• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hic birliktelik yasamamis erkek

Burada açılan konulardan gördüğüm kadarıyla evliliğinde cinsellik problemi yaşayanlar hep tecrübesiz olanlar. Evlenmeden ilişki yaşamayanlar değil bakın, tecrübesiz olanlar. Adamdan kaynaklı bir sorunda burada çare arayıp, adamın sorununu bastırmak için yaptığı manipülasyonlara boyun eğen kadınların konusuyla dolu. Bu kadınların tecrübesi olsaydı adamın normal olmadığını daha kolay fark ederlerdi, kıyaslayabilecekleri bir ölçüt olurdu. Kimse evlendi diye sorunlu bir ilişkiyi devam ettirmek zorunda değil. Ama kadın tecrübesiz nereden bilsin bunun gerçekten normali olabileceğini, cinselliğin hayatında çok büyük bir alan oynayacağını.

Ben deli gibi muhafazakar çevreden çıktım. Bu konular öyle açık açık konuşulmazdı. Kimseyi yatak odasında tasavvur edemem yani. Bunlar çiftler arasında özeldir, sorunu olan da doktora gider. Bana bakma ben yırtığım onlar gibi değilim djdjfj.
+1 tanıdığım çok muhafazakar erkek var. Hiçbirinin cinsel hayatını bilmem, ablaya bak masallah hepsini biliyormus (!)

Kendini elitist sanan zümrenin bas kahramani mi ahshsjs biz naptik simdi
Yine gelmiş başkalarını aşağı gören, kendini elitist sayan zümrenin başkahramanı. Hazımsızlık akıyor cümlelerden. Verdiğim rahatsızlıkla gurur duyuyorum. Siz burada insan avcılığı yaparken biz kitabını yazıyorduk.Siz cümlelerden birşey çıkarmaya çalışın, benim vaktim dar, oturup sizin gibi boş vaktim olmadığından, ay şunu nerde gömsem diye düşünecek acizliğe sahip değilim. Saygısızlığınız için ben değil siz utanın kendinizden. Ayrıca benimle senli benli konuşacak samimiyetiniz yok. İletişim kuralları noktasında okuma yapmanız şart. Ona buna sarmak yerine bunlara vakit ayırırsanız daha faydalı olur

İyi akşamlar kızlar.Bu konumu bi arkadaşım için açıyorum.Yorumlarinizi çok merak ediyor.Arkadasim bir yıldır birisiyle görüşüyor cocuk 36 yaşındaymış.Hic kimseyle birlikte olmamış.Aslinda cinselligi çok isteyen bir tip diyor.Ama kimseyle birlite olmamış.Simdi hazı insanlar bu durumu gayet olağan olması gereken bi durum olarak karşılar bazıları ise bu yasa kadar olmaması garip der. Sizin düşünceleriniz nelerdir
Kimseyle birliktelik yaşamamış ama cinsellik istediyini kimseyle birlikte olmadiğını söyluyor. Bana pek inandırıcı gelmedi. Eşim 26 yaşındayken evlendik. Muhafazakar bi ailede büyüdüğü için kimseyle birlikte olmamış. Tecrübesiz olduğu belliydi ve evlenene kadar yanaşmadi

Karılırsın katılmazsın ama güzel cümle doğrusu.
Bu ablamız herrrkeslerin cinsel hayatını, kimin kimle dost olduğunu, kimlerin özelden dedikodusunu yaptığını, kimin sapık veya olmadığını biliyor ya, müneccim herhalde. Koca koca laflar etmeyi öğrenmiş ama yerine oturtamiyor.

Ben de aynı şeyi düşündüm valla.eee tecrübe yoksa kaliteyi nasıl biliyor bu kadar iddialı konuşacak kadar.tek kıstas süre değil ki.teknik bilsen bu sefer ten uyumunu karşılaştıramazsın.o beden kimyasıyla alakalı.
bir sürü faktör var ne yazık ki :KK61:

İyi akşamlar kızlar.Bu konumu bi arkadaşım için açıyorum.Yorumlarinizi çok merak ediyor.Arkadasim bir yıldır birisiyle görüşüyor cocuk 36 yaşındaymış.Hic kimseyle birlikte olmamış.Aslinda cinselligi çok isteyen bir tip diyor.Ama kimseyle birlite olmamış.Simdi hazı insanlar bu durumu gayet olağan olması gereken bi durum olarak karşılar bazıları ise bu yasa kadar olmaması garip der. Sizin düşünceleriniz nelerdir
benimde var böyle bi arkadaşım erkek bakir herhangi farklı bir cinsel yönelimi benim bildiğim kadarıyla yok her erkek gibi, sadece evlendiği eşiyle birlikte olmak istiyor yaşı da 40 :KK53:

Back
X