2çocukşa kendimi çok kurtarmam çok zorDaha genceciksin ya. Ömür boyu böyle mi yaşayacaksın? Senin de mutlu olmaya hakkın var. Ya beraber bir şeyler yapıp bu kötü durumdan kurtulun ya da olmuyorsa siz kendinizi kurtarın.
2tane çocuğum var ekonomik özgürlüğüm Yok ayrılsam ne yapcamKabullenmis ve pes etmişsiniz.Güçlü olun.Eşinizle ciddi anlamda konuşun. Bunun böyle devam etmeyeceğini sabrınizin bittiğini açıkça söyleyin. Böyle hayat geçmez. Baktınız aynı bence ayrilin.
2çocukşa kendimi çok kurtarmam çok zorberaber bişeyler yapmak için çok uğraştım ama sonuç alamadım artık içimden gelmiyor
Çok var ama arkamda duracaklarını pek sanmıyorumAileniz yok mu?
Kendime güvenemiyorum çünkü çocuklarım çok küçük yapamamEğer kendine güveniyorsan çalısir cocuklarima bakabilirim diyosan bence yapman gereken net kücuk yasta evlenmissin biraz da .23 yasinda bu ne bıkkınlık boyle nasıl ömür geçicek
Aileniz destek olmazmi?Siz gençsiniz çalışır çocuklara bakarsınız. Ayrıca eşiniz de destek olmak zorunda sonuçta onunda çocukları.2tane çocuğum var ekonomik özgürlüğüm Yok ayrılsam ne yapcam
Çok var ama arkamda duracaklarını pek sanmıyorum
Onlar istemediler evlenmemi ben istedimah bu aileler
küçücükken niye evlendirirler sizi üzülüyorum...
Benim mutsuz olduğum bu konular aileme göre boşanma sebebi deil beni anlamazlarPek sanmiyorumla olmaz bu iş. Bir konuşun ailenizle. Bu hayat böyle gitmez. İletisimsizlik var aranızda bunu çözün.
olan olmuş artıkOnlar istemediler evlenmemi ben istedim
İstemez değil ama ben orda iki çocukla bundan daha mutsuz olurum diye korkuyorumolan olmuş artık
şu saatten sonra ne yapabilirsiniz ona bakmanız gerek
aileniz sizi istemez mi dönseniz?
Benim mutsuz olduğum bu konular aileme göre boşanma sebebi deil beni anlamazlar
Ben bunun farkındayım zaten ama size sormak istedim şey sizce benim bi psikolojik destek almam lazım mı? Normal miyimHer yolu tikiyorsunuz o zaman oturup çekmekten başka çareniz yok! Allah yardım etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?