- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.044
- 208
çocuk yaşta yapılan evlilik ve ardından gelen sorunlarslm kızlar size danışmak istediğim birşey var 23 yaşındayım 3yıllık bi ilişli sonrasında4 yıllık evliyim 2 çocuğum var pek iyi bir evliliğim yok çok kötü şeyler yaşadım aştığımızı sayarak kötü şeyleri evliliğimize devam ediyoruz ama iletişimimiz pek iyi deil . Eşim beni mutlu etmek için pek çaba sarf etmiyor aslınabakar sanız beni pek umursadığını düşünmüyorum hep yalnızım herşeyde heryerde birlikte yaptığımız hiç bişey Yok vs. Bana kötü davranıyor kötü şeyler söylüyor... ama ben artık hiç bir şeye tepki vermiyorum veremiyorum üzülmüyorum yaptıklarına söylediklerine kızmıyorum ağlamıyorum bile hatta saçma şeylere gülüyorum sizce bu normal mi yoksa ben kafayı mı yiyorum ne yapmalıyım?
Aman tanrim mükemmel bi cevap olmus lakin sert olmus olsun iyidir kendine getirirEvet kafayı yiyorsunuz. Gidin bir avukat ile görüşün haklarınızı öğrenin. Sokakta kalmazsınız.
Eğer hayır güçlü olamam yapamam diyorsaniz klinik bir vaka haline gelene kadar evde kalın. Sonra yatacak başka bi yeriniz olur zaten.
O safhaya gelmeden caresine baksin yoksa ozel yatili psikiyatri haftalk 4bin tl den basliyor benden soylemesi .Evet kafayı yiyorsunuz. Gidin bir avukat ile görüşün haklarınızı öğrenin. Sokakta kalmazsınız.
Eğer hayır güçlü olamam yapamam diyorsaniz klinik bir vaka haline gelene kadar evde kalın. Sonra yatacak başka bi yeriniz olur zaten.
Şöyle anlatayım o zaman kararlarım sadece beni bağlıyor du cesaret im o yüzden di ama suanda benimle birlikte 2 çocuğumu da bağlıyor o yüzden cesaret edemiyorumBenim anlamadığım da 19 yaşında evlenip 2 çocuk yapacak kadar cesaretli olan bi kadının boşanmaya nasıl cesareti olmaz?
Psikolojiniz iyi değil elbette.Açıkçası sizden çok çocuklarınıza üzülüyorum.Sizde bi anne olarak onları düşünmelisiniz.Yapamam diye bişey yok.Ayrılacak bi iş bulacaksınız Kendinize yeni baştan bi hayat kuracaksınız.Kolay değil evet ama yapmanız gereken bu.
Bence de! Haklısınız türk kadını kendini böyle ezdirmeye aman sokakta kalırım aman ben çalışamam iş bulamam demeye devam ettiği sürece böyle sağlıksız bireyler sağlıksız kafalar nesilden nesile aktarılıyor. Biraz da mücadele etmelisin. Benim annem de hem çalıştı hem bizi okuttu imkansız değil evde oturup kocanin eline bakmaktansa bi is sahibi olup kendi ayaklarinin üstünde durmak çok daha iyidir.O safhaya gelmeden caresine baksin yoksa ozel yatili psikiyatri haftalk 4bin tl den basliyor benden soylemesi .
Kendinle beraber iki çocuğunu da mahvetmek daha kolay geliyor yani.PekiŞöyle anlatayım o zaman kararlarım sadece beni bağlıyor du cesaret im o yüzden di ama suanda benimle birlikte 2 çocuğumu da bağlıyor o yüzden cesaret edemiyorum
Bakın ben hala mezun olamaxBence de! Haklısınız türk kadını kendini böyle ezdirmeye aman sokakta kalırım aman ben çalışamam iş bulamam demeye devam ettiği sürece böyle sağlıksız bireyler sağlıksız kafalar nesilden nesile aktarılıyor. Biraz da mücadele etmelisin. Benim annem de hem çalıştı hem bizi okuttu imkansız değil evde oturup kocanin eline bakmaktansa bi is sahibi olup kendi ayaklarinin üstünde durmak çok daha iyidir.
Sen de bir bireysin eşin nasil is bulup size bakiyorsa aynisini sen de yapabilirsin. mutsuz bir yuvada kalmak çocuğunu o ortamda büyütmek zorunda degilsin
benim kocam sadece bana kötü davranıyor çocuklarım la bir problemi Yok onların her ihtiyacını karşılıyor ve seviyorKendinle beraber iki çocuğunu da mahvetmek daha kolay geliyor yani.Peki
Bakın ben hala mezun olamamış bir iktisat öğrencisiyim hayatım boyunca hiç çalışmadım sizce nasıl iş bulabilirimBence de! Haklısınız türk kadını kendini böyle ezdirmeye aman sokakta kalırım aman ben çalışamam iş bulamam demeye devam ettiği sürece böyle sağlıksız bireyler sağlıksız kafalar nesilden nesile aktarılıyor. Biraz da mücadele etmelisin. Benim annem de hem çalıştı hem bizi okuttu imkansız değil evde oturup kocanin eline bakmaktansa bi is sahibi olup kendi ayaklarinin üstünde durmak çok daha iyidir.
Sen de bir bireysin eşin nasil is bulup size bakiyorsa aynisini sen de yapabilirsin. mutsuz bir yuvada kalmak çocuğunu o ortamda büyütmek zorunda degilsin
Aynı yaştayız ben de ingilizce işletme okuyorum son sınıftayım.Şu an bir otomotiv firmasında satış danışmanlığı yapıyorum.Banka sınavlarına girebilirsiniz.Formasyon alıp öğretmenlik yapabilirsiniz.Özel bir firmada çalışabilirsiniz.Bakın ben hala mezun olamamış bir iktisat öğrencisiyim hayatım boyunca hiç çalışmadım sizce nasıl iş bulabilirim
Annelerini sevmiyor ama?Önemli olan sadece babalarının onları sevmesi değil ki.Annelerinin psikolojisi berbat halde babalarının sevgisi onları ne kadar mutlu etmeye devam edecek sizce?benim kocam sadece bana kötü davranıyor çocuklarım la bir problemi Yok onların her ihtiyacını karşılıyor ve seviyor
Annelerini sevmiyor ama?Önemli olan sadece babalarının onları sevmesi değil ki.Annelerinin psikolojisi berbat halde babalarının sevgisi onları ne kadar mutlu etmeye devam edecek sizce?[/QUOTE bilemiyorum kafam çok karışık
Bilmiyorum haklısınız belkide biraz cesaretli olursam herşey daha güzel olcak denemeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?