- 24 Nisan 2018
- 660
- 382
- 23
- 31
Rica ederim, eğer yaparsanız gerçekten faydası olduğunu göreceksiniz.Gerçekten teşekkür ederim yazdıklarınızın hepsi güzel fikir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim, eğer yaparsanız gerçekten faydası olduğunu göreceksiniz.Gerçekten teşekkür ederim yazdıklarınızın hepsi güzel fikir![]()
zayıfım :)) ama ilginiz için teşekkür ederim :)Fazla kilonuz varsa zayıflamaya çalışın :))
Kafanız dağılır
Mesela ben adım sayar aldım
Cebimde taşıyorum
Zevkli oluyor
Yogayi ben de merak ediyorum işe yariyor mu ciddnAslında yürüyüş spora değil, aktiviteye giriyor. O yüzden yürüyüşten sıkılıp bırakabiliyor insanlar bir süre sonra. Dışarı çıkmak vs de zor geliyor. O yüzden evinizde kendi imkanlarınızla yapabileceğiniz spor dallarına yönelebilirsiniz. YouTube’dan “cardio for beginners”, “low impact cardio”, “pilates for beginners” gibi şeyler yazarak evde spor yapmak için çeşitli videolara ulaşabilirsiniz. Özellikle yoga ve pilates konsantrasyon ile yapıldığı için, kişinin günlük hayatta başladığı bir işe de devamlılığını sağlaması için yardımcı oluyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir. :)
Bende çok merak ediyorumYogayi ben de merak ediyorum işe yariyor mu ciddn
Teşekkür ederizzzzSiz Harika insanlarsınız KKnü çok seviyorum![]()
Bende çok merak ediyorum
Çok da şey yapmamak lazımBu ara bende de var o ya. Arkadaşlarım kahvaltıya bana gelmek istiyor bendeki tepki bir gün gelirsiniz tamam demek ve hiç hareket yok. Bebeğime bakmak dışında hiçbir şey yapmak istemiyorum
Ya ben zaten öyleydimAman dikkat diyorum sonra üzülürsün cıvıl cıvıl olman lazım kendine gel
Hahahaha enerjiye bakar mısınız maşallah yaYoga değil de kendimi ayı yogi gibi hissediyorum
Bazen çok enerjikHahahaha enerjiye bakar mısınız maşallah ya
Bende çok yemek yerim hem de çokBazen çok enerjik
Bazen tatlı düşkünü
Sürekli aç
Bazen sıkılgan
Bazen spor
Bazen keyif
BaZen endişeli
Bazen inatçı
Bazen uykucu
Ama en sevdiğimmmmyemekkk yemekk
müzikkkk
Muhabbetttt
Yaşın küçükseBende çok yemek yerim hem de çokama metabolizmam çok hızlı hemen eritirim. Bir oturuşta 1 İskender üstüne hemen 3 lahmacun yemişliğim var
![]()
Merhaba :)
Noldu :)