Hiç bir şey yapmadan bomboş geçen günlerim

sipsip52

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
876
631
303
İstanbul
Herkese merhaba ,
9 haftalık hamileyim, birde ufak bebeğim var 10 aylık onu emziriyorum yani hamile olduğumu öğrenince emzirmeyi bırakmadım , ama inanılmaz yorgunum hep yorgun ve uykulu dolaşıyorum çocuğumun ek gıdası evin yemeği en fazla bi ev süpürme dışında yaptığım hiç bişey yok . havalar güzelleşti hergün dışarı çıkıp parka gitmek yürüyüş yapmak istiyorum ama Okadar halsizim ki .. evi toplayıp düzenlemeyi bırakın kolumu kaldıramıyorum yüzüme bi krem sürüp bakım yapamıyorum Buda psikolojik olarak beni çok yoruyor.Oysa bu dönemi verimli geçirmek kitaplar okumak istiyorum akşamları eğitici videolar hiç olmadı bi dizi film.. ama oğlum 7 8 gibi uyuyunca en geç 9 da uyuya kalmış oluyorum

Öncelikle Sağlıkla kucağınıza alın.
Daha 10 ay önce doğum yapmışsınız eee haliyle vücudunuz tam toparlanmadan yeniden hamile kalmışsınız bir de emziriyorsunuz , vitamin değerlerinize bi baktırın isterseniz , belki takviye edici şeyler önerir doktorunuz.

Son düzenleme:
Baktırdım doktorum cok güzel değerlerin dedi o yüzden takviye ye başlamadım daha

Eşinizi devreye sokun. Yükünüzü alsın. Bebek bakımı ve temizlik dahil. Allah kolaylık versin hem hamilelik bende 10 aylık bebek işiniz çok zor.

Daha 9 haftalık ,baslarda halsizlik olması cok normal.
Bide kücük bebek var Allah yardımcınız olsun.
Değerlerinize bakıldı mı?
Vitaminler insanı ayaklandırıyor.
Saglıkla gelsin insallah bebeginiz

O haftalarda çok normal böyle olması. Durumu kabullenin elzem şeyleri yapın gerisini sallayın. 16. Haftadan sonra enerjiniz yükselmeye başlar. 10 aylık bebek olmasaydı da böyle hissedecektiniz. Ama tabi şimdi ekstra bir uykusuzluk vardır. Bence 9da uyuyarak en doğrusunu yapıyorsunuz. Çünkü en önemli şey uyku

Baktırdım doktorum cok güzel değerlerin dedi o yüzden takviye ye başlamadım daha
Hamileligin basinda bu cok normal :) Vitaminler hamileligin baslamasiyla beraber veriliyor. Ayrica emzirdiginiz sure boyunca demir hapi, d vitamini ve kalsiyum kullanmaniz lazim ama hamilelikte bunlari kullanmaniz dogru mu bilmiyorum bence doktorunuzu degistirin. Cunku emzirme basli basina kalori yaktiriyor hamilelikte halsizlik yapiyor

İkinci hamileliğiniz olduğuna göre ilk üç ayın yorgunlukla ve hep uyku isteğiyle geçtiğini bilmeniz lazım. Başka çocuğunuz olmasaydı, ev işi falan yapmasaydınız bile böyle olacaktınız zaten.

İlk hamileliğim öyle rahat geçti ki tek hamilelikbelirtim cift çizgiydi diyebilirim

Sizi yoran hamilelik değil emzirmek ve büyük bebeğinizin bakımıyla ilgilenmek. Hamile olmasanız bile bu tek başına zaten yorucu bir de ev işleri vs olunca bayılıp kalmanız çok çok normal. Üstüne hamilelik de eklenince bence iyi bile dayanıyorsunuz. Artı değişen hormonlardan kaynaklı sürekli bir depresiflik hali, ona bağlı olarak elin kolun hiçbir şeye kalkmaması olası. Benim gebeliğim çok rahat ve keyifli geçti. Son güne kadar spor- yürüyüş yaptım. Ama doğum sonrası tükenmiştim. Elim kolum kalkmıyordu benim de. Kendinize fazla yüklenmeyin, keyif almaya bakın.

Bomboş geçen gün için bahaneniz var en azından ben 2 yıldır hergünü bomboş geçiriyorum kendinizi üzmeyin 1 küçük bebek hamilelik zor.

Bazen vücudumuzu simartmami gerekiyor.wesine kulak vermek lazım. Yarın dinlenin.bu günler geçiyor emin olun

Yok normal tabi de dağınıklık bir şeylere yetişememe hali psikolojimide etkiliyor

Kısmen aynı durumdayım, tek farki bu benin ilk hamileliğim. Su an bile uzandim, uyumadan önce bir kk konularına bakarım dedim konunuzu gördüm yazmak istedim. Ben de bunların dışında depresif bir ruh hali, gözümün gördüğü her şeyden tiksinme hali de var.. 12 hafta bitecek benim de, doktor 14. haftada bu şikayetlerin bitmesini bekliyoruz dedi. Bekliyoruz tabi, dört gözle biz de bekliyoruz. Bu günler geçince hayal ettiklerinizi yaparsınız. Ve ayrıca cesaretinizi kutluyorum, ikisi bir arada buyur gider :)

Yalnız değilsin... 17 haftalık oldum ama 20 aylık bebeğimin peşinde koşmaya bile mecalim yok ev desen hak getire... Multivitamin alacağım yoksa iş gittikçe zorlaşıyor benim için sana da öneririm. Pregnomarin kullanmıştım ilk gebelikte çok memnundum öneririm sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…