisveris yap temizlik malzemesi al kendine sabah uyan dusunu al sacini basini yap kendini disari at gel temizligin yemegin duzene ottuttur

Ders çalıştığım dönemlerde benzer bir uyku problemi yaşadım. Sabah 9'da yatıp öğlen 12'de zorla da olsa kalkın ve dışarı çıkın. Akşama kadar yorgunluktam öleceksiniz. İş yapın ya da. Aksam erken yatmak zorunda kalırsınız. Antidepresan çözüm değil. Başı ağrıyana bile veriyorlar artık maalesef..

Bir zamanlar bende sizin durumdaydım öğlene doğru yatıp gece kalkıyordum sonra sersem gibi oluyordum. Uyku düzeni gerçekten çok önemli önce onu halledin.
Mesela yarın hiç uyumayın dışarı çıkın , alışveriş yapın zamanınızı dışarıda harcayın aksamda bir güzel uyursunuz. 4 aylık evlilikte böyle depresif haller olur mu en güzel günlerinizdir , eşinizle ilgili sorunlarınız mı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…