• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç bir şey yapmama hissi..

Aslında yürüyüş spora değil, aktiviteye giriyor. O yüzden yürüyüşten sıkılıp bırakabiliyor insanlar bir süre sonra. Dışarı çıkmak vs de zor geliyor. O yüzden evinizde kendi imkanlarınızla yapabileceğiniz spor dallarına yönelebilirsiniz. YouTube’dan “cardio for beginners”, “low impact cardio”, “pilates for beginners” gibi şeyler yazarak evde spor yapmak için çeşitli videolara ulaşabilirsiniz. Özellikle yoga ve pilates konsantrasyon ile yapıldığı için, kişinin günlük hayatta başladığı bir işe de devamlılığını sağlaması için yardımcı oluyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir. :)
Yogayi ben de merak ediyorum işe yariyor mu ciddn

Bu ara bende de var o ya. Arkadaşlarım kahvaltıya bana gelmek istiyor bendeki tepki bir gün gelirsiniz tamam demek ve hiç hareket yok. Bebeğime bakmak dışında hiçbir şey yapmak istemiyorum

Aman dikkat diyorum sonra üzülürsün cıvıl cıvıl olman lazım kendine gel
Ya ben zaten öyleydim :( son 1 sene biraz stres yaşadım kötü zamanlarım oldu ama.. böyle hep gülüyordum düşünün sınıftan 3 ayrı kız eve çıkma teklifi ettiler bana.. enerjinden yararlanmak istiyoruz swnin gibi olmak istiyoruz dediler sanırım nazara geldim

Bazen çok enerjik :KK76:
Bazen tatlı düşkünü :dondurma:
Sürekli aç:kk77:
Bazen sıkılgan:işsiz:
Bazen spor :KK49:
Bazen keyif :kahve:
BaZen endişeli o_O
Bazen inatçı:KK12:
Bazen uykucu :uykucu:
Ama en sevdiğimmmm:KK72:yemekkk yemekk:KK75:müzikkkk
:ukala:Muhabbetttt
Bende çok yemek yerim hem de çok :D ama metabolizmam çok hızlı hemen eritirim. Bir oturuşta 1 İskender üstüne hemen 3 lahmacun yemişliğim var :halay:

Bende çok yemek yerim hem de çok :KK70: ama metabolizmam çok hızlı hemen eritirim. Bir oturuşta 1 İskender üstüne hemen 3 lahmacun yemişliğim var :halay:
Yaşın küçükse
Ondan hızlıdır
Ben de kilo almıyodum öyle yiyip
Meğer soradan değişiyormuş bu işler :)))

Of ben de ayniyim ya, oglen 3te eve geldim temizlik yapicam camasir aticam sonra oturup ders caliscam diye bu saat oldu hala yatiyorum. Kalkiyorum bi odayi supuruyorum hadi bi sigara molasi vereyim diyip kirk saat kalkmiyorum yerimden :( halbuki kalkip her işi bitirseydim simdi huzur icinde kahvemi iciyo olurdum
Bi sey yapmiyorum ama surekli yapicam yapicam diye aklimi kurcalayip rahatsiz ediyo
Bari komple koyversem rahatlayacagim o da yok
Birazdan kalkcam mecbur o işler bitecek gece 2ye kadar koşturcam
Hep son dakika insani oldum ya

Back
X