Hic birsey hissetmiyorum

mehferikosah

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2024
1
0
6
33
Selam degerliler,
Okumak ve gun gelirde icimdekini paylasip fikir almak icin uyelik acmistim fake degilim.

Esimden ayrildim 2 cocugum var 6 ve 8 yaslarinda. Babalari cok narsist karaktere sahip ve ayriligimizi kabul edemiyor.

uzun bir sure sonra bir erkekle tanistim tanismaya calisiyoruz konusuyoruz kendisinin 1 oglu var

Arada sirada bulusuyoruz ama kendimi mental olarak cok yorgun hissediorum ve enerjimin olmadiginin farkindayim. Ve ben bu kisiye hic birsey hissedemiorum, hic bir heyecan veya bir ic kipirtamasi. Ama onunla birlikte olunca rahat oluyorum kendim olabiliorum ama herhangi bir duygu yok. Bu sizce normal bir arkadaslik bagimi?

kaçış.

Canım merferikosah, son yıllarda herkes sorun yaşadığı insana narsist diyor da, gerçek narsiste maruz kalan kurban öyle kolay kolay ayrılamaz. Ha ayrıldı diyelim sürekli hata mı yapıyorum diye biraz da manipülasyon etkisiyle kendini suçlar. Siz ayrılmış yeni bir ilişki kurmuşsunuz ve ona karşı duygusal bir baginiz yok. O zaman ayrılın. Yani bunun bi iksiri yok ki damlatıp adama aşık olasınız..

Hissetmiyorsan adamdan ayrıl yani neden berabersin seks için mi yoksa aklına yatıyor mantıklı 2. için mi? hani için kıpır kıpır değilse akla başka neden gelmiyor

Zaten enerji yok dediniz sizde iki onda bir etti 3 hic enerji kalmaz sizdeki enerji anca cocuklara yeter bence kendi cocuklariniza .Bence zaten olmaz.Fikir beni bağlar.

Aceleniz neydi? İki cocugunuzla yasayın gidin. İlle bir erkek sart mı?bosverin. Cocuklarınıza iyi bir anne olun duygunuzda eksik kalıversin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…