Hiç bir şeye tepki vermiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dipso
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
19 yaş evlilikle başa çıkmak için çok erken sizin evlendiğiniz yaşlardayım .
Ben yapamam gözüm korkar yahu .
Ama o yaşta evlenme cesaretini kendinde bulan bir kadın .
Boşanmayı ve 2 çocukla hayatını idame ettirmeyi de başarabilir .
Tavsiyem ilk önce işe gir kendini garantiye al sonra aç boşanma davanı .
Zaten çocukların için nafaka ödemek zorunda eşin .
Daha 23 yaşındasın Allah nasip ederse önünde koskoca 60 yıl var . Bu hayata mahkum olmamak senin elinde

Ruh sağlığın için bir psikiyatriye gitmende çok büyük fayda var .

çocuk yaşta yapılan evlilik ve ardından gelen sorunlar

Benim anlamadığım da 19 yaşında evlenip 2 çocuk yapacak kadar cesaretli olan bi kadının boşanmaya nasıl cesareti olmaz?

Psikolojiniz iyi değil elbette.Açıkçası sizden çok çocuklarınıza üzülüyorum.Sizde bi anne olarak onları düşünmelisiniz.Yapamam diye bişey yok.Ayrılacak bi iş bulacaksınız Kendinize yeni baştan bi hayat kuracaksınız.Kolay değil evet ama yapmanız gereken bu.

Bence bitmiş senin için, kocanda bu evlilik denilen kurumda tepkisiz kalmanda artık hiçbirşeyin düzelmeyeceğini bildiğin için ve düzelsede kalbinin ortasına koyduğun ve hak etmeyen kocayı kalbinden dışarı attığından onun kötü sözü ne vs seni üzemeycek kadar gözünden ve gönlünden çıkmış gitmiş tekrar eskisi gibi olması çok zor....

Evet kafayı yiyorsunuz. Gidin bir avukat ile görüşün haklarınızı öğrenin. Sokakta kalmazsınız.
Eğer hayır güçlü olamam yapamam diyorsaniz klinik bir vaka haline gelene kadar evde kalın. Sonra yatacak başka bi yeriniz olur zaten.

Aman tanrim mükemmel bi cevap olmus lakin sert olmus olsun iyidir kendine getirir

Nie bu kadar gucsuz goruyor kendini cogu turk kadini. Bende erken evlendm 23 yasndaym aynen bnmde 2 cocugm var(cok erken keske bu kadar erken olmasaydi ...)ama isime gelmesse bosanirim korkumda yok ama suan cok knstugmdan esim dedigimi yapiyor .). Ama yapmassada kendisi bilir.ailem arkamda ama oyle bsey olursa ailemede signmam ceker giderm ben .ne cesareti benmkide artk blmiyorm ama dusuncm oyle birgun yorulursam eger.

O safhaya gelmeden caresine baksin yoksa ozel yatili psikiyatri haftalk 4bin tl den basliyor benden soylemesi .

Şöyle anlatayım o zaman kararlarım sadece beni bağlıyor du cesaret im o yüzden di ama suanda benimle birlikte 2 çocuğumu da bağlıyor o yüzden cesaret edemiyorum

O safhaya gelmeden caresine baksin yoksa ozel yatili psikiyatri haftalk 4bin tl den basliyor benden soylemesi .
Bence de! Haklısınız türk kadını kendini böyle ezdirmeye aman sokakta kalırım aman ben çalışamam iş bulamam demeye devam ettiği sürece böyle sağlıksız bireyler sağlıksız kafalar nesilden nesile aktarılıyor. Biraz da mücadele etmelisin. Benim annem de hem çalıştı hem bizi okuttu imkansız değil evde oturup kocanin eline bakmaktansa bi is sahibi olup kendi ayaklarinin üstünde durmak çok daha iyidir.
Sen de bir bireysin eşin nasil is bulup size bakiyorsa aynisini sen de yapabilirsin. mutsuz bir yuvada kalmak çocuğunu o ortamda büyütmek zorunda degilsin

Şöyle anlatayım o zaman kararlarım sadece beni bağlıyor du cesaret im o yüzden di ama suanda benimle birlikte 2 çocuğumu da bağlıyor o yüzden cesaret edemiyorum
Kendinle beraber iki çocuğunu da mahvetmek daha kolay geliyor yani.Peki

Bakın ben hala mezun olamax
Kendinle beraber iki çocuğunu da mahvetmek daha kolay geliyor yani.Peki
benim kocam sadece bana kötü davranıyor çocuklarım la bir problemi Yok onların her ihtiyacını karşılıyor ve seviyor

Bakın ben hala mezun olamamış bir iktisat öğrencisiyim hayatım boyunca hiç çalışmadım sizce nasıl iş bulabilirim

Bakın ben hala mezun olamamış bir iktisat öğrencisiyim hayatım boyunca hiç çalışmadım sizce nasıl iş bulabilirim
Aynı yaştayız ben de ingilizce işletme okuyorum son sınıftayım.Şu an bir otomotiv firmasında satış danışmanlığı yapıyorum.Banka sınavlarına girebilirsiniz.Formasyon alıp öğretmenlik yapabilirsiniz.Özel bir firmada çalışabilirsiniz.

Bilmiyorum haklısınız belkide biraz cesaretli olursam herşey daha güzel olcak denemeliyim

benim kocam sadece bana kötü davranıyor çocuklarım la bir problemi Yok onların her ihtiyacını karşılıyor ve seviyor
Annelerini sevmiyor ama?Önemli olan sadece babalarının onları sevmesi değil ki.Annelerinin psikolojisi berbat halde babalarının sevgisi onları ne kadar mutlu etmeye devam edecek sizce?

Bilmiyorum haklısınız belkide biraz cesaretli olursam herşey daha güzel olcak denemeliyim

Amacım zaten sizi kötülemek değil.Sadece bu ruh halinden kurtulup potansiyelinizin farkına varınca şu an imkansız gelen şeyleri o zaman yapabileceğinizi anlayacaksınız.
Ben size hemen boşanın hemen alın çocuklarınızı evden gidin demiyorum ki.Belki siz kendinize güvenince ayaklarınızın üzerinde durup güçlü olunca evliliğiniz kurtulacak.Bu sefer durum terse dönecek.Siz vazgeçilmez olacaksınız.

Ancak bir duruş sergilemezseniz boşansanız da boşanmasanız da eşinizin ve çocuklarınızın hayatında 'silik' bir imaja sahıp olacaksınız. O nedenle acilen aklınızın iplerini elinize alın ve gerçekleştirmek istediklerinizle ilgili kararlar verip bu amaçlar uğruna bir şeyler yapın.En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…