• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç birşeye yetişemiyorum

Ben olsam hiç bi iş yapmam. Hamile kadına da öyle zırt pırt gelinmez. Hiç dert etmeyin bence. Ne söylerlerse söylesinler. Başkaları ne der diye yaşamayı bırakın, siz ne istiyorsanız onu yapın.

ben de işten yeni geldim yarın da muhtemelen bu saatlerde geleceğim,7 aylık hamileyim...cumartesi benim de kayınvalidemler gelecek ama herşeyim hazır... akşam akşam iş yapıyorum çünkü ve gık demeden ...öğleye kadar yatmayın erken kalkın bütün gün de evdeymişsiniz zaten..kendinizi bu kadar nazlı alıştırmayın....

Niye kendinizi bu kadar yoruyorsunuz ki hamile halinizle. Size laf söyleyen utansın, sonra da alsın bezi eline bi zahmet yardımcı olsun.

temizlik süpür,sil 2 saat sürmez ki :D
2 saatte yemekler güünlük 4 saat zormu :KK76:
doğurana kadar bahçe kazanlarr nasıl analardı acep :KK14:
Babamı bahçedeki çapa esnasında dogurup, göbek bağını ordaki taşla kesen, ve orda koye kadar yürüyerek giden babaannemde hamileymis bir zamanlar. Hayretlik bir durum vallaa. Simdi evin içinde süpürgenin sapini tutmak zor geliorr....

sen bu miskinlikle 40 kilo alarak bitirirsin hamileliği konu sahibi.. canlan biraz ölümcül hastalığın yok hamilesin.. evini de toplarsın, yemek de hazırlarsın.. hepimiz hamile olduk, her şeye de yetişebildik, çoğumuz çalıştı da üstelik..

Ya bence eyvah ben ne yapacağım ,nerden başlayacağım,yandım mahvoldum demek insanın enerjisini sömürüyor hiç bir şey yapamadan mıh gibi takılıp kalıyor insan.Ama şöyle bir silkelenip müziği de açıp bir giristin mi hepsi bitiyor ..Ben de eskiden temizlik yapmadan bir saat düşünürdüm nerden başlasam diye sanki on bilinmeyenli denklem:KK53: başlasana bi yerden gerisi geliyor zaten .Orası kalmış şurayı da bitireyim derken hooop hepsi cillop gibi .Birincisi evde incik cincik olmayacak arkadaş onlarla uğraşırken fenalık geliyor ..İkincisi hiç bir zaman ev alıp başını gitmeyecek hiç bir zaman öyle aylarca salmayacaksın her zaman toplu olacak yoksa sil süpür toz al 2 saat en kral ev olsa yani ...

Babamı bahçedeki çapa esnasında dogurup, göbek bağını ordaki taşla kesen, ve orda koye kadar yürüyerek giden babaannemde hamileymis bir zamanlar. Hayretlik bir durum vallaa. Simdi evin içinde süpürgenin sapini tutmak zor geliorr....

vayy bee ne kadınlar var valla helal olsunn ..:KK9:
çokkk tembeliz biz yeni nesill çoooookkkk ..
:KK14:

vayy bee ne kadınlar var valla helal olsunn ..:KK9:
çokkk tembeliz biz yeni nesill çoooookkkk ..
:KK14:
Birde artvinden bahsediorum. Iki metrekare bilr düzlük alanı olmayan, bahcenin dağın bir yamacinda, köyün bir diger yamacinda olduğu kaya kaya daglarin oldugu bir memleket yani... valla biz alemizzz:-D:-D

Valla artık hamileliği dermansız dert gibi görmeye başladı insanlar. Ne kadar nazlanır oldu hamileler.

Birde artvinden bahsediorum. Iki metrekare bilr düzlük alanı olmayan, bahcenin dağın bir yamacinda, köyün bir diger yamacinda olduğu kaya kaya daglarin oldugu bir memleket yani... valla biz alemizzz:-D:-D

tembellük başa bela ..:KK45:
günlük işleri rutin bi şekilde yapsak aksamaz ..
:D

Helal olsun neneme :)

Hamileler kendine hasta muamelemesi yapa yapa miskinlikten hasta gibi oluyolar bu devirde

Helal olsun neneme :)

Hamileler kendine hasta muamelemesi yapa yapa miskinlikten hasta gibi oluyolar bu devirde
Aynen öyle. Elbette hamile kadin kendini parcalamasin, 5kat sandalye tasimasin ama bi zahmet de evini temizleyebilsin yahu. Ağır ağır yapsın, koktujlari çekmesin, uzanmasin ama bi supurup yerleri siliversin. Hic bisey olmaz. Olcagi varsa zaten pamuklara sarsaniz kendinizi, pamuğun kabuğu kacmistir o bile batar da yine olur. Insan olduğunuzu unutmayalim hanile olunca. Isinizi yapın, yürüyüşunuz, yemeginizi. 8 ayina kadar sabah 8 akşam 6 mesai yapior insanlar....

ahh ahh.. karnım burnumda işe gittim her sabah 06,30 da kalkıp...
akşam kaçta çıkacağım belli olmadan her gün, bol mesaili bir işte...

kur alarmını.. kalkıver..
toz almak, az su doldura doldura viledayla silmek bişi yapmaz hamileyken..

hee canım hiç istemiyor diyorsan da... o zaman bırakıcaksın pis görücekler.. madem taşınacaksın onu bahane edersin..

Sana günlük rutininimi anlatayım,
Sbh 08.00 de uyanıyorum 08.20 de evden çıkıyorum Kızımı kreşe bırakıyorum, işe geliyorum akşam 18.00de işten çıkıyorum Kızımı alıyorum 18.50 de evde oluyorum yemeğini hazırlıyorum 19.30 da eşim geliyo yemek yiyoruz 20.00 de sofrayı öylece bırakıp spora gidiyorum22.00 de spordan geliyorum ssofrayı duş alıyorum, ssofrayı topluyorum bulaşıkları yıkıyorum Kızımı uuyutuyorum sonra salonu topluyorum makinaya çamaşır atıyorum yarının yemegi için hazırlık yapıyorum 24.00 de en iyi ihtimalle uyumaya gidiyorum
Benimde hiç Halim yok ama mecburum...

Calisan cocuklu kadinlar napsin? Oglene kadar uyumayiver

hahaha o kadar haklisinki...gercekten ev hanimlarina laf etmem normalde...ama sen hem evdesin hemde cok tembelsin herhalde konu sahibi arkadas....

bak canim bu sabah erkenden kalktim...cocugun sutunu verdim...kahvalti hazirladim kendime..kahvalti hazirlarken ocakta agdami suya koydumki erisin…yarin agda gunum var, ayiptir soylemesi…simdiden yapayim yoksa vakit yok.

uzerimi giyindim..cocugun cantasini kendi cantami hazirladim…derken cocugu kaldirip giydirdim…cantalari yukleyip arabaya attim cocugu bindirdim…

cocugu biraktim ise geldim anca…evde olmanin kiymetini bazilari hic bilmiyor..gercekten soyluyorum ama..ayrica eskiden hic sinirlenmezdim bu duruma...ama bi tanidigim var…o kadar nazli geliyorki bana…saat 9 da kalkinca erken kalkmis sayiyor kendini (: hahaha gelde sinir olma bu duruma…bizler gibi 6 da kalksa gece kalkmis sayacak kendini herhalde…:KK53:

Off ya off... cumartesi günü kayınvalidemler gelcek ev cok dagınık bugun biraz birseyler yapim diyorum uyanamiorum oglene kadar zaten günün yarısı gitmiş oluyorr.. :KK43: kalktıgımdada halim olmiyor kendimide cok yormak istemiyorum belim tutuluyor sonra hamileyim korkuyorum birsey olur diye napıcamm :-(

yardımcı al....

Off ya off... cumartesi günü kayınvalidemler gelcek ev cok dagınık bugun biraz birseyler yapim diyorum uyanamiorum oglene kadar zaten günün yarısı gitmiş oluyorr.. :KK43: kalktıgımdada halim olmiyor kendimide cok yormak istemiyorum belim tutuluyor sonra hamileyim korkuyorum birsey olur diye napıcamm :-(

senin dağınık oturmayı için alıyorsa, rahatsız etmiyorsa toplama madem , sırf birileri iyi görecek diye içinden gelmeden yapma. temizlik düzen insanın içinden gelir.

Hamile bile olsanız günlük işlerinizi yapabilirsiniz. . Herhangi bir sağlık sıkıntınız yoksa makine yapmak toz almak problem olmaz. . Bende neredeyse doğuma kadar çalıştım . . Her akşam gelip istediğim işide yaptım. . Hatta doğum sancım başladığında vitrin siliyordum. . .:KK14: Sizinki hamilelikten değilde sanki biraz tembellikten kaynaklanıyor . . şimdiden bu işlerinizi aksatırsanız çocuk olunca eliniz ayağına karışır

hahaha o kadar haklisinki...gercekten ev hanimlarina laf etmem normalde...ama sen hem evdesin hemde cok tembelsin herhalde konu sahibi arkadas....

bak canim bu sabah erkenden kalktim...cocugun sutunu verdim...kahvalti hazirladim kendime..kahvalti hazirlarken ocakta agdami suya koydumki erisin…yarin agda gunum var, ayiptir soylemesi…simdiden yapayim yoksa vakit yok.

uzerimi giyindim..cocugun cantasini kendi cantami hazirladim…derken cocugu kaldirip giydirdim…cantalari yukleyip arabaya attim cocugu bindirdim…

cocugu biraktim ise geldim anca…evde olmanin kiymetini bazilari hic bilmiyor..gercekten soyluyorum ama..ayrica eskiden hic sinirlenmezdim bu duruma...ama bi tanidigim var…o kadar nazli geliyorki bana…saat 9 da kalkinca erken kalkmis sayiyor kendini :-) hahaha gelde sinir olma bu duruma…bizler gibi 6 da kalksa gece kalkmis sayacak kendini herhalde…:KK53:

ağda günü nedir? ilk defa duydum o_O

Back
X