Hiç bir şey yapmadan bomboş geçen günlerim

Bu kadar yüklenmeyin kendinize, bi süre birşey yapmamak, ilginizi çocuğunuza ve kendimize vermek iyi gelir size. Yapamadıklarınız için kendinize yüklenirseniz depresif olursunuz. Bu dönemde biraz durmaya ihtiyacınız var, vucudunuzu dinleyin😊

Kısmen aynı durumdayım, tek farki bu benin ilk hamileliğim. Su an bile uzandim, uyumadan önce bir kk konularına bakarım dedim konunuzu gördüm yazmak istedim. Ben de bunların dışında depresif bir ruh hali, gözümün gördüğü her şeyden tiksinme hali de var.. 12 hafta bitecek benim de, doktor 14. haftada bu şikayetlerin bitmesini bekliyoruz dedi. Bekliyoruz tabi, dört gözle biz de bekliyoruz. Bu günler geçince hayal ettiklerinizi yaparsınız. Ve ayrıca cesaretinizi kutluyorum, ikisi bir arada buyur gider :)
Evet bende öyle düşündüm diğeri biraz büyüdüğünde ihtiyaçları değişecek ilgi alanları farklı olucak ve bi tık rahata erdikten sonra tekrar başa dönmek asıl gözümü korkutan oydu 🙈 hazır bu tempoya alışmışmışken bakalım ilk başlarda çok zorlanırım eminim ama zamanla düzene girer diye Ümit ediyorum

Back