• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç birşeye yetişemiyorum

byby69

hayat zor çok hemde....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
490
37
43
30
Off ya off... cumartesi günü kayınvalidemler gelcek ev cok dagınık bugun biraz birseyler yapim diyorum uyanamiorum oglene kadar zaten günün yarısı gitmiş oluyorr.. :( kalktıgımdada halim olmiyor kendimide cok yormak istemiyorum belim tutuluyor sonra hamileyim korkuyorum birsey olur diye napıcamm :-(

Yardimci tutsaniz eğer durumunuz varsa? Evinizi tertemiz yapar..

tasınmıcan mı,bırak dağınık kalsın..

Kv nin laf sokma vs olaylarını dusun ve gaza gel :) saka bi yana kendini yormadan yavastan yavastan yap bemce biikince daha zor olur sana

Sen neleri atlattin.is guc nedir?bi supur bi sil zaten tasinican:KK50:

Ya yapmamda gelceklerya evi oyle gorup laf etmesinler

ben olsam görsün de hamile halimde bi de iş beklemesinler benden derim..
sağlığınız daha önemli onlardan, düşman değillerse tutsunlar işin ucundan..

ben de işten yeni geldim yarın da muhtemelen bu saatlerde geleceğim,7 aylık hamileyim...cumartesi benim de kayınvalidemler gelecek ama herşeyim hazır... akşam akşam iş yapıyorum çünkü ve gık demeden ...öğleye kadar yatmayın erken kalkın bütün gün de evdeymişsiniz zaten..kendinizi bu kadar nazlı alıştırmayın....

ben de işten yeni geldim yarın da muhtemelen bu saatlerde geleceğim,7 aylık hamileyim...cumartesi benim de kayınvalidemler gelecek ama herşeyim hazır... akşam akşam iş yapıyorum çünkü ve gık demeden ...öğleye kadar yatmayın erken kalkın bütün gün de evdeymişsiniz zaten..kendinizi bu kadar nazlı alıştırmayın....
Haklisin canim ozaman aksammi yapiyorsun islerini bizimkiler yatili geliolar zorlanicam ben kendimi daraltıyorum ister istemez kaynanadr laf eder diye

yedi de geldim akşam ev süpürdüm ..şekerim düştü ..çay içiyorum az sonra kalkıp toz alıcam...yarın akşam da yemek yaparım ..tamam işte..alışverişimi de gelirken yaptım..sen de yaparsın ev işi nedir kii,tek sıkıntımız bu olsun... kendine inan , en alasını yaparsın..kolay gelsin...kaynanan da laf ederse etsin artık ,takma onu,sen üstüne düşeni yap da...için rahat etsin..

Kaç aylık hamilesinki iş yapamıyosun en fazla yedi aylıktan sonra zor oluyo biraz oda karnın büyük oldugu icin agir bişey kaldırmadıktan sonra nolucakı ev işinde her şeyi makine yapıyo zaten bulaşk çamaşır valla kendime laf söyletmem hiçde bile agar agar yapar yine yaparım o işi yaptımda evdeymişsınde peşinde dolaşan çocukta yok bence sen salmış sın kendini şimdi böyleysen cocuk olunca vay haline

Bir gün erken kalksan yapıcaklarını kafanda planlasan hamilelik bahanesiyle buraya konu açmazdın. Ne var ki bunda nazlanıcak? :KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59:

Canım
Off ya off... cumartesi günü kayınvalidemler gelcek ev cok dagınık bugun biraz birseyler yapim diyorum uyanamiorum oglene kadar zaten günün yarısı gitmiş oluyorr.. :KK43: kalktıgımdada halim olmiyor kendimide cok yormak istemiyorum belim tutuluyor sonra hamileyim korkuyorum birsey olur diye napıcamm :-(
canim abartma ya. Eger doktor düşük tehliken var yerinden kalkma demediyse sakin ha hamileyim is yapamam psikolojisine girme. Ne kadar hareket eder is yaparsan kendini o kadar dinç hissedersin,hamileliğin o kadar kolay gecer ve doğumun o kadar rahat olur . Bak benim kızım 16 aylık sana bi gunümü anlatayım. Hala deliksiz uyku zaten yok onu gec :)
Sabah esimi ise uğurluyorum(kahvaltı yapmaz)
Kızım uyanır ilaçları içiririm,altını degistiririm,ustunu değiştiririm,sütunu veririm. Biraz kizimla vakit geçiririz. Evin alt katını toplarım süpürürum kızım kahvaltı yapar,biraz daha oynarız,kızımı uyuturum. Asagi katı silerim tozunu alırım.ust kata cikar orayı toplarım. Kızım uyanır oglen yemeklerini yer(meyve yogurt falan) kızımı alır üste giderim beraber oyun yaparak ust katı süpürür dileriz toz alırız. Sonra kızım süt icer uyur bir saat daha o ara da yemegi hazırlarım kızım uyanınca parka gideriz geliriz. Esim gelmesine yakın üstüme guzel seyler giyerim esim gelir aksam yemegi faslı baslar. Yemek biter esle kızım
Odaya gecer ben mutfağı toplarım. Bende yanlarına giderim oyunlar falan derken esim kız imi uyuturken ben kitap okurum. Sonra esimle zaman geçiririz. Yatmadan evde ki dokuntuleri soyle bi toplar yatarım. Ha hergun ev slmiyorum 2-3 gunde bir. Ama arada bazen banyo temizlikleri balkonlar falan girer isin icine.
Yani demem o ki şimdiden bu tempoya alış yoksa bebek olunca cok zor olur. Bu arada da olmaz deme ben 24 yaşındayım ve yemek temizligi ilk evlendiğimde yapmaya basladim 2 yıllık evliyim :)

Allah aşkına dio köşe bahar temizliği de yapma, şöyle bi supur sil ev kocaman olsa en fazla 3 saat sürer. Birde toz al oda bi saat sursun. Bunlar hamileliğine zararda vermez. Koltuklarin altida kaliversin. Birde yemk yaparsin. Birdd geldiklerinde imi Güleryüz gösterirsen emin ol kimse görmez biseyi.

Back
X