- 12 Ağustos 2016
- 349
- 179
- 103
- 27
- Konu Sahibi just tonight
Uyku duzenim cok bozuldu kizlar. Sabah 8-9a kadar oturuyorum sonra bir yatiyorum taa aksam 9 gibi kalkiyorum. 1 haftadir ev isi bile yapasim gelmiyor, ha bugun yapicam diyorum gene kaliyor anca bulasiklari hallediyorum o kadar. Ev toz icinde, halinin ustu sigara kulu olmus hic icimden temizlik yapmak bile gelmiyor..
Sokaga cikiyim diyorum aman ya simdi kim giyincek sac bas yapicak zaten bir arkadasim bile yok kahve icmeye cagiricak konusucak diyip geri oturuyorum..
4 aylik evliyim ailem sehir disinda, 4 ay oldu bu sehire yerleseli kucuk bir yer bide hic arkadasim yok , butun gun evdeyim. Istanbulda ne guzel kapi basi arkadaslarim vardi sohbet, muhabbet hic eksik olmazdi. Kursa falanda gidiyordum ugrasim oluyordu. Herseyden bir bikkinlik var icimde suan sizce ne yapmam gerek?
Yine bu saat oldu uyumadim.
Doktora git demeyin gitmistim daha evvelden antidepresan veriyorlar hepten uyuyorum
Sizce depresyona falan mi giriyorum? Nasil bu ruh halinden cikabilirim?
Sokaga cikiyim diyorum aman ya simdi kim giyincek sac bas yapicak zaten bir arkadasim bile yok kahve icmeye cagiricak konusucak diyip geri oturuyorum..
4 aylik evliyim ailem sehir disinda, 4 ay oldu bu sehire yerleseli kucuk bir yer bide hic arkadasim yok , butun gun evdeyim. Istanbulda ne guzel kapi basi arkadaslarim vardi sohbet, muhabbet hic eksik olmazdi. Kursa falanda gidiyordum ugrasim oluyordu. Herseyden bir bikkinlik var icimde suan sizce ne yapmam gerek?
Yine bu saat oldu uyumadim.
Doktora git demeyin gitmistim daha evvelden antidepresan veriyorlar hepten uyuyorum

Sizce depresyona falan mi giriyorum? Nasil bu ruh halinden cikabilirim?