Okurken ben bile delirdim, elinize sağlık.ay ben 28 yasındayım hala konu sahibi ile aynı fikirdeyim, o zaman da oyle dusunuyordum simdi de boyle, annemin evine geliyorum diyorum ki kek yapıyım sana cok guzel bir tarif buldum, neyse yapıyorum koyuyorum fırına yoruldum bir kahve iciyim bari diyorum mutfaktayım ama hala orada masada oturuyorum iki dk annem geliyor hemen cığlık kıyamet mutfak batmıs her yer dagılmıs aaaaa uuuuu eeeeee bana fenalık geliyor tabii zaten yaparken de kac yumurta var yok o cok az koy yok unu az cok koy yagını azalt seker bundan koy falan derken zaten benim kek oluyor kekoneyse sonra kendi evime gidiyorum corba yapıcam sehriye corbası sehriyeleri ilk once az tereyagında kavuruyorum esim geliyor bu corba cok yaglı olacak zaten tavuk suyu da var sen beni sismanlatmak mı ıstıyorsun ben o kadar yaglı corba icmem bilmem ne vıdı vıdı konusuyor sonra sehriyeler oluyor arap gibi kavrulmuslar iyice neyse bu sefer de kötu olursa cok malzeme cope gitmesin tavuk suyu o kadar ayırmıstım falan simdi söylenmesin diye az koyuyorum tavuk da az koyuyorum bu sefer de malzemeden caldın corba böyle olmaz sen corba yapamıyorsun bundan sonra ben yapıcam zaten cok yaglı oldu e bu sehriyeler yanmıs maydonozların rengi neden böyle ayyyyyy
![]()
![]()
deliriyirum yani
![]()